Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λάθος σου ήταν ότι δεν πλήρωσες για κάτι που χτύπησες ,και ούτε καν μπήκες στον κόπο να ζητήσεις ακύρωση της αγοράς.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου ήρθε προχθές ένα τηλέφωνο που πήρα απο ebay.co.uk μόνο που δεν είχε μέσα usb καλώδια για σύνδεση με το pc και έναν αντάπτορα παρ`ότι το έλεγε ρητά στη δημοπρασία του, επίσης σε δύο mail που του έστειλα δεν μου απάντησε ακόμη. Ποιές ενέργειες πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα;

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να παραγγείλω μέσω ebay μια μικρή ηλεκτρική μηχανή για φουσκωτό λίμνης από Αμερική. Η τιμή για μεταχειρισμένο βγαίνει γύρω στα 70-80$. Ξέρει κανείς τι παίζει με φόρους στο τελωνείο;

Επιπλέον ξέρετε αν με μια κάρτα αναλήψεων της εθνικής μπορώ να ανοίξω account στο paypal; Διάβασα σχετικά τόπικ και είδα ότι πρέπει να γράφει electron visa ή mastercard. Αυτό το maestro που γράφει αυτή της Εθνικής είναι το ίδιο;

Δημοσ.

αν είναι όντως μεταχειρισμένη και να την ανοίξουν για έλγχο λογικά θα στο χαρίσουν το χαράτσι. Γενικα το τελωνείο είναι γύρω στο 20 με 25 % επί τοις αξίας.

Δημοσ.

πρέπει να έχω ενεργοποιημένω το web banking για να χρησιμοποιήσω

την κάρτα μου στο pay pal ή δεν παίζει ρόλο το web banking?? :-?

Δημοσ.

Παιδιά, διάβασα μέχρι την 32 σελίδα (είναι και μεγάλο thread..), μπορεί να μου πει κανείς τι κάρτα προτείνει για αγορές; Ένας φίλος μου μού πρότεινε την Φοιτητική κάρτα της Αγροτικής (είναι ELECTRON), και μου φαίνεται καλή επιλογή. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.
Παιδιά, διάβασα μέχρι την 32 σελίδα (είναι και μεγάλο thread..), μπορεί να μου πει κανείς τι κάρτα προτείνει για αγορές; Ένας φίλος μου μού πρότεινε την Φοιτητική κάρτα της Αγροτικής (είναι ELECTRON), και μου φαίνεται καλή επιλογή. Εσείς τι λέτε;

Συμπέρασμα: Δεν διάβασες.

Δημοσ.

Electron της ALPHA BANK (τώρα της αλλαξαν όνομα αλλά δεν θυμάμαι πως το έκαναν) ή

Προπληρωμένη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Όλες οι άλλες είναι μπελάς.

Δημοσ.

sory paidia an xanarotise kapoios... pira mia propliromenh carta apo in attka (gift card). Argotera diabasa ta arnitika sxolia...... telos panton....

gia na kanw verification sto paypal mou zitane ton gnosto 4-digit Expanded Use Number. ton opoio den exo! xreiasetai na mou erthei leei prota o logariasmos tis attika stin opoia den exw kai e-banking...

A kai ekana kai den xero pos ta katafera akribos agora, mono pou o seller den peire bebaia frago kai eidopeieise to e-bay. Mou hrthe shmera to proto minima oti uparxei problima....

BOHTHEIA TI NA KANW????

Δημοσ.

Της alpha bank είναι χρεωστική; γιατί τελικά μάλλον πάω προς τα εκεί' date=' τις πιστωτικές τις φοβάμαι...[/quote']

Ναι χρεωστική είναι. Αν την χάσεις-κλέψουν-χακεψουν χάνεις το πολύ ότι έχεις μέσα. Αρα κράτα το υπόλοιπο χαμηλά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποτε θες κάνεις κατάθεση την προηγούμενη στο ATM χρήματα και την επόμενη αγοράζεις.

Ζήτα και web banking. Δεν λέει πολλά αλλά ένα λογαριασμό ΟΤΕ-ΔΕΗ-voda κλπ τον πληρώνεις και δεν τρέχεις στα ταμεία.

gia na kanw verification sto paypal mou zitane ton gnosto 4-digit Expanded Use Number. ton opoio den exo! xreiasetai na mou erthei leei prota o logariasmos tis attika stin opoia den exw kai e-banking...

Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα και ζήτα να σου πουν τον τετραψήφιο συνήθως δεν έχουν πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...