Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

Θέλω να αγοράσω ένα iPod Nano από το U.S. ebay χωρίς τη διαδικασία δημοπρασίας, αλλά με buy now.Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 140$ και θα μου το στείλει με USPS.Λέτε να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο κ να πληρώσω επιπλέον λεφτά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα θελω να ρωτήσω για " Seller στο Ebay "μερικές απορίες λοιπών μπαίνω γρήγορα στις ερωτήσεις

1 Ποια coyrier να προτιμήσω για αποστολές στην Ευρώπη & Αγγλία ?

2 Σαν αγοραστείς στο Ebay εχω 2 αρνητικές ψήφους, μήπως θα είναι καλύτερα να ανοίξω νέο λογαριασμό και να χαραμίσω μερικά άριστα Feedback ? (Πάντα σαν αγοραστείς)

3 Τι ποσά χρεώνει το Ebay κατά την ολοκλήρωση μιας πώλησης?

4 Τι ποσό χρεώνει το Paypal και αν με συμφέρει να μπω σε κάποιο ειδικό πακέτο πχ πληρώνεις μια συνδρομή το μήνα κτλ

5 Μετά την πραγματοποίηση μιας αγορας πώς μπορεί να πληρωθεί το Ebay εκτός πιστωτικής , είναι εφικτό να τραβάει το ποσοστό του από το Paypal εφόσον έχω αφήσει λεφτά ?

6 Για να κατεβάσω λεφτά από το paypal και να τα παραλάβω ποια τράπεζα με συμφέρει και πόσο χρεώνει ?

y.p Τι θα πρέπει να προσέξω ακόμα πέρα από τα παραπάνω ? ?

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά

Θέλω να αγοράσω ένα iPod Nano από το U.S. ebay χωρίς τη διαδικασία δημοπρασίας, αλλά με buy now.Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 140$ και θα μου το στείλει με USPS.Λέτε να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο κ να πληρώσω επιπλέον λεφτά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άν διάβαζες τις τελευταίες σελίδες θα έβλεπες ότι κάπου αναφερόμαστε στο ποσό που θα δηλώσει ο πωλητής. Γρήγορα γρήγορα πρέπει να είναι μικρότερο από $45 περίπου για να μή σταματήσει στο τελωνείο και η απόδειξη αγοράς θα πρέπει να μην είναι μέσα στο δέμα.

Δημοσ.
Καλησπέρα θελω να ρωτήσω για " Seller στο Ebay "μερικές απορίες λοιπών μπαίνω γρήγορα στις ερωτήσεις

1 Ποια coyrier να προτιμήσω για αποστολές στην Ευρώπη & Αγγλία ?

2 Σαν αγοραστείς στο Ebay εχω 2 αρνητικές ψήφους, μήπως θα είναι καλύτερα να ανοίξω νέο λογαριασμό και να χαραμίσω μερικά άριστα Feedback ? (Πάντα σαν αγοραστείς)

3 Τι ποσά χρεώνει το Ebay κατά την ολοκλήρωση μιας πώλησης?

4 Τι ποσό χρεώνει το Paypal και αν με συμφέρει να μπω σε κάποιο ειδικό πακέτο πχ πληρώνεις μια συνδρομή το μήνα κτλ

5 Μετά την πραγματοποίηση μιας αγορας πώς μπορεί να πληρωθεί το Ebay εκτός πιστωτικής , είναι εφικτό να τραβάει το ποσοστό του από το Paypal εφόσον έχω αφήσει λεφτά ?

6 Για να κατεβάσω λεφτά από το paypal και να τα παραλάβω ποια τράπεζα με συμφέρει και πόσο χρεώνει ?

y.p Τι θα πρέπει να προσέξω ακόμα πέρα από τα παραπάνω ? ?

1. Με τα ΕΛΤΑ είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, εξαιρώντας την άθλια υπηρεσία track & trace.

2. Αυτό εξαρτάται από 'σενα. Εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο έναν πωλητή με feedback 45 και 97% positive, παρά κάποιον με feedback 0!

3. Αυτά είναι κυμαινόμενα και στα λέει όταν στήνεις την δημοπρασία. Σε γενικές γραμμές εξαρτώνται από την τιμή εκκίνησης, τις φωτογραφίες, τον τρόπο που θα εμφανίζεται και τέτοια.

4. Το PayPal κρατάει ένα 4% περίπου. Δεν έχω ψαχτεί για άλλο account πέρα απ' τον Premier που έχω.

5. Είναι εφικτό, έτσι πλήρωσα το τελευταίο μου invoice προχτές.

6. Για να τραβήξεις λεφτά από το PayPay θα πρέπει κατ' αρχάς να το έχεις συνδέσει με έναν λογαριασμό τραπέζης. Είναι δωρεάν για ποσά πάνω από ?100 αλλά δε θυμάμαι τί χρεώνεσαι για μικρότερα ποσά.

Δημοσ.

σε εχω κανει Add στο msn αν θες να με βοηθίσεις στα πρώτα μου βήματα.. επίσεις μήπως εχεις καποιο κατάλογο απο τα ΕΛΤΑ με τις χρεώσεις ?

Δημοσ.

Δεν μου ήρθε το ότι μ' έκανες add αδερφέ. Κατάλογο δεν έχω, απλά πάντα βάζω ένα πλεονάζον ποσό στα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω και μία ψηφιακή μηχανή η οποία εδώ κοστίζει 350 ευρώ.Και βρήκα στο αγγλικό ebay μία τύπισσα που έχει μαγαζί και τις πουλάει με το τσουβάλι με αρχική τιμή ούτε 10 λίρες..Feedback έχει 99,6.

