Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

posi ine i promithia pou krataei i trapeza pireos gia metafora se se logaiasmous tou esoterikou kai tou exoterikou meso web banking?

gia tin Alpha xerw oti ine 0.30 lepta kai gia eswteriko kai gia exwteriko swsta?

gia metafores apo logariasmo mas se alon diko mas tis idias trapezas ine dwrean kai stis 2 e?

efharistw polu

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw pira simera tilefono tin emporiki kai mou ipe i kopela oti i visa electon tous ine mono pistotiki, kai an thelw hreostiti ehoun tin debit card ala afti den ine electron.

ine dinaton kati tetio?

Δημοσ.

Εγώ έχω μια Debit από την Εμπορική, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σηκώνω λεφτά από ATM.

Μιας και φτάσαμε εδώ, λίγο offtopic, όταν δέχονται κάπου VISA, δέχονται και VISA Electron?

Δημοσ.

Εγώ έβγαλα κάρτα από την τράπεζα πειραιώς,σε 5 λεπτά είχα ανοίξει το λογαριασμό και σε 5 μέρες παρέλαβα την καρτούλα.Την ίδια μέρα άρχισα τις αγορές μέσω ebay.Ακόμα περιμένω τα προϊόντα που παρήγγειλα.Σε καμιά εβδομάδα πιστεύω να τα έχω ;)

Δημοσ.
Μιας και φτάσαμε εδώ, λίγο offtopic, όταν δέχονται κάπου VISA, δέχονται και VISA Electron?

Γενικα πλεον ναι. Παλιοτερα που ειχαν κατι μηχανιματακια μηχανικα για να κρατανε τα στοιχεια σε ενα τριπλοτυπο χαρτι δεν γινοταν να δωσεις electron. Αλλα τωρα που 99.9% εχουν ηλεκτρονικο συστημα την δεχονται παντου.

Δημοσ.
egw pira simera tilefono tin emporiki kai mou ipe i kopela oti i visa electon tous ine mono pistotiki' date=' kai an thelw hreostiti ehoun tin debit card ala afti den ine electron.

ine dinaton kati tetio?[/quote']

Καποιο λαθος πρεπει να κανει. Η debit ειναι μονο για αναληψεις ενω η electron ειναι για χρηση χρεωστιχης (αν εχεις λεφτα στο λογαριασμο ψωνιζεις αλλοιος δεν...)

Δημοσ.

kai omos den ehei kanei lathos...

oriste i apantisi se e mail pou tous estila...

"Σε απάντηση του e-mail σας, σας ενημερώνουμε οτι

χρεωστική κάρτα η οποία να λειτουργεί και για διαδυκτιακές αγορές και

συναλλαγές, στην τραπεζά μας δεν

υπάρχει. Για τέτοιου είδους συναλλαγές θα πρέπει να έχετε μόνο πιστωτική

κάρτα. Η κάρτα Visa Electron είναι

πιστωτική. "

Δημοσ.

γεια σας,

ξέρει κανείς άμα μπορώ στο ebay να χρησημοποιώ χρεωστική αντί για πιστωτική και αν ναι ποια;;(plz help είναι ανάγκη)

Δημοσ.
γεια σας' date='

ξέρει κανείς άμα μπορώ στο ebay να χρησημοποιώ χρεωστική αντί για πιστωτική και αν ναι ποια;;(plz help είναι ανάγκη)[/quote']

χαζός είσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...