Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω 2 αποριες.

Εχω παραγγηλει ενα μικρο αντικειμενο απο hong kong με Royal Mail Airmail (Small Packets) και οπως μου ειχε πει ο φιλος giankyr θα ερθει με ΕΛ.ΤΑ.

Μηπως ξερει κανεις ποσες μερες κανει να ερθει (απο εμεπιρια ή αμα ειναι καποιος ειδικος σς αυτα); Ο πωλητης μου εστειλε e-mail οτι το εστειλε την τεταρτη το πρωι και απο οτι εψαξα κανει γυρο στις 7 με 14 ημερες.

Θα μου ερθει σπιτι ή θα πρεπει να το αναζητισω στα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχης μου;

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

giankyr Na sai kala!!!

Mia akoama erwtisi sxetika me poliseis. An bgalw kati sto sfiri kai 3ekinisei me 0.01 $ alla 8elw na pouli8ei panw apo 10$ as poume, se poio paidio bazw auti tin krifi timi wste na diasfalisw oti an den piasei toulaxiston 10$ den 8a to parei kaneis me ligotero apo 10$ ???

Nomizw oti ginete auto etsi?

Δημοσ.

Να ρωτησω παλι κατι.. Εχω Γραμματοκιβώτιο που εκει δεν χωρανε κουτια.. ο πατερας μου που τον ρωτησα μου ειπε να δοσω αυτην την διευθυνση, και ο ταχυδρομος θα δει οτι δεν χωραει και θα το παει στα ΕΛΤΑ της περιοχης.. και θα βαλει ενα φυλλαδιο λογικα στο γραμματοκιβωτιο για να παω να το παρω, ειναι ετσι?

Αυτη η διευθυνση ειναι στα ελληνικα.. αμα ειναι να την δοσω στον πωλητη, θα την δοσω στα greeklish? ειναι Τ.Θ Χ-ΧΧ .. πως θα το δοσω στα greeklish αυτο?

Δημοσ.

Παιδιά, κέρδισα σε δημοπρασία μία ψηφιακή μηχανή και όταν μπαίνω στο paypal μου λέει ότι πρέπει να βάλω ένα expanded use number...

Τι κάνουμε ρε παιδιά?

Πλιζ χελπ!

Δημοσ.
Να ρωτησω παλι κατι.. Εχω Γραμματοκιβώτιο που εκει δεν χωρανε κουτια.. ο πατερας μου που τον ρωτησα μου ειπε να δοσω αυτην την διευθυνση, και ο ταχυδρομος θα δει οτι δεν χωραει και θα το παει στα ΕΛΤΑ της περιοχης.. και θα βαλει ενα φυλλαδιο λογικα στο γραμματοκιβωτιο για να παω να το παρω, ειναι ετσι?

Αυτη η διευθυνση ειναι στα ελληνικα.. αμα ειναι να την δοσω στον πωλητη, θα την δοσω στα greeklish? ειναι Τ.Θ Χ-ΧΧ .. πως θα το δοσω στα greeklish αυτο?

Έγω αυτό που κάνω είναι να στέλνω τα στοιχεία κανονικά στα Αγγλικά και με Mail ένα image (jpg,bmp) στα στοιχεία στα Ελληνικά και λέω στον πωλητή να τα βάλει και τα 2 μαζί.

Οπότε, έχει τα αγγλικά στοιχεία για να φύγει το πακέτο από αυτόν, έχει και τα Ελληνικά σε περίπτωση που πέσεις σε κανένα ταχυδρόμο 150 χρονών και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δημοσ.
παιδια εχω 2 αποριες.

Εχω παραγγηλει ενα μικρο αντικειμενο απο hong kong με Royal Mail Airmail (Small Packets) και οπως μου ειχε πει ο φιλος giankyr θα ερθει με ΕΛ.ΤΑ.

Μηπως ξερει κανεις ποσες μερες κανει να ερθει (απο εμεπιρια ή αμα ειναι καποιος ειδικος σς αυτα); Ο πωλητης μου εστειλε e-mail οτι το εστειλε την τεταρτη το πρωι και απο οτι εψαξα κανει γυρο στις 7 με 14 ημερες.

