johnbond Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Την TNT την ξέρω, αλλά πρώτη φορά ακούω γι' αυτές τις Overseas Transactions. Μόνο και μόνο όμως το ότι σου έστειλε κάποιος άλλος χρήστης σχετικά με αντικείμενο που χτύπησες σε άλλο χρήστη, εμένα δε μου μυρίζει καλά! Και εμένα πολύ ύποπτα μου φαίνοναι όλα αλλά η TNT εγγυάται οτι αν δεν είσαι ικανοποιημένος δεν παραλαμβάνεις και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Δεν ξέρω αν διάβασες το site.. Λέει οτι πρώτα παίρνουν το αντικείμενο απο τον πωλητή βλέπουν τι είναι και σε τι κατάσταση,στη συνέχεια ειδοποιούν τον αγοραστή,δίνει τα λεφτά στην TNT και τέλος πάει το αντικείμενο στον αγοραστή που αποφασίζει αν θα το παρει.. Πώς μπορώ να την πατήσω; Είναι ένα Sony Vaio Α290 1.7 centrino 320Euros... Τί να κάνω;
giankyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παιδια αγορασα ενα πολλη μικρο και φτηνο αντικειμενο απο ebay το οποιο και πληρωσα μεσω paypal και σημερα το πρωι ο seller εστειλε ενα email που λεει οτι το εστειλε και συντομα θα το παραλαβω. Το εστειλε με αυτην την υπηρεσια Royal Mail Airmail (Small Packets) και ρωταω. Θα μου ερθει μεσω ελ.τα. ή αυτη η υπηρεσια ειναι σαν την ups που στο φερνει ο courier αυτοπροσωπος στο σπιτι; ΕΛΤΑ αδερφέ. Και εμένα πολύ ύποπτα μου φαίνοναι όλα αλλά η TNT εγγυάται οτι αν δεν είσαι ικανοποιημένος δεν παραλαμβάνεις και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Δεν ξέρω αν διάβασες το site.. Λέει οτι πρώτα παίρνουν το αντικείμενο απο τον πωλητή βλέπουν τι είναι και σε τι κατάσταση,στη συνέχεια ειδοποιούν τον αγοραστή,δίνει τα λεφτά στην TNT και τέλος πάει το αντικείμενο στον αγοραστή που αποφασίζει αν θα το παρει.. Πώς μπορώ να την πατήσω; Είναι ένα Sony Vaio Α290 1.7 centrino 320Euros... Τί να κάνω; Τρελή τιμή στην κυριολεξία. Δεν ξέρω φίλε, με αυτή την ασφάλεια που προσφέρει η ΤΝΤ σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις?
johnbond Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Κατα 80% είναι απάτη γιατί η τιμή είναι πολύ χαμηλή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό τρόπο θα με ξεγελάσουν.. Σκέφτομαι να του πω να το προχωρήσει απο περιέργεια και βλέπω τι θα μου πούνε στη συνέχεια απο την ΤΝΤ...
anthony_crete Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 re paidia 8elw na kanw kapoies erwtiseis pou aforoun to ebay.. koitaxte ayta ta 2 links: http://cgi.ebay.de/PUMA-CIRCAT-S-MC-Speedcat-Mostro_W0QQitemZ300041339141QQihZ020QQcategoryZ77401QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting http://cgi.ebay.de/PUMA-CIRCAT-WEISS-SCHWARZ-US-9-5-EU-45_W0QQitemZ250040408790QQihZ015QQcategoryZ77403QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting einai kati papoutsia...to erwtima einai: 1) einai metaxeirismena? 2) iparxoun kainouria? 3) poso 8a plirwsw ama mou ta steiloun apo to .de??? (mono ekei ta vriskw) 4) mono me pistwtikes ginete i plirwmi i kai me antikatavoli?? ayta thnx
johnbond Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Εγώ επικοινώνησα με το Ebay και πρόκειται για απάτη.. Το email που μου είχε έρθει για second chance offer ήταν ψεύτικο.. Υποψιάζομαι οτι οι απατεώνες δεν έχουν καν σχέση με τον user με την αξιολόγηση 250.. Απλά θα μου μείνει η απορία πως θα με εξαπατούσαν αν εμπλεκόταν και η TNT.. Πιθανώς να μου στέλνανε κάποιο ψεύτικο email προερχόμενο και καλά απο την ΤΝΤ με το οποίο θα μου ζητούσαν να βάλω χρήματα μέσω western union..
No_MeRcY Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν να κανω και εγω καποιες ερωτησεις γιατι δεν μπορω να διαβασω και τις 89 σελίδες... και θελω να βγαλω μια προπληρωμένη καρτα ( το βλεπω σε attica gift card ) η οποία τη θελει να παω στην τραπεζα για να την βγαλω? ταυτοτητα μονο η και κάτι αλλο? αν θελουν ΑΦΜ και δεν εχω τι γίνεται? edit: για να βαλω ξερω γω 50 ευρω, ποση προμηθεια θα πληροσω ? σχετικα με το e-bay: Θελω να κανω αγορες κατω των 45 ευρω ( μαζι με εξοδα αποστολης ) απο αμερικη και αγγλια , Παπουτσια και κατι μπλουζες.. υπαρχει περιπτωση κατι απο αυτα να σταματισει στο τελωνειο για φορο? αυτα , ευχαριστω
deathlok Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 από Αγγλία αποκλείεται από Αμερική πολύ δύσκολο εως αδύνατο για τόσα λίγα χρήματα.
