Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ime ke ego poli latris tou ebay.co.uk exo kani 12 agores xoris kanena provlima mexri tora.

afto pou me enoxli para poli ine oti to ebay.de tis germanias ine grameno sta germanika poli ratsistiko apo ti stigmi pou olos o kosmos agorazi online apo opiadipote xora. i germania exi kales times alla den mporo na katalavo ti grafi gia na agoraso kati. ti mporo na kano ektos apo metafrasi me ta gnosta programata?

oson afora tis agores soy apo to co.uk , soy paroysiastike pote kapio problhma me telwnio klp? h oti agorazeis den pairnaei telwnio?

egw agorazw kai apo to ebay.ie , kamia 10aria pragmatakia kai den eixa pote problhma me dasmoys kai telwneia :D

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα!

Κέρδισα μια δημοπρασία χθες στο ebay.co.uk για ένα κινητο τηλέφωνο,αλλα είμαι αρκετά προβληματισμένος.Συνήθως το συγκεκριμένο κινητο κλείνει κάπου στα 300 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής και το χτυπάνε αρκετοι,ιδίως αν είναι καινούριο και ξεκλείδωτο.Τότε η τιμή του ανεβαίνει λίγο ακόμη.Χθές λοιπόν κοντά στις 2 το βράδυ κέρδισα τη δημοπρασία του χρήστη από την Πορτογαλία με αξιολόγηση 1,αλλά θετική(είναι μέλος εδώ και τρεις περίπου μήνες και αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή).Το κινητο είναι όπως λέει καινούριο και ξεκλείδωτο,το χτύπησαν αρκετοί σχετικά,αλλά λιγοι για το συγκεκριμένο κινητό.Για την ακρίβεια εγώ ήμουν ο 130ς(!!!).Η τιμή που έκλεισε είναι 235 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής.Έστειλα μηνύμα στον πωλητή για να συννεννοηθούμε,αλλά αυτός μου έστειλε μόνο το invoice του ebay για να πληρωσω και αν έχω άλλες απορίες να επικοινωνήσω μαζί του σε αλλη διεύθυνση e-mail.Η συναλλαγή πρόκειται να γίνει μέσω Paypal.Δεν αναφέρει στη δημοπρασία μέχρι ποιο ποσό είμαι ασφαλισμένος.Αν θελήσω, μπορώ να ακυρώσω την αγορά μου;Δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν αισθάνομαι και πολύ ασφαλής...

Δημοσ.

Συμβουλή μου να επικοινωνείς μόνο μέσω ebay... Αν λέει παραμύθια και κουραφέξαλα στείλε μύνυμα στο ebay γράφοντας τα προβλήματα σου...

Πάντως κακώς έκανες προσφορά σε ένα χρήστη με αξιολόγηση 1 και χωρρίς κάλυψη... Λογικά τα λεφτά σου με paypal θα τα πάρεις αλλά αν γίνει στραβή δεν είναι και μικρό το ποσό.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Αποφάσισα να μην το αγοράσω τελικά.Πως μπορώ να ακυρώσω την προσφορά μου;

Δε γίνεται πλέον να το ακυρώσεις...

Θα πάρεις αρνητική αξιολόγηση...

Επίσης έχω την εντύπωση οτι στους πωλητές μέχρι ενός feedback το paypal δεν προσφέρει προστασία σε περίπτωση "στραβής"..

Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..

Δημοσ.
ime ke ego poli latris tou ebay.co.uk exo kani 12 agores xoris kanena provlima mexri tora.

afto pou me enoxli para poli ine oti to ebay.de tis germanias ine grameno sta germanika poli ratsistiko apo ti stigmi pou olos o kosmos agorazi online apo opiadipote xora. i germania exi kales times alla den mporo na katalavo ti grafi gia na agoraso kati. ti mporo na kano ektos apo metafrasi me ta gnosta programata?

Δηλαδή αν σου φαίνεται το .de ρατσιστικό, αυτό τι είναι; http://www.ebay.com.hk/

oson afora tis agores soy apo to co.uk , soy paroysiastike pote kapio problhma me telwnio klp? h oti agorazeis den pairnaei telwnio?

egw agorazw kai apo to ebay.ie , kamia 10aria pragmatakia kai den eixa pote problhma me dasmoys kai telwneia :D

Από τη στιγμή που είναι Μεγάλη Βρετανία, είναι Ε.Ε. άρα υπάρχει τελωνιακή ένωση άρα δεν υπάρχουν δασμοί.

Δημοσ.

καλησπέρα,

κατ αρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τους moderators αν το θέμα είναι σε λάθος θέση. Θέλω να ρωτήσω αν γραφτώ στο ΕΒΑΥ απο το ebay.com το username και το password θα ισχύουν και για το ebay.de, ebay.co.uk η πρέπει να γίνεται η ίδια διαδικασία κάθε φορά

thanx in advance

Δημοσ.

filaraki se euxarixtw...

ksereis ti eixa pathei? otan pataga http://www.ebay.com kai pigaina sto register mou evgaze mono tis poleis tis amerikis, den eixa paratirisei oti eprepe na patisw sto country / region kai anarowtiomoun se poio ebay eprepe na graftw...

kai kati allo an gnwrizetai... uparzei periptwsi sto ebay.de na kanoume tin glwssa agglika anti gia germanika? sigxwreste tin asxetosini mou

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω nick_aster απλα οταν σε πεταει σε σελιδα .de σβηστο και καντο .com ή .co.uk ετσι θα διαβαζεις στα Αγγλικα την σελιδα.

Ερωτηση: Εχει να μου συστησει κανεις καποιο πωλητη απο EBAY που να πουλα "original" παπουτσια NIKE or ASICS; Διοτι τα περισσοτερα ειναι απο CHINA ή HONG KONG.. και ειναι σκετες μουφες.

Δημοσ.

παιδιά κανά φθηνό stealer για να χτυπάω τις δημοπρασίες χωρίς να είμαι στο ίντερνετ υπάρχει? Βρήκα ένα σαιτ αλλά έχει ένα μήνα συνδορμή για 8 δολλάρια. Τίποτα πιο τζαμπέ κ αξιόπιστο υπάρχει? Ευχαριστώ

Δημοσ.
παιδιά κανά φθηνό stealer για να χτυπάω τις δημοπρασίες χωρίς να είμαι στο ίντερνετ υπάρχει? Βρήκα ένα σαιτ αλλά έχει ένα μήνα συνδορμή για 8 δολλάρια. Τίποτα πιο τζαμπέ κ αξιόπιστο υπάρχει? Ευχαριστώ

http://www.esnipe.com

Χτυπάει τη δημοπρασία δευτερόλεπτα πριν κλείσει.

Δημοσ.

Νομιζω το esnipe ειναι free μονο για λιγες μερες, μετα θελει $$$.

Πολυ καλο (και τζαμπα) ειναι το http://www.vrane.com/ , το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες και ειμαι ευχαριστημενος. Επιτρεπει ομως (σε τζαμπε εκδοση) το χτυπημα μιας δημοπρασιας την φορα. Απο την αλλη μερια, το esnipe σου δινει παρα πολλες δυνατοτητες (πολλαπλες δημοπρασιες, γκρουπ δημοπρασιων κτλ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...