Θα μου ερθει σπιτι ή θα πρεπει να το αναζητισω στα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχης μου;

Εμένα που μένω Θεσσαλονίκη κάνουν καμιά βδομάδα αυτού του μεγέθους τα αντικείμενα. Αν είσαι επαρχία λογικά πρέπει να υπολογίζεις κανα2 μέρες παραπάνω.

Αν είναι μικρό το αντικείμενο και δεν είναι συστημένο τότε θα το αφήσει στο γραμματοκιβώτιό σου ο ταχυδρόμος. Αν όμως είναι συστημένο και δεν σε εντοπίσει θα αφήσει ειδοποίηση για να πας να το παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.

giankyr Na sai kala!!!

Mia akoama erwtisi sxetika me poliseis. An bgalw kati sto sfiri kai 3ekinisei me 0.01 $ alla 8elw na pouli8ei panw apo 10$ as poume, se poio paidio bazw auti tin krifi timi wste na diasfalisw oti an den piasei toulaxiston 10$ den 8a to parei kaneis me ligotero apo 10$ ???

Nomizw oti ginete auto etsi?

Φυσικά και γίνεται, Reserve Price το λεν. Επειδή όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν ξέρω να σου πώ με ακρίβεια σε πιό σημείο θα το συναντήσεις. Αν δεν κάνω λάθος χρεώνεται κάμποσο όμως σε σύγκριση με όλα τα άλλα που χρεώνεσαι για να ανεβάσεις κάτι για πώληση.

Κάνε το εξής καλύτερα. Κάνε ένα Advanced Search με θέμα το αντικείμενο που θές να πουλήσεις και δες τον μέσο όρο των τιμών πώλησης. Αν ξεπερνούν τα $10 δεν υπάρχει λόγος να βάλεις Reserve Price αφού ούτως η άλλως θα ανέβει μόνο του ;)

Παιδιά, κέρδισα σε δημοπρασία μία ψηφιακή μηχανή και όταν μπαίνω στο paypal μου λέει ότι πρέπει να βάλω ένα expanded use number...

Τι κάνουμε ρε παιδιά?

Πλιζ χελπ!

Aν κατάλαβα καλά σου ζητάει τον 4ψήφιο αριθμό από την χρέωση που έγινε στην πιστωτική σου για λόγους πιστοποίησης. Ξέρεις για πιό πράγμα μιλάω?

Δημοσ.

Ναι έχω καταλάβει τι ζητάει.Που το βρίσκω είναι το θέμα.Σήμερα έκανα account στο paypal..Λέει ότι θα πρέπει να περιμένω να έρθει η ενημέρωση του λογαριασμού στο τέλος του μήνα.

Τι κάνω?

Δημοσ.

Η κάρτα βγήκε προχθές, e-banking η gift card δεν έχει και εγώ κέρδισα σήμερα στη δημοπρασία..Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσω μέσα σε 7 μέρες..Πράγμα που δν γίνεται γιατί η κίνηση θα έρθει σε 30 μέρες.Βλέπω στο paypal account ότι money limit είναι τα 1500 ευρώ.Εγώ πρέπει να πληρώσω 340...Δν γίνεται χωρίς το 4ψήφιο αριθμό?

Δημοσ.
Η κάρτα βγήκε προχθές, e-banking η gift card δεν έχει και εγώ κέρδισα σήμερα στη δημοπρασία..Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσω μέσα σε 7 μέρες..Πράγμα που δν γίνεται γιατί η κίνηση θα έρθει σε 30 μέρες.Βλέπω στο paypal account ότι money limit είναι τα 1500 ευρώ.Εγώ πρέπει να πληρώσω 340...Δν γίνεται χωρίς το 4ψήφιο αριθμό?

Παρε τηλ το τμημα εξυπηρετησης πελατων της τραπεζας σου και θα στον δωσουν. Εγω ετσι ειχα κανει.

Δημοσ.

εγω φιλε giankyr μένω αθήνα. Δηλαδή να πάω αύριο στο ταχυδρομίο της περιοχής μου να το αναζητισω;

Αν ενοείς συστημένο αυτό το insurance τοτε ναι, εχω βαλει.

