bomberb17 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 γιατί το λες αυτό; Μπορείς. Διάβασε τα προηγούμενα post
kalaeimaigr Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Αν δεν κανω λαθος οι visa electron παιζει απο τραπεζα σε τραπεζα και θα σας πω τι μου ετυχε. Πηγα να παρω κατι απο amazon.de και μου απαντησαν οτι δεν δεχονται visa electron που να αρχιζουν με το νουμερο 49 γιατι εχουν περιορισμενες χρησεις στο internet ενω οσες αρχιζουν απο 42 οπως της αττικης εχουν full permissions
ababapanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 i diki mou plaka plaka arhizei me 43 elpizw na min ine provlima auto
666 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 συγνώμη αν αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί ξανά αλλά είναι πολλές οι σελίδες σε αυτό το thread και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες.ξέρει κανείς αν μπορώ να ανοίξω paypal λογαριαμό με τραπεζικό λογαριασμό ή θέλει αναγκαστικά πιστωτική κάρτα;
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 συγνώμη αν αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί ξανά αλλά είναι πολλές οι σελίδες σε αυτό το thread και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες.ξέρει κανείς αν μπορώ να ανοίξω paypal λογαριαμό με τραπεζικό λογαριασμό ή θέλει αναγκαστικά πιστωτική κάρτα; Διάβασε στο http://www.paypal.com τα γράφει αναλυτικά...
666 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 δηλαδή για να καταλάβω πρέπει να πάω στο paypal.com να δηλώσω τα στοιχεία μου και να δώσω τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού μου έτσι ώστε να μου ανοίξουν ένα λογαριασμό και μετά μπορώ να στέλνω χρήματα τα οποία θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό που έχω δώσει;
thanassissis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 ti einai akrivos to paypal kai pos leitourgei? Tha mou kostisei tipota?
_DiMoN_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 δηλαδή για να καταλάβω πρέπει να πάω στο paypal.com να δηλώσω τα στοιχεία μου και να δώσω τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού μου έτσι ώστε να μου ανοίξουν ένα λογαριασμό και μετά μπορώ να στέλνω χρήματα τα οποία θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό που έχω δώσει; Όχι, μα γιατί επιμένεις όμως, αφού τα γράφει εκεί αναλυτικά. Ότι σου πούμε εδώ μπορεί να είναι ανακρίβεια...
poromenos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 na kanw mia erotisi san n00bas sto xwro tou ebay?otan enas politis dipla apo to feedback exei ena kokino asteri ti simenei?
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αυτό είναι standart για όλους...Δηλαδή αναλόγως τον αριθμό των feedback αλλάζει και το αστέρι...
666 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 παιδιά πήγα στο paypal.com αλλά δεν κατάλαβα κάποια σημαντικά πράγματα που θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.έχω χρεωστική της alphabank και θέλω να κάνω έναν λογαριασμό paypal για να στείλω 200$. ποιο account θα διαλέξω premier ή personal γιατί διάβασα ότι δεν μπορείς να στείλεις τόσα χρήματα με personal.
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τον πιο απλό για να στέλνεις χρήματα........ Which PayPal account type is right for me? PayPal offers three different account types, Personal, Premier, or Business. Each account type has access to a different set of features and capabilities. Keep reading for a discussion of these features, which will help you decide which account is right for you. Personal Accounts are for use by individuals only and cannot receive credit card payments. Personal Accounts include all of our Core Features (see below). Premier Accounts are for members who have a high transaction volume, need to accept credit card payments, or would like access to our special features. Premier Accounts include all of our Core Features, as well as our Premium Features (see below). Premier Accounts may operate under an individual name. Business Accounts are for business use only. Business Accounts include our entire Core Features, as well as our Premium Features (see below). Business Accounts can operate under a company or group name. Core Features: * Send Money * Request Money * Auctions Tools * Website Payments * Money Market * Virtual Debit Card * Account Insurance * Downloadable Log * Email-based customer service Premium Features: * All of the Core Features * Do business as yourself, under a corporate name, or group name * Accept unlimited credit card payments * Payment Receiving Preferences * Subscriptions * ATM/Debit Card * 7 day-a-week toll free customer service * Mass Payments * Multi-User Access *For Business Accounts * Advanced Downloadable logs Business and Premier Accounts are assessed a transaction fee, which is a small percentage of each payment received. See our fee schedule.
666 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 τώρα μπερδεύτικα ακόμα περισσότερο!!!!!!μπορώ να στείλω τα 200$ με την personal με το που γίνω μέλος μέσω της χεωστικής μου ναι ή όχι και αν όχι με ποια????????????
666 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 θα μου απαντήσει κανείς και καίγομαι μην πάρω αρνητική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.