godlike Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Να κάνω και εγώ μερικές ερωτισούλες. Έχω αγοράσει και πληρώσει items απο US και έχουν περάσει 2+ εβδομάδες χωρίς να τα πάρω. Πότε να κάνω "item not recieved"; Δλδ. μετά από πόσο πρέπει να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω; Να τονίσω ότι στην item description δεν ανέφερε delivery time. Και η δεύτερη. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα item τιμής >400Ε, κιλά >8kg και συσκευασία υποθέτω αρκετά μεγάλη. Το item είναι από UK. Είπαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνίου με items από EU αλλά μήπως υπάρχει καμία άλλη παγίδα που πρέπει να προσέξω;; (πέρα από το feedback)
giankyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Να κάνω και εγώ μερικές ερωτισούλες. Έχω αγοράσει και πληρώσει items απο US και έχουν περάσει 2+ εβδομάδες χωρίς να τα πάρω. Πότε να κάνω "item not recieved"; Δλδ. μετά από πόσο πρέπει να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω; Να τονίσω ότι στην item description δεν ανέφερε delivery time. Επικοινώνησες με τον πωλητή να τον ενημερώσεις? Σου απάντησε? Πρίν κάνεις Item Not Recieved πρέπει να επικοινωνήσεις (και εκτός του πρέπει, είναι ανθρώπινο και λογικό). Μιά φορά που αγόρασα ένα παντελόνι από Ιταλία κι είχαν περάσει 25 μέρες χωρίς να το παραλάβω, μόλις το είπα στον πωλητή μου έστειλε άλλο κομμάτι ασυζητιτί! Και η δεύτερη. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα item τιμής >400Ε, κιλά >8kg και συσκευασία υποθέτω αρκετά μεγάλη. Το item είναι από UK. Είπαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνίου με items από EU αλλά μήπως υπάρχει καμία άλλη παγίδα που πρέπει να προσέξω;; (πέρα από το feedback) Παγίδα όχι. Μόνο να ζητήσεις να υπολογίσουν τα έξοδα πρίν κλείσει η δημοπρασία γιατί με αυτά τα χαρακτηριστικά το ποσό θα είναι μεγάλο. Όταν πήρα το UPS μου από Αγγλία (18kg) πλήρωσα καμιά 10αριά για το αντικείμενο και καμιά 90αριά για τα έξοδα (GBP)!
Captain_Darling Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 deathlok k giankyr sas euxaristw gia tim mexri twra boi8eia pou mou exete dwsei! Exw kapoies apories akoma. a) An parw kati pou einai arketa bari px 5-10kg kai ws ek toutou ta metaforika 3epernane ta 35$ pws ginete na ta mageirepsw me twn pwliti wste na fainetai oti ola mazi metaforika k antikimeno den 3epernane ta 35$? Me poion tropo mporw na glitwsw ton foro se baria demata? Mpainei san gift xwris xartia? b)an parw kati megalo kai beri px ena podilato i mia trapezaria 200kg i kati akoma poio bari 8a prepei na to ektelwnisw egw i erxetai k auto sto taxidromio tis geitonias mou? Pou ginetai o ektelwnismos kai pws enimerwnomai oti to antikimeno exei er8ei? Euxaristw!
giankyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 a) An parw kati pou einai arketa bari px 5-10kg kai ws ek toutou ta metaforika 3epernane ta 35$ pws ginete na ta mageirepsw me twn pwliti wste na fainetai oti ola mazi metaforika k antikimeno den 3epernane ta 35$? Me poion tropo mporw na glitwsw ton foro se baria demata? Mpainei san gift xwris xartia? b)an parw kati megalo kai beri px ena podilato i mia trapezaria 200kg i kati akoma poio bari 8a prepei na to ektelwnisw egw i erxetai k auto sto taxidromio tis geitonias mou? Pou ginetai o ektelwnismos kai pws enimerwnomai oti to antikimeno exei er8ei? α. Tο ποσό που λέμε ότι πρέπει να είναι κάτω από $45 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με τα τελωνεία, είναι χωρίς τα έξοδα αποστολής - πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείς για τα υψηλά έξοδα αποστολής στα βαρυά αντικείμενα. β. Μιλάς για τεράστια αντικείμενα εσύ man! Όμως δεν έχω ιδέα για τέτοια μεγέθη αδερφε..
Croft7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Να κάνω άλλη μια ερώτηση? Θα κάνω:Οι ηλεκτρονικές συσκευές από Αγγλία,θα λειτουργούν εδώ στην Ελλάδα?Εκεί άμα θυμάμαι καλά,εκτός από διαφορετικές πρίζες, έχουν και 240V και όχι 220V.. Τι μπορώ να κάνω? Θενξ
giankyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Αυτό με τα Volts δεν ξέρω αν ισχύει. Αλλά αν κοιτάξεις στα χαρακτηριστικά, όλες συσκευές λειτουργούν με 220-240V οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Απο το '99 μετακομίσαμε οικογενειακώς Κύπρο (Λεμεσό) όπου τα συστήματα είναι κάργα αγγλικά και μπορώ να πω με προσωπικές εμπερίες ότι με έναν αντάπτορα από UK plug σε Suko έχω λειτουργήσει πάρα πολλές συσκευές στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω χωρίς κανένα πρόβλημα. Από ξυριστική μέχρι laptop.
Croft7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Battery Charger / AC Adaptor (Input: 110 - 240 V AC) (Optional) Αυτό γράφει. Απ'οτι γράφεις,μάλλον δν θα υπάρχει πρόβλημα.Αυτό το uk plug σε suko το βρίσκω σε καταστήματα εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ πολυ΄για την γρήγορη απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.