Δημοσ.

To συστημένο μεταφράζεται σε signed-for. Δεν υπάρχει λόγος να πάς να το αναζητήσεις, αυτό θα χρειαζόταν άν είχαν περάσει 3 βδομάδες! Δώστου λίγο χρόνο ακόμα..

Δημοσ.

Εχω κανει μερικές αγορές αλλά όλα ηταν αξίας 10-20 ευρω.Προχθες αγόρασα μια τσάντα γυρω στα 100 ευρω αλλα μετα την επόμενη ημέρα μου ήρθε ένα μύνημα στο ebay που έλεγε τα εξής:

--------------------------------------------------------------------------

Dear xxxxxxxxx ([email protected]),

Thank you for your bid on the following listing:

Item number: 120047216705

Title: 2006New Authentic Louis Vuitton purse /Handbag/Bag

Unfortunately, eBay removed this listing because it violated eBay policy. We hope you understand that, due to privacy concerns, we're unable to discuss the details of this violation.

All bids or offers on this listing have been canceled. Because the listing was ended, you no longer have any obligation to purchase this item. If the seller chooses to relist the item, you're welcome to bid on it again.

To learn how you can protect yourself and help ensure a positive buying experience in the future, please visit:

http://pages.ebay.com/help/buy/buyer_checklist.html

We're sorry for the inconvenience and thank you for your understanding.

Sincerely,

eBay Trust & Safety

-------------------------------------------------------------------------

Δηλαδή ήταν κλέφτης;;

Δεν μου έχει ξανατύχει,τι πρέπει να κάνω.Στο paypal η συναλλαγή μου έχει γίνει κανονικά και έχω στέιλει τα λεφτά.

Βοηθήστε παιδιά γιατί καήκαμε..

Δημοσ.
Εχω κανει μερικές αγορές αλλά όλα ηταν αξίας 10-20 ευρω.Προχθες αγόρασα μια τσάντα γυρω στα 100 ευρω αλλα μετα την επόμενη ημέρα μου ήρθε ένα μύνημα στο ebay που έλεγε τα εξής:

--------------------------------------------------------------------------

Dear xxxxxxxxx ([email protected]),

Thank you for your bid on the following listing:

Item number: 120047216705

Title: 2006New Authentic Louis Vuitton purse /Handbag/Bag

Unfortunately, eBay removed this listing because it violated eBay policy. We hope you understand that, due to privacy concerns, we're unable to discuss the details of this violation.

All bids or offers on this listing have been canceled. Because the listing was ended, you no longer have any obligation to purchase this item. If the seller chooses to relist the item, you're welcome to bid on it again.

To learn how you can protect yourself and help ensure a positive buying experience in the future, please visit:

http://pages.ebay.com/help/buy/buyer_checklist.html

We're sorry for the inconvenience and thank you for your understanding.

Sincerely,

eBay Trust & Safety

-------------------------------------------------------------------------

Δηλαδή ήταν κλέφτης;;

Δεν μου έχει ξανατύχει,τι πρέπει να κάνω.Στο paypal η συναλλαγή μου έχει γίνει κανονικά και έχω στέιλει τα λεφτά.

Βοηθήστε παιδιά γιατί καήκαμε..

εγω θα ελεγα να επικονωνησεις με το paypal

στν περιπτωση αυτη...paypaλ ανηκει στο ebay οποτε αυτοι θα ξερουν...η εξυπηρετηση τηλεφωικα ειναι αρκετα καλη οπως και μεω email. Παντω;ς να ξερεις πως τα λεφτα σου δεν τα χανεις.ειδικα εαν ειναι ενα ποσο μεχρι 150 στο καλυπτει σιγουρα το ebay. Σε περιπτωση που στον συγκεκριμενο πωλητη υπαρχει εγγθυηση και για απολεια χρηματων μεγαλυτερη των 500ευρω..τοτε εαν ειχες κανει και αγορα μεγαλυτερη απο 100 θα καλυβοσουν!δεν υπαρχει [προπβλημα το ειχα αντιμετωπισει καιεγω με κατι αντιστοιχο και τα λεφτα μου τα πηρα πισω..μην ανησυχεις!

φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...