Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφέ τώρα είδα πως είσαι Θεσσαλονίκη, σ' έβαλα στο MSN να τα πούμε. Εφόσον είμαστε απο 'δω κι οι 2, θα είναι πιό εύκολο :)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αδερφέ τώρα είδα πως είσαι Θεσσαλονίκη, σ' έβαλα στο MSN να τα πούμε. Εφόσον είμαστε απο 'δω κι οι 2, θα είναι πιό εύκολο :)

Ti onoma eheis sto MSN? Ela na ta poume apo ekei opote thess

Δημοσ.
To katalabaino...giayto leo kapoios pou ehei ksanagorasei, na me kanei mia dieykolinsi kai na mou pargeili kati aksias 11-12$ kai na mou to steilei me antikatavoli...O politis ehei feedback 4163 kai 98.9% Positive...Dehetai kai PayPal....As voithisei kapoios hristianos i opoiasdipote allis thriskeias...parakalw

Στο παραγγέλνω εγώ αν μου το προπληρώσεις..

Δημοσ.

Μερικες ερωτησεις γιατι δεν μπορω να διαβαζω 77 σελιδες!

1)Θελω να αγορασω ενα νομισμα αξιας 1Ε απο εναν που ειναι στον Καναδα.Τα μεταφορικα ειναι γυρο στα 3Ε.Ο χρηστης λεει οτι η ασφαλεια ειναι υποχρεωτικη.Θα το κρατησουν στο τελωνειο ή ειναι μικρη η αξια του??Ki αν το κρατησουν ποσο παραπανω θα χρεωθω?

2)Τι καρτα τελικα χρειαζεται να βγαλεις για κανεις αγορες μεσω paypal?Πιστωτικη,χρεωστικη??

Καλα θα ηταν ο χρηστης που ανοιξε το θεμα να ενημερωσει την πρωτη δημοσιευση του ωστε να γινει κατι σαν F.A.Q.

Δημοσ.
Μερικες ερωτησεις γιατι δεν μπορω να διαβαζω 77 σελιδες!

1)Θελω να αγορασω ενα νομισμα αξιας 1Ε απο εναν που ειναι στον Καναδα.Τα μεταφορικα ειναι γυρο στα 3Ε.Ο χρηστης λεει οτι η ασφαλεια ειναι υποχρεωτικη.Θα το κρατησουν στο τελωνειο ή ειναι μικρη η αξια του??Ki αν το κρατησουν ποσο παραπανω θα χρεωθω?

2)Τι καρτα τελικα χρειαζεται να βγαλεις για κανεις αγορες μεσω paypal?Πιστωτικη' date='χρεωστικη??[/quote']

1) Δεν έχω ακούσει για κάποιον που να παράγγειλε συγκεκριμένα νόμισμα, αλλά πιστεύω πως δεν θα έχεις κολλήματα με το τελωνείο. Καλού κακού πές του να μην αναγράψει το πραγματικό περιεχόμενο, αλλά να το δηλώσει σαν γράμμα ας πούμε..

2) Και με χρεωστική και με πιστωτική μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με το PayPal.

Δημοσ.

2) Και με χρεωστική και με πιστωτική μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με το PayPal.

Ποια ειναι η πιο συμφερουσα?Π.χ. να μην μπορει να χρεωθει ποσο μεγαλυτερο απο αυτο που εχεις στον λογαριασμο,να μην εχει κρατησεις απο την τραπεζα.

Δημοσ.

Αυτός που θα πληρώσεις δεν θα μάθει ποτέ τον αριθμό της κάρτας σου οπότε ποιός να σε κλέψει? Το paypal? Με το paypal δεν ειπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο επειδή είναι μία εταιρία με πολύ υψηλό κύρος και αξιοπρέπεια.

Βέβαια αν έχεις χρεωστική με δυνατότητα online χειρισμού, θα μπορείς να κάνεις το εξής. Να έχεις 2 λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα (για να μην πληρώνεις κερατιάτικα για την μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό), στον ένα να έχεις τα φράγκα σου και στον άλλο να αντιστοιχεί η χρεωστική που θα βάλεις στο paypal. Όταν θα έρχεται η ώρα να πληρώσεις κάτι, θα μπαίνεις στην τράπεζα από το διπλανό tab του browser και θα μεταφέρεις το ποσό που προορίζεται για το paypal στον δεύτερο λογαριασμό.

Ελπίχω να μην τα λέω μπερδεμένα :)

Δημοσ.

παιδια εχω σταμπαρει μια in dash οθονη για το αμαξι.Ομως ο πωλητης ειναι απο κινα .Πως μπορω να την αγορασω γλιτωνοντας το τελωνιο αλλα να εχω και καποια ασφαλεια για την παραλαβη?Καποιος αν μπορει ας μου απαντησει υπευθυνα γιατι το προιον θα φυγει.

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα!!

Αγόρασα κάποια πράγματα από Αμερική με USPS Airmail!

