GIANNISPATRA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 helps polu αλλά τελικά οι αγορές είναι εδώ και 8 μήνες άρα τζίφος.. α και αν έχει κανείς account Να μου πει ένα e-mail sto contact ενός seller please θα του είμαι ευγνόμων .
gerontas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 helps polu αλλά τελικά οι αγορές είναι εδώ και 8 μήνες άρα τζίφος...Seller με πολύ feedback και ανενεργός εδώ και 8 μήνες; Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει Πάντως, προσπάθησε, μήπως βγάλεις άκρη από το δίκτυο των αγοραστών του. Τι feedback έχουν, τί έκαναν αυτούς τους οκτώ μήνες, τί λένε γι αυτούς οι άλλοι (και ποιοί)... Στόχος είναι να καταλάβεις άν πρόκειται για κύκλωμα που ανταλάσσει θετικές ή για πραγματικές συναλλαγές. ...α και αν έχει κανείς account Να μου πει ένα e-mail sto contact ενός seller please θα του είμαι ευγνόμων .Το ebay δεν εμφανίζει πιά τις διευθύνσεις των χρηστών, αλλά προωθεί τα μηνύματα από τον αποστολέα στον παραλήπτη. Αν θες, στείλε μου ένα pm και ρωτάω για λογαριασμό σου. ΥΓ: Μεταξύ μας, αφού ψήνεσαι. Δεν τον ανοίγεις αυτόν το λογαριασμό; Τί σήμερα, τί αύριο...
dtomgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Moy paroysiazete to ekseis problhma ... Agorasa ena item alla den mporw na to plirwsw me tin gnwsth diadikasioy mesa apo to ebay... diladi... patontas to "pay now" moy bgazei tin kartela ths xrewseis opote apo ekei pataw to continue kai moy emfanizete mia selida me to ekseis mhnyma " Transaction Cancelled This function is temporarily unavailable. Please try your payment again later by returning to eBay and clicking the My eBay button." Pigenw mesa apo to paypal na dw an mporw mesa apo ekei na dw ta items poy exw kerdisei ..... kai moy bgazei ' An error occurred while processing your Pay for eBay Items. The error occurred while processing "USER" for eBay. Please try again later." kai den mporw na plirwsw ... ti mporw na kanw ? den exw kanei kamia allagh oson afora tis dyo ypiresies ( ebay , paypal) euxaristw
blackhumor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Από ότι γράφεις μάλλον πρόκειτε για προσωρινό πρόβλημα... Ξαναδοκίμασε μετά από 1-2 ώρες...
dtomgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 exoyne perasei sxedon 2 meres kai to problima den li8ike ..
@_zerocool Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Να σας πω και εγω την περιπέτεια μου... Αποφασίζω λοιπόν να αγοράω ένα παντελόνι Diesel από το ebay Γερμανίας. Βρίσκω ένα που μου άρεσε. Με ξετρέλανε η αρχική τιμη του που ξεκίνησε από 1e. Η δημοπρασία έληξε στα 45e + 10e μεταφορικά. Κατέθεσα τα λεφτά στην τράπεζα και περίμενα το δέμα. Έρχετε λοιπόν το δέμα και κα8ως το ανοίγω καταλαβαίνω πως πήρα μια απομίμιση Diesel. Νευρίασα απίστευτα, σε σημείο να προσπαθώ να σκίσω το παντελόνι με τα χέρια και να το κάψω μετά.. Η λύτρωση όμως δεν άργησε... Καθώς μπήκα στο online σύστημα της τράπεζας μετα από δυο εβδομάδες βλέπω τις κινήσης του λογαριαρισμού και διαπιστώνω ότι δεν ταυτίζεται το όνομα που έδωσα στην συναλλαγή με τον κάτοχο του λογαριαρισμού και ετσι επιστράφηκαν τα χρήματα στον λογαριαρισμό μου.
