giankyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Προφανώς θα ήταν απομίμιση αυτό που πουλούσε, κάτι ενάντια στην πολιτική του ebay.
xoakin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ παιδιά,θα επικοινωνήσω με το paypal και θα κάνω ένα post με όλες τις πληροφορίες που μου δώσανε..
Captain_Darling Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 giankyr xwris tis dikes sou apantiseis polloi edw mesa, k gw mesa, akoma 8a psaxnomastan! Erwtisi Se ena antikimeno pros polisi mporeis na baleis link sta sxolia poy grafeis pou na parapempei se kapoio site? Px me fwtografies i plirofories?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μια βοήθεια παιδιά! "Shipping and handling: Please enter a valid shipping and handling cost." Τι βάζω σε αυτό; Θέλω να παραγγείλω κάτι από Αμερική με κόστος 11$ και δεν ξέρω τι να γράψω σε αυτό!
xtraktor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μια βοήθεια παιδιά! "Shipping and handling: Please enter a valid shipping and handling cost." Τι βάζω σε αυτό; Θέλω να παραγγείλω κάτι από Αμερική με κόστος 11$ και δεν ξέρω τι να γράψω σε αυτό! πιστεθ [πως θα πρεπει να επικοινωνησεις με τον ανθρωπο που σου πουλησε αυτο που πηρες..η να διαβαεις το συγκεκριμενο σημειο στην αγοιραποωλησια και να δεις αν αναφερει κατι giankyr xwris tis dikes sou apantiseis polloi edw mesa, k gw mesa, akoma 8a psaxnomastan! Erwtisi Se ena antikimeno pros polisi mporeis na baleis link sta sxolia poy grafeis pou na parapempei se kapoio site? Px me fwtografies i plirofories? ναι φιλε μου βεβαιως και μπορεις
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 πιστεθ [πως θα πρεπει να επικοινωνησεις με τον ανθρωπο που σου πουλησε αυτο που πηρες..η να διαβαεις το συγκεκριμενο σημειο στην αγοιραποωλησια και να δεις αν αναφερει κατι Γράφει αν θέλω να υπολογίσω το κόστος για Αμερική! Για Ευρώπη λέει να επικοινωνήσω με τον πωλητή! Θα του στείλω μνμ και θα του ζητήσω να μου πει πόσο θα είναι τα μεταφορικά, έτσι;
FoXfOxFoX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ligo mia erwtisi paidia, sxetika me tin proplirwmeni karta attica gift card. i promi8eia tis trapezas poso einai? einai epi tis %? i ana posa 8a baleis? gia 100 lew gia kati agores.. 8a xreiastei kai edw to 1.5 euro pou einai gia eksakribwsi logariamsou apo to paypal? thanks in advance!
giankyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 giankyr xwris tis dikes sou apantiseis polloi edw mesa, k gw mesa, akoma 8a psaxnomastan! Ευχαριστώ πολύ φίλε Θα του στείλω μνμ και θα του ζητήσω να μου πει πόσο θα είναι τα μεταφορικά, έτσι; Ακριβώς!
