deathlok Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 παιδιά με το USPS απ'όσο διάβασα έχει πολλές πιθανότητες να την βγάλεις καθαρή με το τελωνείο. Αλλά USPS υπάρχουν πολλά(express, priority...). Έχει σημασία να είναι κάποιο συγκεκριμένα ή απλά να είναι USPS? oso pio aplo toso pio kala (ekfrazo prosopiki ebiria kai oxi plirofories ek ton eso :P ) (an kai rolo paizei to baros ta exoume ksanapei afta)
666 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 τι πάει να πει από την καλή του θέληση;;;;;;;;αφού λέει το ebay ότι μέχρι 200Ε τα επιστρέφει αν κάτι στραβόσει.για αυτό παίρνω από ebay και όχι από e-shops.
themis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 na rotiso kati...an ke asxoloume edo ke 3 xronia me to ebay ke exo agorasei para polla pragmata...stin arxi ixa kanei kapies agores apo ameriki xoris pote na pliroso teloneio(kolofardia)...thimame omos pos ixe sizitithei to gegonos oti iparxei kapio orio xrimaton tou proiontos pou sou stelnoun...p.x. tha perasei teloneio mono AN kostizei pano apo 30 evro..to thema ine...mesa s afta ta 30 evro siberilamvanonte ke ta metaforika?dld afto pou thelo na agoraso exei 22 evro.ke ta metaforika ine 15 evro...tha pliroso i oxi teloneio? episis...aftos pou tha mou to steilei apo ameriki leei oti den mporei na to steilei me to label "gift" afto simenei oti tha pliroso teloneio se kathe periptosi?akoma k an exei p.x. 10 evro to proion.....
ffseriespower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 μήπως καποιος θα μπορουσε να μου πει που μπορω να παω στην αθηνα για να στειλω κατι δεματα σε ευρωπη αμερικη ασια και κινα που πουλησα στο ebay και ποσο κοστιζει το μαλι;
giankyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 na rotiso kati...an ke asxoloume edo ke 3 xronia me to ebay ke exo agorasei para polla pragmata...stin arxi ixa kanei kapies agores apo ameriki xoris pote na pliroso teloneio(kolofardia)...thimame omos pos ixe sizitithei to gegonos oti iparxei kapio orio xrimaton tou proiontos pou sou stelnoun...p.x. tha perasei teloneio mono AN kostizei pano apo 30 evro..to thema ine...mesa s afta ta 30 evro siberilamvanonte ke ta metaforika?dld afto pou thelo na agoraso exei 22 evro.ke ta metaforika ine 15 evro...tha pliroso i oxi teloneio?episis...aftos pou tha mou to steilei apo ameriki leei oti den mporei na to steilei me to label "gift" afto simenei oti tha pliroso teloneio se kathe periptosi?akoma k an exei p.x. 10 evro to proion..... Ένα προϊόν μπορεί να περάσει το τελωνείο χωρίς μπερδέματα και πεταμένα λεφτά' date=' όταν η τιμή του είναι μέχρι $45 [b']χωρίς [/b]τα έξοδα αποστολής. Άμα έχει τιμή πάνω το δέμα είναι άκυρο το μαρκάρισμα σαν gift γιατί για ένα δώρο δεν πληρώνεις Ζήτα απ' τον πωλητή να γράψει τιμή $40 για να είσαι καλυμμένος. Εγώ αυτό κάνω για οτιδήποτε αγοράζω! Μέχρι και τον Opteron 165 που μου κόστισε $290, με αυτή την τακτική δεν σταμάτησε τελωνείο. Φυσικά η ασφάλεια ήταν μόνο για τα $40 που αναγράφονταν. μήπως καποιος θα μπορουσε να μου πει που μπορω να παω στην αθηνα για να στειλω κατι δεματα σε ευρωπη αμερικη ασια και κινα που πουλησα στο ebay και ποσο κοστιζει το μαλι; Στα ΕΛΤΑ δοκίμασες?
