Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τί θα πρέπει να κάνω για να πουλήσω μέσω ebay. Εάν ένας με 0 feedback κάνει προσφορά και κερδίσει την δημοπρασία μου αλλά δεν με πληρώσει τί γίνεται;

Για την 1η ερώτηση κάνε register στο ebay. :)

Για την 2η: http://pages.ebay.com/help/tp/unpaid-item-process.html

Για Ελλάδα καλό είναι και το http://www.fleamarket.gr

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα την Visa Electron της Alpha B και χτες το απόγευμα κατέθεσα κάποια λεφτά στο λογαριασμό μου μέσω ATM (ξέρετε, η διαδικασία με το φακελάκι ;;)) Όταν πήγα όμως και γράφτηκα στο paypal και έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου, μου έβγαλε μήνυμα:

"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

Έχει κανείς ιδέα για ποιό λόγο αρνείται να αναγνωρίσει την κάρτα; Να συμπληρώσω οτι το υπόλοιπο στο λογαριασμό μου (πριν την κατάθεση) ήταν μηδενικό.

Δημοσ.

άμα τα έβαλες τα λεφτά χτές το απόγευμα δυστυχώς τα λεφτά θα μπουν στο λογαριασμό σου τη δευτέρα το μεσημέρι. Μπορει να βάζεις τα λεφτα όμως αυτα δεν μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό σου αλλα μετα απο κάθε εργάσιμη οι υπάλληλοι της τράπεζας ανοίγουν όλα τα φακελάκια και μετράνε τα λεφτά. Το είχα κάνει κι εγω έτσι και δυστυχως τα λεφτά μπήκαν δευτέρα μεσημέρι

Δημοσ.

re paidia giati to taleporeite to pragma?anoigete 2 logariasmous stin peiraios,sindeetai mia xreostiki visa mono me ton enan kai otan thelete na kanete agores benete online kai metaferete ta xrimata apo ton enan logariasmo se ayton me ton opoio einai sindedemeni i xreostiki.i xreostiki ayti ginetai dekti opou ginetai dekti kai i visa.to site pou edose o filos gia amerikaniko po box einai poli xrisimo alla mia eteria pou eixa dei online epidi eixe mia poli spania karta grafikon pou epsaxna,ithele kai stin pistotiki pou dilones na exei billing address amerikaniki.ayto de xero pos borei na lithei!episis as mas xekatharisei kapoios ti simbenei me to teloneio giati prosopika meta apo to diavasma olou tou thread den exo katalabei.

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ Alpha Bank Me Visa Electron.Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ????ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ???

Δημοσ.

andrip το θέμα σχετικά με το πότε ανανεώνεται ο λογαριασμός μετά απο κατάθεση στο ΑΤΜ το ήξερα, απλά αναρωτιέμαι αν ο λόγος που δεν μου αναγνωρίζει τη κάρτα το Paypal είναι το οτι έχω μηδενικό υπόλοιπο στο λογαριασμό η μήπως συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό.

thnx για το reply πάντως. :)

Δημοσ.

α όχι βρε, προφανώς αυτό είναι δε βρίσκω το λόγο να είναι κάτι άλλο αφου κι εγώ πριν 3 μέρες γραφτηκα στο paypal χωρίς κανένα πρόβλημα με την visa electron της alpha

Δημοσ.
eyxaristw gia to reply incubo.dhl.an katathesw eyro o amerikanos tha plhrwthei se dollaria?eisai sigouros gi'ayto?me pistwtikh ti paizei epikindyna?thanks!!!

Αν έχεις Electron Visa ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις αντικείμενα με μεγαλύτερη αξία από το υπόλοιπο του λογαριασμού που αντιστοιχεί στην κάρτα. Φροντίζοντας να καταθέτεις ποσά στο λογαριασμό λίγο πριν την αγορά ή μεταφέροντας από άλλο λογαριασμό είσαι o.k. από άποψη ασφάλειας όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Ο Αμερικανός θα πληρωθεί σε δολλάρια ακόμα και αν καταθέσεις ρούβλια. :)

Δημοσ.

Gia to paidia pou den tou anagnorize to paypal ti Visa Electron: Skepsou na exeis mia pistotiki tis opoias exeis exantlisei to pistotiko orio me agores. An tin ebazes sto paypal den tha sti dexotan. Skepsou oti ayto theorise oti piges na tou baleis pistotiki me mideniko pistotiko orio...

Δημοσ.

Τελικά μπορούμε να πουλήσουμε μέσω ebay; Έχει πουλήσει κανείς; Αν ναι ποιά η διαδικασία; Έκανα register και μου έχει την επιλογή sell. Πως ακριβώς πουλάω; Πως υπολογίζω τα μεταφορικά κλπ....

Δημοσ.

ναι ok, τότε θα περιμένω μέχρι τρίτη μάλλον γιατί άκουσα οτι δευτέρα μπορεί να κάνουν απεργία οι υπάλληλοι των τραπεζών... Μέρα που βρήκαν κι αυτοί :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...