xoakin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Έκανα dispute στο paypal για την συγκεκριμενη συναλλαγη και επικοινωνησα με τον seller ο οποίος μου είπε ότι το ebay εκανε remove το προιον του γιατι του ειχε ζητησει να μεγαλωσει την τιμη και να μειωσει τα έξοδα αποστολης,η οποία ειναι μια πολιτική του ebay. Αποφάσισα να κατσω και να μαζεψω ολα τα post και να τα κανω ένα word το οποίο θα το δώσω στην κοπέλα μου για να μην με πριζει.Σε 2-3 μέρες θα το έχω έτοιμο.Θα το ανεβάσω εδω και όποιος έχει παρόμοιο προβλημα με μένα ας το χρησιμοποιήσει. Εχω κανει μερικές αγορές αλλά όλα ηταν αξίας 10-20 ευρω.Προχθες αγόρασα μια τσάντα γυρω στα 100 ευρω αλλα μετα την επόμενη ημέρα μου ήρθε ένα μύνημα στο ebay που έλεγε τα εξής:-------------------------------------------------------------------------- Dear xxxxxxxxx ([email protected]), Thank you for your bid on the following listing: Item number: 120047216705 Title: 2006New Authentic Louis Vuitton purse /Handbag/Bag Unfortunately, eBay removed this listing because it violated eBay policy. We hope you understand that, due to privacy concerns, we're unable to discuss the details of this violation. All bids or offers on this listing have been canceled. Because the listing was ended, you no longer have any obligation to purchase this item. If the seller chooses to relist the item, you're welcome to bid on it again. To learn how you can protect yourself and help ensure a positive buying experience in the future, please visit: http://pages.ebay.com/help/buy/buyer_checklist.html We're sorry for the inconvenience and thank you for your understanding. Sincerely, eBay Trust & Safety ------------------------------------------------------------------------- Δηλαδή ήταν κλέφτης;; Δεν μου έχει ξανατύχει,τι πρέπει να κάνω.Στο paypal η συναλλαγή μου έχει γίνει κανονικά και έχω στέιλει τα λεφτά. Βοηθήστε παιδιά γιατί καήκαμε..
kikis2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά αν μου στείλουνε κάτι με fedex μεγάλο απο αμερική θα έρθει γρήγορα ή θα έρθει όπως στο USPS Airmail (3 μήνες) ??
m_sak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα και από εμένα.Εχω μια ερωτησούλα.Μόλις έκανα εγγραφή στο paypal.εβαλα και την κάρτα μου η οποία είναι eurobank χρεωστική κάρτα.Λέει οτι μου χρέωσαν 1,50 euro ολα καλά μέχρι εδώ αλλά λέει επίσης οτι θα μου στείλουν εναν 4 ψήφιο αριθμό που θα αναγράφεται στον επόμενο λογαριασμό που θα μου έρθει.Η απορία μου είναι στην χρεωστική θα μου ερχεται λογαριασμός με την κίνηση που έχει η κάρτα μου?με τις αγορές και τις χρεωσεις που γίνονται?
Croft7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εγώ που έβγαλα attica gift card με ρώτησαν στο κατάστημα, άμα θέλω να έρχεται λογαριασμός με την κίνηση της κάρτας.Τώρα για τον 4-ψήφιο κωδικό πάρε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σε 2-3 μέρες κ θα σου τον πούνε.. Ελπίζω να σε κάλυψα
giankyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά αν μου στείλουνε κάτι με fedex μεγάλο απο αμερική θα έρθει γρήγορα ή θα έρθει όπως στο USPS Airmail (3 μήνες) ?? Λογικά θα έρθει πιό γρήγορα. Αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις την FedEx ο ίδιος ή μέσω του πωλητή.
wakabanka Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εβγαλα και εγω πριν λιγο καιρο μια χρεωστικη καρτα(attica gift)και ανοιξα account στo paypal.Συμφωνα με αυτα που λεει το site μπορεις και χωρις verification να μεταφερεις χρηματα ως ενα ποσο(αν θυμαμαι εως 1000$) ετσι δεν το εκανα. Δοκιμαστικα εκανα μια δωρεα σε ενα λογαριασμο ενος site(1 ευρω) και η μεταφορα εγινε κανονικα.Μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα δηλαδη ο πωλητης να μη δεχεται χρηματα απο non-verified accounts η κατι παρομοιο;
Ozone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ime ke ego poli latris tou ebay.co.uk exo kani 12 agores xoris kanena provlima mexri tora. afto pou me enoxli para poli ine oti to ebay.de tis germanias ine grameno sta germanika poli ratsistiko apo ti stigmi pou olos o kosmos agorazi online apo opiadipote xora. i germania exi kales times alla den mporo na katalavo ti grafi gia na agoraso kati. ti mporo na kano ektos apo metafrasi me ta gnosta programata?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.