harrysvr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Τον ρώτησες μήπως έχει κάποιος φίλος paypal ώστε να κάνεις την πληρωμή εκεί? Μου έτυχε κι εμένα αυτό (απροσεξία) δύο φορές. Την μία έγινε αυτό που λέω πιό πάνω και την άλλη πάνω στην συζήτηση με βαρέθηκε ο πωλητής και δεν απάντησε, ούτε ασχολήθηκε με το θέμα.. Του είπα οτι η τράπεζά μου δε στέλνει international cheques και μου είπε να του στείλω με Postal Order, πως γίνεται αυτό; με συμφέρει;
ffseriespower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 διαβασα σε προηγουμενο post οτι με το που κανεις λογαριασμο paypal μπορεις να στηλεις 100Ε μεχρι να επιβεβαιωθουν τα στοιχεια με τον κωδικο απο το χαρτι της πιστωτικης.με χρεωστικη δηλαδη τι γινεται αμα θελω να στειλω πανω απο 100Ε;το εχει κανει καποιος να μου πει και εμενα;
harrysvr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Εαν κάποιος δεν πληρώσει τον πωλητή τι γίνεται μετά;
giankyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Εαν κάποιος δεν πληρώσει τον πωλητή τι γίνεται μετά; Παίρνεις αρνητικό feedback!
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 χιλια συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει,αλλα βαριεμαι να ψαξω 76 σελιδες! θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο paypal,για να προσφερω χρηματα σε warez site. στον λογαριασμο που θελω να ανοιξω,μου λεει να συμπληρωσω τηλεγωνο,διευθηνση κτλ. μπορω να βαλω ψευτικα στοιχεια και ψευτικο τηλεφωνο? δεν νομιζω να ειναι και η καλητερη ιδεα να βαλω τα κανονικα μου στοιχεια,και κυριως το τηλεφωνο. περιμενω απαντηση σας. προκαταβολικα ευχαριστω! edit:εναλακτικες λυσεις?
giankyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 φίλε BOUGAS πιό ασφαλής σελίδα απ' τo PayPal για να δώσεις τα αληθινά σου στοιχεία δεν υπάρχει στο Internet.. Αν βάλεις λάθος μπορεί να μην μπορέσεις να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου στην τελική γιατί με κάποιο απ' τα στοιχεία που δηλώνεις γίνεται η πιστοποίηση.
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 φίλε BOUGAS[/b'] πιό ασφαλής σελίδα απ' τo PayPal για να δώσεις τα αληθινά σου στοιχεία δεν υπάρχει στο Internet. αιτιολογισε το μου αυτο που λες,πιο αναλητικα. ρε φιλε,μιλαμε για warez site πληρωμη,θα την εκανες εσυ αυτη μεσω paypal με τα αληθινα σου στοιχεια? εγω θελω να πληρωσω μεσω κινητου,ποιος ο λογος να δωσω τα στοιχεια μου?
beastgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Και εγώ BOUGAS σου λέω το άλλο. Αν ήταν τόσο εύκολο να βάζεις ψεύτικα στοιχεία και να πληρώνεις όποιον θέλεις το paypal λες να υπήρχε;;; ΠΟΙΟΣ ο λόγος ύπαρξής του αν ο καθένας έβαζε ψεύτικα στοιχεία και έκανε ότι ήθελε; Είναι σα να μου λες κλέβω εγώ μια πιστωτική βάζω και στοιχεία ότι να ναι και αρχίζω τις "ασφαλείς" αγορές από internet μέσω paypal. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις paypal ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ τα κανονικά σου στοιχεία. Αν ήταν τόσο εύκολο να κάνεις τέτοιες παρανομίες ε τότε κανείς δε θα χρησιμοποιούσε paypal Tώρα το τι θέλεις να πληρώσεις εσύ είναι δική σου δουλειά.
giankyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Οτιδήποτε και να θέλεις να πληρώσεις, αυτός που θα πάρει τα λεφτά (μιλάμε για PayPal ε) θα δεί μονο το email σου και τίποτα άλλο. Ούτε κάν το όνομά σου! Όλα τα υπόλοιπα είναι για το PayPal, για την πιστοποίηση πως εσύ είσαι ο πραγματικός κάτοχος της τάδε κάρτας κτλ.
ffseriespower Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 συγνωμη εαν εχει ξαναειπωθει η ερωτησει αλλα καταλαβενεται.76 σελιδες ειναι αυτες.εχω paypal με visa electron της alpha bank.μπορει καποιος αν μπορει να μου πει πως μπορω να παρω καποια χρηματα που μου εχουν στειλει στον paypal λογαριασμο μου;δηλαδη μπορω να παω αυριο στην τραπεζα και να τα παρω ή πρεπει να κανω κατι για να ταπαρω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.