Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

m00nlight απλά κράτα το αποτέλεσμα του tracking code, το email που σου έστειλε και σε ρωτάει πότε θα το στείλεις και την απόδειξη αποστολής.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά να σας ρωτήσω ξανά? Το paypal μου επέστρεψε τα χρήματα απο τον τύπο που μου ζήτησε έξτρα μεταφορικά. Τώρα έρχεται το e-bay και μου λέει ότι δεν έχω πληρώσει το προιόν. Καλά δεν τους έχει ενημερώσει το paypal ότι δημιουργήθηκε θέμα? Πώς θα τους πώ ότι πήρα τα χρήματα πίσω κ είναι άκυρη η καταγγελία του πωλητή? Έχει 3 επιλογές

I want to discuss payment with the Seller.

I have already paid for this item.

I would like to communicate with the seller or explain why I haven't paid.

Τώρα τί κάνω?

Δημοσ.

Παιδιά, πως μπορώ να αγοράσω κάτι το οποίο το στέλνουν μόνο αμερική;;;

Υπάρχει εταιρία που θα το στείλουν εκεί και μετά θα έρθει ελλάδα;;;

Και αν ναι ποιο το κόστος;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Τελευταια εχω χασει 4 γραμματα απο προιοντα που μου εστειλαν απο το ebay. Οι πωλητες με αποζημιωσαν αλλα πώς γίνεται να χαθούν ετσι; Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να ελέγξω ο ίδιος στα ΕΛΤΑ; Κάποιο γραφείο ίσως που πηγαινουν οσα επιστρεφονται αν υπαρχει λαθος στη διευθυνση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ή κάποιος ταχυδρόμος τα κλέβει;

Μου είχε ξανασυμβει και στο παρελθον με 2 δεματακια.. Υπάρχει τρόπος να μάθω αν τουλαχιστον χαθηκαν μεσα στην Ελλαδα;

Δημοσ.

Loipon paidia isws exei ksanasyzitithei, alla epeidi logw texnikwn dyskoliwn de mporw na diavasw 70 selides thread, tha ithela an kapoios gnwrizei na mou pei ean yparxei periptwsi kati pou tha agorasw apo xwra eyrwpaikis enwsis na kollisei telwneio. I eykoli apantisi einai oxi fysika, tin gnwrizw ki egw alla tha ithela mia pio emperistatomeni apantisi.

Eyxaristw.

Δημοσ.
Loipon paidia isws exei ksanasyzitithei' date=' alla epeidi logw texnikwn dyskoliwn de mporw na diavasw 70 selides thread, tha ithela an kapoios gnwrizei na mou pei ean yparxei periptwsi kati pou tha agorasw apo xwra eyrwpaikis enwsis na kollisei telwneio. I eykoli apantisi einai oxi fysika, tin gnwrizw ki egw alla tha ithela mia pio emperistatomeni apantisi.

Eyxaristw.[/quote']

Θυμάμαι πρόσφατα μια συζήτηση που έγινε για παραγγελία σπαθιού που είχε διαφορά από την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος! Αν θέλεις πες μας τί σκοπεύεις να αγοράσεις.

Δημοσ.
ρώτησες καταρχήν τον πωλητή αν μπορέι κατ'εξαίρεσην να στο στείλει?

Ναι, και δεν το στέλνει...

Κάποιος το είχε αναφέρει εδώ αλλά δεν μπορώ να το βρώ....

Δημοσ.
Θυμάμαι πρόσφατα μια συζήτηση που έγινε για παραγγελία σπαθιού που είχε διαφορά από την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος! Αν θέλεις πες μας τί σκοπεύεις να αγοράσεις.

Kala eipame oxi spathia kai opla. Genika eidi tuning aytokinitou me endiaferoune pou den vriskeis eykola se magazia. Kai rwtisa epeidi eimai stin italia kai agorazw synithes apo italiko e-bay anetos. Omws twra vrika mia mpara tholwn apo Germania. Giayto rwtaw.

Δημοσ.
παιδιά να σας ρωτήσω ξανά? Το paypal μου επέστρεψε τα χρήματα απο τον τύπο που μου ζήτησε έξτρα μεταφορικά. Τώρα έρχεται το e-bay και μου λέει ότι δεν έχω πληρώσει το προιόν. Καλά δεν τους έχει ενημερώσει το paypal ότι δημιουργήθηκε θέμα? Πώς θα τους πώ ότι πήρα τα χρήματα πίσω κ είναι άκυρη η καταγγελία του πωλητή? Έχει 3 επιλογές

I want to discuss payment with the Seller.

I have already paid for this item.

I would like to communicate with the seller or explain why I haven't paid.

Τώρα τί κάνω?

έχει καμιά πρόταση κανείς

Δημοσ.
Φίλε japetus[/b'] μήπως να σκεφτείς και τους γείτονες? Δεν συμβαίνουν τόσο συχνά τέτοια πράγματα!

Γείτονες δεν έχω να μου πάρουν τίποτα, αλλά επειδή οι φάκελλοι είχαν μεσα γραμματόσημα, υποπτευομαι -λόγω επαγγέλματος- κανεναν φιλοτελιστή ταχυδρόμο, αλλά Ελλάδα να έγινε ή εξωτερικό;

Δημοσ.

aspirin το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να στείλεις mail στο ebay και να τους εξηγήσεις αναλυτικά τι έγινε... Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα όταν όλα ξεκαθαριστούν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

epidi proti fora dokimazw na agorasw kati apo ebay ehw mia aporia , otan ekana mia prosfora se ena proion pou ithela gia paradigma 5 euro, amesos afou pataw confirm , mou leei oti kapios ekane megaliteri prosfora kai prepei na xana kanw megaliteri xana kanw meta pali nea prosfora p.h 6 euro kai meta pali to idio kai to idio kai auto to pragma de stamataei pote... pos ginete auto? dioti den ginete kapios na ine apo pano kai na kanei prosfora mesa se ena depteroleto.

akoma pos mporw na dw to tilefono tou politi gia na ton parw tilefono?

efharistw polu

Δημοσ.

Κάποιος έχει βάλει maximum bid πχ ?15, διάβασε στο help του ebay να δείς πως λειτουργεί.

Το τηλέφωνό του πωλητή δεν δημοσιεύεται πουθενά. Αν θέλεις του στέλνεις ένα μήνυμα και το ζητάς. Φυσικά είναι προτιμότερο να κάνεις τις ερωτήσεις και να παίρνεις τις απαντήσεις γραπτά μέσω ebay, γιατί ως γνωστόν τα γραπτά μένουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...