Στην σελίδα της USPS βάζω το track number και μου εμφανίζει τα ακόλουθα..

International Dispatch, June 08, 2006, 8:36 am, LOS ANGELES AMC

International Dispatch, November 25, 2005, 6:30 am, LOS ANGELES AMC

Αυτό που γραφει για το Νοέμβριο του 2005 δεν ξέρω τι άσχετο είναι.. το θέμα είναι οτι ακόμα δεν έχει φτάσει!!! Θα έπρεπε να έχει φτάσει.. τι απέγινε??

Ήταν δέμα μεγαλούτσικο που μου κόστισε μεταφορικά 80$! Τα πράγματα που είχε μέσα είχαν πραγματική αξία 20$! Δεν ξέρω αν τα έστειλε σαν δώρο αλλά τόσο αξίζανε εξάλου(κάτω από 40$ δηλαδή)!!

Α τώρα είδα το email από τον τύπο.. we claimed as $15.00 and either gift or sample.!

Οπότε γιατι δεν έχει φτάσει βρε παιδιά??

Τι μπορώ να κάνω? Λέτε να έχει κολήσει σε κανένα τελωνείο? Αλλά γιατί να κολήσει?

Δημοσ.

Το November 25, 2005 μάλλον είναι προϊόν κάποιου μπερδέματος στα συστήματά τους.

Για να δούμε αν θα μπορούσε να κολλήσει στο τελωνείο, θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο. Αν δεν θέλεις να μας πείς ακριβώς τι είναι, πές μας σε τί κατηγορία ανήκει τουλάχιστον γιατί γενικά δε μπορούμε να πούμε τίποτα..

Δημοσ.

Προς το παρόν έχω κάνει αγορές μόνο με έλληνες και αντικαταβολή γιατί δεν έχω συνδέσει κάρτα στο paypal. Κι εκεί που σκεφτόμουν να πάω για μια gift card μου ήρθε σήμερα ένας φάκελος απο την Εμπορική με μια νέα κάρτα (!)

Η Κάρτα αντικαθιστά την Maestro debit και είναι Visa debit (όχι electron σκέτο Visa). Αφού διάβασα πολλές απο τις προηγούμενες σελίδες μάλλον είναι καλό να αναφέρω οτι ξεκινάει με το νούμερο 49. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν ισχύει για online αγορές και μου είπαν όχι προς το παρόν.

Γεικότερα όμως αγνοώ αν θα τη δεχτεί το paypal.

Όποιος δοκιμάσει ας ενημερώσει διότι έχω 2 λογαριασμούς στην Εμπορική και e-banking οπότε θα με βόλευε ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση να κάνω:

Αγόρασα κάτι από Αμερική, ένα mp3 με σκληρό δίσκο και έφυγε από Αμερική σύμωνα με το site της USPS 24 Ιουνίου...

Ακόμα δεν έχει έρθει κάτι.

Να περιμένω ή να αρχίσω να ανησυχώ;Που να απευθυνθώ για το αν έχει φτάσει το πακέτο Ελλάδα (Πειραιά, Ελ. Βενιζέλος;; )

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
Προς το παρόν έχω κάνει αγορές μόνο με έλληνες και αντικαταβολή γιατί δεν έχω συνδέσει κάρτα στο paypal. Κι εκεί που σκεφτόμουν να πάω για μια gift card μου ήρθε σήμερα ένας φάκελος απο την Εμπορική με μια νέα κάρτα (!)

Η Κάρτα αντικαθιστά την Maestro debit και είναι Visa debit (όχι electron σκέτο Visa). Αφού διάβασα πολλές απο τις προηγούμενες σελίδες μάλλον είναι καλό να αναφέρω οτι ξεκινάει με το νούμερο 49. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν ισχύει για online αγορές και μου είπαν όχι προς το παρόν.

Γεικότερα όμως αγνοώ αν θα τη δεχτεί το paypal.

Όποιος δοκιμάσει ας ενημερώσει διότι έχω 2 λογαριασμούς στην Εμπορική και e-banking οπότε θα με βόλευε ιδιαίτερα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις απλά να την βάλεις στο paypal και να δεις αν θα την δεχτεί???

Δημοσ.
Το November 25' date=' 2005 μάλλον είναι προϊόν κάποιου μπερδέματος στα συστήματά τους.

Για να δούμε αν θα μπορούσε να κολλήσει στο τελωνείο, θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο. Αν δεν θέλεις να μας πείς ακριβώς τι είναι, πές μας σε τί κατηγορία ανήκει τουλάχιστον γιατί γενικά δε μπορούμε να πούμε τίποτα..[/quote']

Εντάξη δεν είναι τίποτα κρυφό χαχα! Κάτι όπλα φέρνω!! :P

Λοιπόν είναι μπάρες θόλων για το αυτοκίνητο μου! Υπολογίζω να είναι περίπου ενα μέτρο στο ύψος το κουτί και αρκετά στενό! Τι άλλες πληροφορίες θέλετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...