Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά πήγα στο paypal.com αλλά δεν κατάλαβα κάποια σημαντικά πράγματα που θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.έχω χρεωστική της alphabank και θέλω να κάνω έναν λογαριασμό paypal για να στείλω 200$. ποιο account θα διαλέξω premier ή personal γιατί διάβασα ότι δεν μπορείς να στείλεις τόσα χρήματα με personal.

200 stelneis aneta meso personal account. (kai arketa parapano einai to orio gia tin akribia)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα μου απαντήσει κανείς και καίγομαι μην πάρω αρνητική;

Αλλά δεν μπορείς να τα στείλεις με την μία, θα πρέπει να κάνεις enroll...Αν διάβαζες το help θα τα έβλεπες όλα αυτά..

Δημοσ.

Παρακολουθώ πολύ καιρό το thread και ειλικρινά τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ ότι να 'ναι.. Παιδιά, το thread αυτό είναι για να βοηθάει σε προβλήματα/μπερδέματα/απορίες σχετικά με το ebay! Δηλαδή αν έχεις ένα πρόβλημα με κάποιον πωλητή, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι στους όρους του paypal, αν υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με την πιστωτική σου, αν θέλεις καθοδήγηση για μία ιδιάζουσα περίπτωση κτλ.

Όταν ο άλλος έρχεται και σκούζει σαν την αντε-να-μη-πω, ρωτάει τί είναι το paypal και αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα του ή τον τραπεζικό του λογαριασμό με το paypal, το έχει γ4μήσ3ι το θέμα! Διάβασε χριστιανέ μου στο paypal.com τις οδηγίες, πιό αναλυτικά δε θα μπορούσαν να είναι. Και άμα κολλήσεις σε 1 ή σε 169 παραγράφους, φέρτες εδώ να τις συζητήσουμε.

Είπαμε, βαριόμαστε να διαβάσουμε τα 1111 posts του παρόντος thread, βαριόμαστε να κάνουμε αναζήτηση, αλλά άμα δεν διαβάσεις τους όρους δουλειά δε γίνεται!!

Δημοσ.
Παρακολουθώ πολύ καιρό το thread και ειλικρινά τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ ότι να 'ναι.. Παιδιά' date=' το thread αυτό είναι για να βοηθάει σε προβλήματα/μπερδέματα/απορίες σχετικά με το ebay! [b']Δηλαδή[/b] αν έχεις ένα πρόβλημα με κάποιον πωλητή, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι στους όρους του paypal, αν υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με την πιστωτική σου, αν θέλεις καθοδήγηση για μία ιδιάζουσα περίπτωση κτλ.

Όταν ο άλλος έρχεται και σκούζει σαν την αντε-να-μη-πω, ρωτάει τί είναι το paypal και αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα του ή τον τραπεζικό του λογαριασμό με το paypal, το έχει γ4μήσ3ι το θέμα! Διάβασε χριστιανέ μου στο paypal.com τις οδηγίες, πιό αναλυτικά δε θα μπορούσαν να είναι. Και άμα κολλήσεις σε 1 ή σε 169 παραγράφους, φέρτες εδώ να τις συζητήσουμε.

Είπαμε, βαριόμαστε να διαβάσουμε τα 1111 posts του παρόντος thread, βαριόμαστε να κάνουμε αναζήτηση, αλλά άμα δεν διαβάσεις τους όρους δουλειά δε γίνεται!!

Συμφωνώ....!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους κάποιος να τα πει..

Δημοσ.

παιδιά τελικά μην εμπιστεύεστε κανέναν χωρίς θετικό feedback πάνω από 1000 και χωρίς να είναι powerseller!!!εγώ αγόρασα στο ebay.co.uk από έναν γάλλο ένα neoflash 256 με linker και passme 1 τον πλήρωσα μέσω τράπεζας (με κατάθεση στον λογαριασμό του).επειδή ήταν παρασκευή τα χρήματα θα ήτανε στον λογαριασμό του την τρίτη (μετά από 4 μέρες) και την ίδια μέρα που περίμενα e-mail από αυτόν ότι τα παρέλαβε και ότι θα έκανε ship το πράμα βλέπω ότι είνα no longer registered.εγώ του άφησα μία εβδομάδα διωρία να δω αν θα το παραλάβω (αν και λογικά αφού θα το έστελνε με Courrier International Prioritaire έπρεπε να είναι εδώ σε 3-4 μέρες).κατά την εβδομάδα αυτή εγώ του έστειλα πολλά e-mails αλλά εκείνος δεν απάντησε σε κανένα!ούτη φωνή ούτε ακρόαση!!άφαντος!!!και με το που πέρασε έκανα αμέσως item not received αλλά για να μπω στο πρόγγραμα για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πρέπει να περάσουν 10 ημέρες και έχουν περάσει μόνο 2. θέλω να ρωτήσω αν έχει περάσει κανείς παρόμοια ιστορία και που κατέληξε;

Δημοσ.

