Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ήδη λογαριασμό στο ebay.uk και τώρα προσπαθώ να γραφτώ στο ebay.com(usa), ύστερα απο τα στοιχεία μου, μου ζητάει τον αριθμό της πιστωτικής και τον τριψήφιο, έτσι γίνεται κανονικά;(δε θυμάμαι πως είχε γίνει στο ebay.uk)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω ήδη λογαριασμό στο ebay.uk και τώρα προσπαθώ να γραφτώ στο ebay.com(usa), ύστερα απο τα στοιχεία μου, μου ζητάει τον αριθμό της πιστωτικής και τον τριψήφιο, έτσι γίνεται κανονικά;[/b'](δε θυμάμαι πως είχε γίνει στο ebay.uk)

Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις εγγραφή!! Μες τα ίδια στοιχεία μπορείς να μπαίνεις σε όλα τα ebay, και στο αμερικάνικο, και στο ιαπωνέζικο και σε όλα.

Ενημερωτικά, κάθε ebay έχει κι άλλο τρόπο επιβεβαίωσης των στοιχείων σου κι αυτός είναι ο λόγος που σου ζητάει πιστωτική στο αμερικάνικο.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις εγγραφή!! Μες τα ίδια στοιχεία μπορείς να μπαίνεις σε όλα τα ebay' date=' και στο αμερικάνικο, και στο ιαπωνέζικο και σε όλα.

Ενημερωτικά, κάθε ebay έχει κι άλλο τρόπο επιβεβαίωσης των στοιχείων σου κι αυτός είναι ο λόγος που σου ζητάει πιστωτική στο αμερικάνικο.[/quote']

Μα βάζω το eBay User ID και password που έχω στο UK και βγάζει Your sign in information is not valid. Please try again.

Δημοσ.

Kάτι πρέπει να κάνεις λάθος πιστεύω. Εγώ με την εγγραφή που έκανα στο Αγγλικό πρίν απο 1μιση χρόνο, έχω ψωνίσει από τα ebay Αγγλίας (ε ενοείται), Σιγκαπούρης, Ιταλίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Αμερικής!

Δημοσ.

Αλλαξα password και ολα οκ παρότι έβαλα πάλι το ιδιο pass , anyway μπορώ εκτός απο το ebay.usa(εδώ πρέπει να δώσω πιστωτική στο ebay για να κάνω λογαριασμό-είναι σωστό;) να έχω δεύτερο λογαριασμό στο ebay.uk με τα ίδια στοιχεία(εκτός απο user+pass) και την ίδια πιστωτική;

Επίσης για αποστολές απο usa του λέμε usps και declare it at 40$ ? απο ότι είδα έχει USPS Global Express Mail, είναι το ίδιο?

Δημοσ.

καταρχας να σε ευχαριστησω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες που δινεις και να ζητησω τη βοηθια σου σε κατι.

1.γινετε να γινεις μελος και να παιρνεις μερος σε δημοπρασιες και διαφορες συναλαγες χωρις να εχεις πιστωτικη(αν ναι πως?)

2.υπαρχει τροπος να υποβαλεις προσφορα σε μια δημοπρασια μεσω τηλεφωνου ή αλλου τροπου?ή πρεπει να εισαι οπως και να εχει μελος ωστε να διεκδικισεις το προιον?

Δημοσ.

Λέω να πάρω κάτι(για πρώτη φορά) απο ebay.com(usa) και μου λέει για insurance οτι Included in shipping and handling cost και θα το στείλει με USPS Global Express Mail, μήπως επιδή θα είναι ασφαλισμένο θα περάσει τελωνείο?

Δημοσ.

oraies oi odigies mpravo kai apo mena...

tha ihe kapoios tin eygeni kalosini na paraggeili kati pou me endiaferei(3$ kanei) kai na mou to steilei me antikatavoli?

Opoios endiaferetai na me voithisei sovara, as mou steilei pm

Eyharisto ek ton proteron...

Δημοσ.
Prin liges meres efaga kollima me to ebay. Tosa xronia oute pou eixa asxolithei :P

Exw kanei 2 agores ws twra' date=' 1 pepperspray - 4 $ kai to authentiko photoshop 7 - 46 $ ( kali timi eeee???)

