Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia an kanw personal acount sto paypal tha mporw na plirwnw mesw pistotikis?(Den katalava poli kala ti grafei mesa sto site :()se periptwsi pou mou stiloun xrimata mesw paypal pws tha ta parw?episis poio einai o pio grigoros tropos gia na energopiisw to paypa;?(Diavasa merika pragmata stis proigoumenes selides alla den katlava:()

Δημοσ.
Τα πάντα μπορούν να ασφαλιστούν. Προσωπικά δεν έχω ρισκάρει να ζητήσω ασφαλισμένο gift' date=' γιατί πολλοί αναφέρουν ότι οτιδήποτε είναι ασφαλισμένο το κρατάνε.

[/quote']

Λοιπόν, ο πωλητής μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να τα στείλει σαν δώρο και χωρίς χαρτιά, αλλά στα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής θα μπεί αυτόματα και ασφάλιση!

"for four regular size plastic kits to Greece:

$42.00 s&h Express airmail (5-7 days)--insurance automatically included

OR

$30.00 s&h Parcel post airmail (10-14 days)--insurance automatically included

OR

$20.00 s&h Parcel post surface (8-10 weeks)--insurance automatically included"

Θα υπάρξει πρόβλημα με αυτο????? Τι να κάνω????

,

(Επίσης, ρε παιδιά ακόμα περιμένω για την πρώτη μου αγορά να με ενημερώσει ο άλλος απο το Hong Kong. Μου είχε πει ότι θα είχε το αμαξάκι μέσα στην εβδομάδα και ακόμα τίποτα. Μηδέν ενημέρωση.)

Δημοσ.

Oταν παω να στείλω σε κάποιον πωλητη μηνυμα μεσα στο ebay παίρνω αυτήν την απάντηση

The form is not available at this time.

You have exceeded the maximum number of messages you can send.

Τι γίνεται τώρα? Θέλω να ρωτήσω κατι τον πωλητη σε μια δημοπρασια που εχω χτυπησει και δεν μπορώ! πως βλέπω το mail του τουλαχιστον να του στείλω απο κει?

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι ακόμα και να παίξει απάτη, για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, αν έχεις πληρώσε με paypal βέβαια, θα πρέπει να περιμένεις 2 μήνες τουλάχιστω. 'Ασε που μπορεί να φαίνεται στη φωτογραφία οκ, αλλά να είναι στη πραγματικότητα maimu... και άντε να εξηγήσεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας...

πολλές πληροφορίες για απάτες υπάρχουν και στη wikipedia...

---------

hellasfun.blogspot.com

καλοκαιρινά αστεία σε powerpoint

Δημοσ.

Μια ερώτηση κι απο εμένα: εχω κανονικά λογαριασμό ebay-paypal=Greek-verified με διεύθυνση Ελλάδος, το θέμα είναι ότι θέλω να αγοράσω κάτι πχ απο usa και να σταλεί σε διεύθυνση στην Washington, εδώ λοιπόν είναι το πρόβλημα οτι μου λένε ότι "it will not be covered by the PayPal buyer/seller protection plan if i ship to an unconfirmed address" κλπ

Ρωτώ λοιπόν: μπορώ να βάλω και άλλη μια διεύθυνση(usa) στο λογαριασμό μου απo αυτή που είναι δηλωμένη ήδη η credit card (paypal-Greece) και πού, paypal ή ebay ή και στα δύο?

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί είμαι καινούριος στο e-bay:ρούχα έχει αγοράσει κανένας από εκεί,αξίζουν?Είναι αυθεντικά που λένε ή είναι "μαϊμούδες"?

Δημοσ.

Paidia an exei poulhsei kapoios apo edw sto ebay as ekshghsei ligo to eksis. Otan se plirwnoun mesw paypal ta lefta metaferontai aytomata ston logariasmo pou exeis syndemeno me thn pistwtikh wste na mporeis na ta pareis se metrhta? H an 8eleis na ginei ayto prepei na plhrwseis extra fees sto paypal?

Eyxaristw!

Δημοσ.

Έχω πουλήσει αλλά δεν τράβηξα τα λεφτά στο λογαριασμό μου, τα χρησιμοποίησα για άλλες αγορές. Οταν σε πληρώνουν τα λεφτα μπαίνουν στο λογαριασμό του paypal. Για να τα βάλεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό δεν έχεις χρέωση αν το ποσό είναι πάνω απο €100 και έχεις χρέωση €1 αν είναι λιγότερα απο €100

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-withdrawal-fees-outside

Δημοσ.
να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί είμαι καινούριος στο e-bay:ρούχα έχει αγοράσει κανένας από εκεί,αξίζουν?Είναι αυθεντικά που λένε ή είναι "μαϊμούδες"?

eksartate ti tha pareis apo pion kai poso. min perimeneis na pareis afthentika lacoste me 20 euro :P

Δημοσ.

Paidia tora skeftomoun na gino kai ego melos sto ebay. Iparxei asfaleia gia paraggelies megalon se ogko pragmaton. p.x: vrika se kali prosfora ena xbox 360 kai thelo na to paro. iparxei asfaleia gia to an tha ftasei se mena kai an den ftasei tha paro piso ta lefta mou?

Δημοσ.

Λοιπόν είχα κάνει παλιά λογαριασμό στο ebay και τότε είχα αγοράσει 2 πράγματα αξίας συνολικής ούτε 20 euro και στον τρόπο πληρομής cash on delivery αλλά ποτέ δεν έστειλα τα λεφτά ..με αποτέλεσμα να πάρω 2 αρνητικά σχόλια ..σε τέτιες περιπτώσεις τι γίνετε?Το account δεν μπορώ να το σβήσω?Τώρα λέω να ανοίξω άλλο λογαριασμό νέο μιας και έχω πιστωτική κάρτα θα έχω κανένα πρόβλημα με το παραπάνω ιστορικό???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...