να σημειώσω ότι είχε 380 θετικά feedback και 3 αρνητικά!!!!(και αυτά όχι ότι δεν έστειλε το πράμα αλλά ότι δεν είχε τις δυνατότες που περιέγγραφε)

Δημοσ.

παιδιά με το USPS απ'όσο διάβασα έχει πολλές πιθανότητες να την βγάλεις καθαρή με το τελωνείο. Αλλά USPS υπάρχουν πολλά(express, priority...). Έχει σημασία να είναι κάποιο συγκεκριμένα ή απλά να είναι USPS?

Δημοσ.

είναι μόνο δύο

Airmail

EMS (Express Mail Service) το πρώτο είναι πολύ πιο γρήγορο (4μέρες) και κατά την γνώμη μου πιο ανεκτικό στο τελωνείο..

Δημοσ.

Molis ekana tin proti mou agora mesw EBAY.

Ola pigan kala. Mou irthe meta apo 5 meres.

Thelw na rotisw to eksis.

Exei kanenas ipopsi ti ginete logistika stin Elada? Diladi an arxisw na poulaw prepei na kobo timologio apodiksis? Giati ama rotisw tous axristous dimosious ipalilous stin eforia tha sou poune "ti einai to ebay?" to idio kai o logistis.

To ebay ti kanei gia autes tis periptosis

Δημοσ.

Τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα με το Ebay-paypal, τώρα πως μου έκατσε έτσι:

Αγόρασα κάτι 13 λίρες και δεν πρόσεξα οτι ο τύπος δεν είχε paypal, λοιπόν μου ζητάει να πληρωθεί με Personal cheque αν και έχει και Postal Order or Banker's Draft.

Εγώ τώρα είμαι στη διαδικασία του "Please pay the seller £13.00 via personal cheque".

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Τον ρώτησες μήπως έχει κάποιος φίλος paypal ώστε να κάνεις την πληρωμή εκεί? Μου έτυχε κι εμένα αυτό (απροσεξία) δύο φορές. Την μία έγινε αυτό που λέω πιό πάνω και την άλλη πάνω στην συζήτηση με βαρέθηκε ο πωλητής και δεν απάντησε, ούτε ασχολήθηκε με το θέμα..

Δημοσ.
Molis ekana tin proti mou agora mesw EBAY.

Ola pigan kala. Mou irthe meta apo 5 meres.

Thelw na rotisw to eksis.

Exei kanenas ipopsi ti ginete logistika stin Elada? Diladi an arxisw na poulaw prepei na kobo timologio apodiksis? Giati ama rotisw tous axristous dimosious ipalilous stin eforia tha sou poune "ti einai to ebay?" to idio kai o logistis.

To ebay ti kanei gia autes tis periptosis

sto ebay to megalitero meros tis diakinisis einai mavro. gia evropi den tha exeis kai pote problima gia ameriki ktl epeidi borei na to anoiksoun an den broun mesa timologio polisis paizei na sto stiloun piso (ola afta otan eisai esi politis)

Δημοσ.
παιδιά τελικά μην εμπιστεύεστε κανέναν χωρίς θετικό feedback πάνω από 1000 και χωρίς να είναι powerseller!!!εγώ αγόρασα στο ebay.co.uk από έναν γάλλο ένα neoflash 256 με linker και passme 1 τον πλήρωσα μέσω τράπεζας (με κατάθεση στον λογαριασμό του).επειδή ήταν παρασκευή τα χρήματα θα ήτανε στον λογαριασμό του την τρίτη (μετά από 4 μέρες) και την ίδια μέρα που περίμενα e-mail από αυτόν ότι τα παρέλαβε και ότι θα έκανε ship το πράμα βλέπω ότι είνα no longer registered.εγώ του άφησα μία εβδομάδα διωρία να δω αν θα το παραλάβω (αν και λογικά αφού θα το έστελνε με Courrier International Prioritaire έπρεπε να είναι εδώ σε 3-4 μέρες).κατά την εβδομάδα αυτή εγώ του έστειλα πολλά e-mails αλλά εκείνος δεν απάντησε σε κανένα!ούτη φωνή ούτε ακρόαση!!άφαντος!!!και με το που πέρασε έκανα αμέσως item not received αλλά για να μπω στο πρόγγραμα για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πρέπει να περάσουν 10 ημέρες και έχουν περάσει μόνο 2. θέλω να ρωτήσω αν έχει περάσει κανείς παρόμοια ιστορία και που κατέληξε;

nai. an itan me paypal borei kai na epernes ta lefta sou piso (BOREI) tora i pithanotites einai apo elaxistes eos kamia. Pio pithano to blepo na sou stili o seller to proin apo tin kali tou thelisi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...