Άμα θέλετε να ρίξετε μια ματιά, αυτό είναι το link http://stores.ebay.co.uk/Emilyandlily-Store_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfclZ4QQfsubZQ2d33QQftidZ2QQtZkm

Τι λέτε εσείς οι βετεράνοι?Λέτε να παίζει απάτη?Είναι "τρελή" τιμή, γι'αυτό ρωτάω!

Θενξ ιν αντβάνς ουάνς εγκαίν

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία σε BuyItNow και 10 GBP όπως λες. Υπάρχουν πολλές δημοπρασίες όμως που ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές όπως σε όλα τα προϊόντα άλλωστε. Κατά 90% οι τιμές που κλείνουν τέτοιες δημοπρασίες είναι κοντά στην τιμή πώλησης στα καταστήματα, μερικές φορές και μεγαλύτερη!

Δημοσ.

Δεν έχει buy it now...Αρχική τιμή εννοούσα την αρχική τιμή της δημοπρασίας.Επειδή παρακολούθησα λίγο τις χθεσινές δημοπρασίες που αφορούσαν τη φωτογραφική (πρέπει να πουλήθηκαν 8-9), η συνολική τιμή είναι πολύ πιο κάτω από την τιμή πώλησης..Ενδεικτικά, θα σου πω πως πουλήθηκε μία 290 ευρώ μαζί με κάρτα sd 2GB!!

Γι'αυτό ρώτησα εδώ αν παίζει να είναι απάτη...

Θενξ

Δημοσ.

Απάτη δεν είναι, γιατί φαίνεται σοβαρό μαγαζί και είναι PowerSeller - που για να γίνει κάποιος PowerSeller θέλει συνέπεια πάνω απ' όλα!

Αυτό που θα έπρεπε να σκεφτείς όμως είναι ότι ίσως τα λεφτά που θα γλιτώσεις να μην είναι ισότιμα με την εγγύηση που δε θα έχεις!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον giankyr, ότι δεν φαίνεται να παίζει περίπτωση απάτης.

Πάντως, τις τιμές του συγκεκριμένου μαγαζιού, τόσο για ipod, όσο και για φωτογραφικές μηχανές, τις βρήκα σχετικά εύκολα στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσ.

Για πείτε μου τη γνώμη σας..

Είχα κάνει προσφορά για ένα laptop αλλά δεν κέρδισα..

Μου ήρθε ένα email απο κάποιο χρήστη του ebay με 250 100% θετική αξιολόγηση και μου προτείνει ένα άλλο laptop σε πολύ καλή τιμή(εώς ύποπτη).

Μου λέει όμως να κάνουμε τη συναλλαγή μέσω TNT..

Έχετε καμιά ιδέα για αυτή την εταιρία..

http://express-uk-tnt.com/overseastransactions/

http://www.tnt.com/

Δημοσ.

παιδιά θέλω να αγοράσω ένα άρωμα από perfumebay.com (us)..η συνολική αξία είναι 66 $ (46+20 μεταφορικά)..λέτε να περάσει τελωνείο; αν περάσει, τι ποσό θα επιβαρυνθώ; ευχαριστώ!

Δημοσ.
Για πείτε μου τη γνώμη σας..

Είχα κάνει προσφορά για ένα laptop αλλά δεν κέρδισα..

Μου ήρθε ένα email απο κάποιο χρήστη του ebay με 250 100% θετική αξιολόγηση και μου προτείνει ένα άλλο laptop σε πολύ καλή τιμή(εώς ύποπτη).

Μου λέει όμως να κάνουμε τη συναλλαγή μέσω TNT..

Έχετε καμιά ιδέα για αυτή την εταιρία..

http://express-uk-tnt.com/overseastransactions/

http://www.tnt.com/

Την TNT την ξέρω, αλλά πρώτη φορά ακούω γι' αυτές τις Overseas Transactions. Μόνο και μόνο όμως το ότι σου έστειλε κάποιος άλλος χρήστης σχετικά με αντικείμενο που χτύπησες σε άλλο χρήστη, εμένα δε μου μυρίζει καλά!

παιδιά θέλω να αγοράσω ένα άρωμα από perfumebay.com (us)..η συνολική αξία είναι 66 $ (46+20 μεταφορικά)..λέτε να περάσει τελωνείο; αν περάσει, τι ποσό θα επιβαρυνθώ; ευχαριστώ!

Με τα αρώματα δεν ξέρω τι παίζει, αλλά καλά θα ήταν να ζητήσεις να δηλωθεί αξία μικρότερη των $40-45 (εκτός από τα έξοδα αποστολής), όπως κάνουμε με όλα τα αντικείμενα..

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ενα πολλη μικρο και φτηνο αντικειμενο απο ebay το οποιο και πληρωσα μεσω paypal και σημερα το πρωι ο seller εστειλε ενα email που λεει οτι το εστειλε και συντομα θα το παραλαβω.

Το εστειλε με αυτην την υπηρεσια Royal Mail Airmail (Small Packets)

και ρωταω. Θα μου ερθει μεσω ελ.τα. ή αυτη η υπηρεσια ειναι σαν την ups που στο φερνει ο courier αυτοπροσωπος στο σπιτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...