Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eyxaristw' date=' ekana mia anazitisi alla den brika ayto poy 8elo.

An gnorizei kaneis kapoio software as moy pei.[/quote']

Προφανώς δεν έψαξες σωστά. Στο google οι λέξεις ebay, win, auction βγάζουν στις πρώτες θέσεις τα προγράμματα αυτά : snipers

Βάζοντας μετά λέξεις όπως ebay auction sniper θα βρεις ΕΝΑ ΣΩΡΟ!

Στα περισσότερα (αν όχι όλα) πληρώνεις συνδρομή. Ωστόσο κάποια σου δίνουν 4,5 δοκιμαστικές free φορές.

Κρίνωντας από τον αριθμό των posts σου, φαίνεσαι δραστήριος χρήστης. Προσπάθησε να εκμετταλεύεσαι λίγο πιο αποδοτικά τη δύναμη του google, γλιτώνεις κι εσύ χρόνο και οι γύρω σου! :P

Δημοσ.

Χαιρετω την Παρεα!!

Παιδια εχω παθει πλακα παιζει να εχω παθει την μαλακια με το τελωνειο και τον φορο.

Αναφορικα

απο ΕβαΥ

Το αντικειμενο(1) ειναι κοματια/μερη κιθαρας με αξια 267$(χωρις μεταφορικα)

Το αντικειμενο (2) τα ιδια με αξια 75 $(χωρις μεταφορικα)

Αυτος τα εστειλε και φυγαν απο αμερικη με USPS 26/8/06 το 1 Και 25/8/06 το δευτερο.

Με τα Track number ειδα οτι τα δεμετα εφτασαν στις 28/08/06 και 29/08/06 αντιστοιχα. και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ακομη.

Πηρα τηλ να ρωτησω τι γινεται και μου ειπαν οτι θα αργησουν λογο μεγαλου φορτου εργασιας.(2-3 Εβδομαδες).

μεσα στην ανησυχια και στο ψαξιμο διαβασα τα ποστ σας οπου λετε για κατι φορους και τα λοιπα

ΑΝ εχει γινει αυτη η μαλακια υπαρχει κανας τροπος να τα γλητωσω ?? η Θα πληρωσω Τα κερατιατικα. Πηγα για φτηνα και θα την φαω χοντρα.!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

16-08-06

Παιδιά περιμένω 2 δέματα από Αμερική και έχω βαρεθεί να περιμένω!

USPS Airmail σαν δώρα και τα δυο με value κάτω από 30$ !

Το ένα από 2 Ιουνίου και έχει κωδικό που αρχίζει από CP

το άλλο από 6 Ιουλίου και έχει κωδικό με VB

Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνετε ακριβώς? Έχω βαρεθεί να περιμένω! Που να τα στέλνανε με καράβι! Σε πόσα χρόνια θα έχω τα πράγματα??

Και τα 2 πάντως είναι λίγο μεγάλα πράγματα και βαρύ το ένα ειδικά

!

Παιδιά ακόμα τίποτα...!!! Μα είναι δυνατόν?? 3 μήνες πέρασαν από το πρώτο και 2 από το δεύτερο!!! Μα τι θα γίνει επιτέλους με αυτά τα πράγματα???

Έχω τα tracking number και να φανταστείτε από αυτό που έχουν περάσει 3 μήνες ούτε δείχνει.. μου στέλνουν με εμαιλ πληροφορίες οι οποίες είναι πάλι οι ίδες στάσημες!

Όπως σας είχα πει είναι ψηλομεγαλούτσικα... Κάπου 100$ για το κάθε δέμα πλήρωσα για μεταφορικά...!

Τι θα γίνει βρε παιδιά? Τα έχω χάσει τα λεφτά μου ή όχι? :( :( :( :(

Δημοσ.

Ακουστε πατατα που εγινε. Παραγγειλα μια φωτ.μηχανη απο μεγαλο "πωλητη" με 13600 θετικους ψηφους.

Η αποστολη θα γινοταν απο HONG KONG και ζητησα λογο Ελλ.Τελωνειων να μου το βαλουν σαν δωρο και αξια μαξιμουμ μεχρι $100.

Η δημοπρασια μαλιστα εγραφε οτι τα στελνουν με EMS οπου στην Ελλαδα αντιπροσωπευονται απο τα ΕΛΤΑ.

Μου στελνουν που λετε το δεμα αλλα με UPS. Και λεω απο μεσα μου που εδω θα εχουμε προβλημα με το τελωνειο.

Και οντως την επομενη με καλει η UPS απο τα ΣΠΑΤΑ και μου λεει οτι θα πρεπει να πληρωσω 150? για εκτελωνισμο. Τους λεω οτι δεν δεχομαι και να επιστραφει το πακετο πισω. Μου ειπαν ο.κ θα το στειλουν πισω.