Alla nomizw oti ekana mia megali m@lakia :S

Eixa kanei maximum bid 46 dolaria alla telika to photoshop 7, poulithike 125 $

Autos pou to kerdise itan ektos usa kai o politis to akurwse giati den stelnei ektos amerikis.

So, mou ekane prosfora deuteris eukairias, pou itan oso to maximum bid pou eixa kanei, 46 $

Eixa loipon 24 wres gia na to agorasw me 'pay now' alla to ksexasa kai otan to eida i prosfora eixe teleiwsei :(

Tou esteila email kai tou eipa oti to thelw, kai mou esteile email gia pliromi se paypal.

Plirosa apo to paypal xtes kai mou esteile 2 email, to proto oti pire ta money kai to deutero oti to esteile simera.

I pliromi omos egine ektos ebay( nomizw oti den mporei na mou ksanakanei 'second chance offer' :P )

Elpizw na min tin patisa. A nai, kai to cd na einai authentiko.. well ti deutera tha kserw[/quote']

Το pepperspray το είχες πάρει απο το ebay.com? επειδή θέλω να πάρω μερικά(για την αδελφή, κοπελιά κλπ) είχες κάποιο πρόβλημα με τελωνείο?

Δημοσ.

Hello,

I do ship to Greece. The shipping would be $6.50. The total for the item and shipping would be $9.45. Optional and highly recommended shipping insurance is $2. If you choose the insurance, the total would be $11.45. If you wanted additional kits, they would be $2.95 each plus $1.00 each extra for shipping.

You are welcome to mail US Cash or an international money order in USD to:

xxxxxxxxx

xxxxxx

xxxxx

I also accept Western Union Wire Transfers to the address above. If you use this form of payment, let e-mail me the amount you sent, your full name and address and the Western Union Control Number.

Thank You,

Mark -

Pos me simferei na ton pliroso? Ine sigouro oti tha mou to stilei to proion? Euro dehetai? Apo poia trapeza mporo na dwso euro kai na paro dollaria? Ti hreiazomai gia na paro sinallagma apo tin trapeza?

Eyharisto.

Δημοσ.

Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς ότι έχουμε πεί πάμπολλες φορές ότι Cash by Mail, Money Orders και Western Union Transfers δεν είναι καθόλου ασφαλείς τρόποι πληρωμής.

Δημοσ.
Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς ότι έχουμε πεί πάμπολλες φορές ότι Cash by Mail, Money Orders και Western Union Transfers[/i'] δεν είναι καθόλου ασφαλείς τρόποι πληρωμής.

To katalabaino...giayto leo kapoios pou ehei ksanagorasei, na me kanei mia dieykolinsi kai na mou pargeili kati aksias 11-12$ kai na mou to steilei me antikatavoli...O politis ehei feedback 4163 kai 98.9% Positive...Dehetai kai PayPal....As voithisei kapoios hristianos i opoiasdipote allis thriskeias...parakalw

Δημοσ.

Θα μπορούσα να σε βοηθήσω αν το ζητούσες πρίν από 2 βδομάδες, αλλά δυστυχώς τώρα με τη δουλειά δεν περισσεύει χρόνος ούτε για το γυμναστήριο. Για να καταλάβεις την κατάσταση, έω να παραλάβω μία παραγγελία απ' το eshop απ' την περασμένη Παρασκευή κι ακόμα να πάω!

Δημοσ.
Θα μπορούσα να σε βοηθήσω αν το ζητούσες πρίν από 2 βδομάδες, αλλά δυστυχώς τώρα με τη δουλειά δεν περισσεύει χρόνος ούτε για το γυμναστήριο. Για να καταλάβεις την κατάσταση, έω να παραλάβω μία παραγγελία απ' το eshop απ' την περασμένη Παρασκευή κι ακόμα να πάω!

Eyharisto pantos gia to endiaferon sou...an kapoia stigmi pantos klepseis ligo hrono, steile pm na sinenoithoume...ligei se 5 meres kai 2 ores...

Opoios allos endiaferetai as voithisei pantos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...