sleepless_102 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Φίλε dtomgr ακριβώς το ίδιο πρόβλημα συνάντησα κι εγώ πριν λίγο που πήγα να πληρώσω. Δοκίμασα και μέσω paypal και ακριβώς τα ίδια με σένα. Αν Βρείς λύση ενημέρωσε
dtomgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Φίλε dtomgr ακριβώς το ίδιο πρόβλημα συνάντησα κι εγώ πριν λίγο που πήγα να πληρώσω. Δοκίμασα και μέσω paypal και ακριβώς τα ίδια με σένα. Αν Βρείς λύση ενημέρωσε Brika telika thn lysh 8a mpeis sto logariasmo soy sto paypal kai 8a pas stis epiloges "pay anyone" ekei 8a epilekseis "pay for ebay item" kai 8a simplirwseis thn forma... sto shmeio poy 8a soy zitisei na pliktrologisei to antistixo poso afiseto keno kai proxwrise sth 2h fora... opoy ekei pera meta 8a soy zitisei to "item code" apo to ebay kai 8a soy exei mia epilogh "fill form" opote esy kaneis copy paste to item code kai patas "fill form" etsi aytomatos 8a simplirw8oyn ola ta stoixei plirwmhs toy "item" poy kerdises. etsi 8a oloklhrw8ei h diadikasia pliromhs. meta kane login sto ebay account soy kai des oti to item soy pleon exei ginei payed... gia na eisai kai sigouros 100% steile kai ena msg ston seller oti toy kate8eses ta lefta kai na ksekinisei th diadikasia apostolhs! :):)
sleepless_102 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Super!! Το δοκίμασα κι εγώ και δούλεψε . Ευχαριστώ πολύ!
AGGANIS13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Θελω να παρω ρουχα απο το ebay (ευρωπη). Θελω επωνυμα ρουχα (prada , diesel, dolce cabana , ck ....) Φοβαμαι για απομιμησεις. Μπορει καποιος να μου πει αν εχει παρει και απο ποιον πωλητη. Μην την πατησω...
harrysvr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ενα προιόν που αγόρασα(30e) δεν λειτουργεί, του έχω στείλει 2 μηνύματα χωρίς απάντηση ο οποίος έχει 99,9%(4200), πριν του βάλω αρνητική τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ?
greekparot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εδω και μερες προσπαθω να αγορασω ενα παντελονι και παντα στα τελευταια δευτερολεπτα το χτυπαει καποιος με +1 λιρα. Εχω ανοικτα ποσα tab απο τον Mozilla με ετοιμες τις προσφορες αλλα παντα προλαβαινουν στο τελευταιο δευτερολεπτο. Υπαρχει μηπως καποιο προγραμμα που τα κανει ολα αυτα;
blackhumor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Σίγουρα υπάρχουν τέτοια προγράμματα... Είχα πετύχει παλιότερα αλλά δεν έχω συγκρατήση ονόματα... Νομίζω υπάρχει κάτι και σε extensions του Firefox μια και τον χρησιμοποιείς... Δεν έχω το link διαθέσιμο αλλά με μια αναζήτηση στα extensions δεν πιστεύω να δυσκολευτείς να το βρείς
greekparot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Eyxaristw, ekana mia anazitisi alla den brika ayto poy 8elo. An gnorizei kaneis kapoio software as moy pei.
gerontas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ...An gnorizei kaneis kapoio software as moy pei.Μεταξύ άλλων:Bidnapper AuctionNavigator esnipe (Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει, ίσως είναι προσωρινά κάτω, αλλοιώς google it) Προσωπική άποψη: Μην τα χρησιμοποιείς. Βάλε απλά την max τιμή που θα πλήρωνες και άσε τη δημοπρασία να τραβήξει το δρόμο της. Αν ο άλλος θέλει να πληρώσει παραπάνω, με γειά του με χαρά του. Just my two cents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.