Ενημερωνω τον πωλητη με email οτι εκαναν λαθος κλπ κλπ και δεν μου απαντανε. Κανω claim στο PAYPAL και απο εκει ακομα περιμενω.

Τα χρηματα δεν ηταν και λιγα.. 302 αγγλικες λιρες.

Εαν δεν τα μου τα στειλουν πισω μεσα στην προθεσμια που δινει η PAYPAL, μπορω να κανω αμφισβητηση λογ/σμου απο την πιστωτικη μου καρτα VISA της Εθνικης τραπεζας; Θα δεχτει η Εθνικη Τραπεζα να κανει ακυρωση την συναλλαγη απο την PAYPAL;

Εχουν περασει 5 ημερες και ουτε απαντηση στο email μου ουτε στο paypal.. :(

Δημοσ.

Ειχες μεγαλη διαφορα τιμης? Γιατι σε δελεαζουν με την χαμηλη τιμη αγορας ΜΟΝΟ του ειδους συν τα 10$ περιπου ταχυδρ/κα, αλλα πρεπει να προσθετεις και τα ασφαλιστρα που ειναι >100$ και βαλε.....Τελικα αγορες απο Ελλαδα για να μη φευγει το συναλλαγμα εξω! :)

Δημοσ.

Αλλο ασφαλιστρα και αλλο "εκτελωνιστικα τελη". Τα τελευταια μπορεις να τα γλυτωσεις σε συνενοηση με τον πωλητη και με ποια εταιρια θα σου στειλει το δεμα. Εχω παραγγειλει 10αδες φορες απο χωρα μη ΕΕ.

Δημοσ.
εχω γραφτει shmera στο pay pal με ολα τα στοιχεια (καρτα κτλ) αλλα δεν μπορω να αγωρασω.ti ftaei?

diavaste kai ligo tis odigies

prepei na perimeneis ena tetrapsifio kodiko pou tha erthi sto logariasmo tis kartas sou

Δημοσ.

Μιλαμε για απατεωνες. Επικοινωνησα με την UPS εδω στην Ελλαδα και τους ρωτησα αν εστειλαν πισω το δεμα, και μου απαντανε οτι επικοινωνησαν με την UPS στο HONG KONG να ενημερωσουν τον αποστολεα οτι το δεμα θα γυρισει πισω και αυτος δεν απαντα. Το δεμα αυτη την στιγμη βρισκεται στην αποθηκη στα ΣΠΑΤΑ στο ελεος του θεου.

Και το κουφο ειναι οτι εχθες μου στειλανε email και μου λενε οτι "αν βρω" φθηνοτερη την φωτογραφικη μηχανη σε καποιο αλλο μαγαζι εκτος ebay τοτε θα μου επιστρεψουν τα χρηματα. Μιλαμε για καρα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Στην σελιδα πωλησης γραφουν οτι θα στειλουν το δεμα με EMS/EΛΤΑ και το στελνουν με UPS και ζητανε να πληρωσω εκτελωνιστικα τελη + ΦΠΑ. Ε οχι.

Μιλησα με Εθνικη Τραπεζα και ειπαν θα κανουν οτι μπορουν για να ακυρωσουν την συναλλαγη. Βεβαια λιγο δυσκολο γιατι η συναλλαγη εγινε διαμεσου της PAYPAL.

Αντε να δουμε..

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει κάτι απο usa σε φάκελο με usps, εστάλη απο 23/8 και δεν το έχω δει ακόμη, σε mail που έστειλα δεν έχω πάρει απάντηση, τι κάνω τώρα; Dispute?

Δημοσ.

Χα! απλά να περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο απο το τελωνίο στα ΣΠΑΤΑ οπως τον φίλο greekparot.

Την είχα πατήσει κι εγώ, μαζι με ενα φίλο, οταν ειχαμε παραγγήλει κάτι παπούτσια απο το footlocker σε σχεδόν μισή τιμή απο οτι τα βρήσκαμε στην Ελλάδα. Πέρασαν σχεδόν κάτι λιγότερο απο 3 μήνες και ενα όμορφο πρωί με πέρνουν τηλέφωνο απο την FedEx στα Σπάτα και μου είπαν οτι χρειάζετε να γίνει εκτελωνισμός για να τα παραλάβουμε. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε να κάνουν αυτοί τον εκτελωνισμό. Πηγέντε εκεί, πάρτε τα χαρτιά και κάντε τον εκτελωνισμό μόνοι σας! Θα γλυτώσετε πολλά λεφτα (ανάλογα και το κόστος του προιόντος που παραγγήλατε). Εμάς μας ζητούσε η FedEx ~400E και κάνοντας τον εκτελωνισμό μόνος μου πλήρωσα κάτι λιγότερο απο 200Ε.

Και πάλι κερδισμένοι ήμαστε αλλά όχι όσο υπολογίζαμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...