deathlok Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 min asxolithis EKTOS kai an to anefere eksarxis stin aggelia tous pos eprepe na ton plirosis se allo email i na perimeneis odigies tou.ti rating exei o xristis dose kana link na doume kai emeis
deathlok Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;;Διάβασα το thread' date=' (όχι όλο αφού είναι τεράστιο) και αναρωτιέμαι αν έχει αγοράσει κάποιος ρολόι μέσω του e-bay... Άξιζει μια τέτοια αγορά; Μιλάμε πάντα για ρολόγια ποιότητος κυρίως ελβετικά.[/quote'] exo parei ego ena seiko poli ftina se sxesi me tin kanoniki tou timi. to roloi einai apsogo ALLA den to piga pote pouthena na do an ontos einai athentiko i apomimisi. ( o xristis elege pos an einai maimou sou dini ta lefta piso alla ante na apodiksis oti den eisai elefantas)
alexx Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 min asxolithis EKTOS kai an to anefere eksarxis stin aggelia tous pos eprepe na ton plirosis se allo email i na perimeneis odigies tou.ti rating exei o xristis dose kana link na doume kai emeis Εχει 8 στις 8 θετικες αλλα σαν αγοραστης! Σαν πωλητης καμια. Δεν αναφερει τιποτα στην σελιδα της δημοπρασιας. Το μηνυμα που λεει για αλλαγη του e-mail το εστειλε απο το paypal. Δεν ξερω τι να πω. Παντως με το paypal δεν εχω προβλημα γιατι πριν λιγο πληρωσα μια δημοπρασια.
japetus Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ποντάρεις σε κάποια δημοπρασία του ebay αυτόματα, την ώρα που θέλεις εσυ.. Υπήρξαν αρκετες προσφορές που με ενδιεφεραν, αλλά δεν μπορουσα να είμαι συνέχεια πάνω απο τον υπολογιστή τη στιγμή που κλείνει η δημοπρασια.. Κάποια εντολή ισως που να λεει πονταρε τοσα την ταδε ωρα στις τοσες του μηνα.
giankyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 αυτό που λές δεν πρέπει να υπάρχει αλλά ξέρεις το Maximum Bid και πως δουλεύει?
beastgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Εγώ από ότι ξέρω υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να το κάνεις αυτό και μάλιστα βολεύει όταν είναι να ποντάρεις λίγο πριν τελειώνει ο πλειστηριασμός στις πχ 5 τα ξημερώματα Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή ονόματα. Αν τα θυμηθώ θα post-άρω
japetus Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή ονόματα. Αν τα θυμηθώ θα post-άρω Ok thanks. Αν πονταρεις απο νωρις και μαλιστα βαλεις μεγαλο μαξιμουμ bid το εχεις χασει, η τιμη αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος θα ανεβει απο πολυ νωρις ψηλα και ή δε θα κερδίσεις ή θα το κερδίσεις σε πολυ πιο ακριβή τιμή.
beastgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Aκριβώς! Όποτε έβαζα νωρίς πάντα υπήρχε κάποιος που με ξεπερνούσε χαλαρά. Άσε που μερικέ μ@λ@κες τελικά φτάνανε να πληρώνουν σε δημοπρασία μεταχειρισμένου πιο πολλά από την τιμή του καινούριου... (Θα μου πεις γι'αυτό υπάρχουν δημοπρασίες...) Προσοχή λοιπόν για να βάλετε τη μέγιστη τιμή κάντε καλό ψάξιμο στην αγορά μπας και βρείτε το ίδιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Αnyway γι'αυτό που ρώτησες japetus σου βρήκα δυο. To auctionsniper και το auctionstealer. Δεν έχω ιδέα τι παίζει όμως με αυτά γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιείσει καθόλου. Μπες στη σελίδα τους και καλό διάβασμα. Αν δεν κάνω λάθος σου επιτρέπουν δωρεάν έναν ορισμένο αριθμό bids σε ένα χρονικό διάστημα. Δε ξέρω λεπτομέρεις. Αν ανδιαφέρεσαι ψάξτο παραπάνω... Αυτά!
ZELDA Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 kalo ebala kai ego ena aytomato bid 20 sec kai 10 prin to telos an sto idio item yparxei kai allos snippers tote me tis idies ry8miseis px ebala ego 35 $ an paei o allos kai bali 40 tote me eidopoiei oti xeperastike to mellontiko bid ?
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το auctionsniper το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και είναι πάρα πολύ καλό. Τό άλλο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν έχω άποψη. Στό actionsniper κερδίζεις δωρεάν 3 bids κάθε φορά που το προτείνεις σε κάποιον άλλον. Υπάρχει το σχετικό link στην σελίδα του.
japetus Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το οτι δινεις τον κωδικο σου στο ebay στο registration σε μη secure σελίδα δεν ειναι λιγο επιφοβο;
MAX_POWER Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Όχι, δε πληρώνεις για να γραφτείς. Ούτε όταν κάνεις αγορές έχεις κάποια χρέωση από το site. Αν θες να πουλήσεις όμως, υπάρχει χρέωση, και συγκεκριμένα αν κάνεις πωλήσεις άνω των 100 e τον μήνα, πληρώνεις ένα 2% συνήθως στο fleamarket (για σπίτια, αυτοκίνητα το ποσοστό είναι μικρότερο). Επίσης, τώρα τελευταία προστέθηκε στη πολιτική του site να γίνεται έλεγχος των νέων χρηστών, νομίζω μέσω τηλεφώνου. Έχε το απλά υπόψιν. Γεια σου ! Είσαι και εσύ χρηστής στο fleamarket.gr Ο κοκκαλης μου αρέσει πολύ !!!!!! Τη ρόλο πεζή δεν έχω καταλάβει ακόμα ??? Με τον stel στην αλήθεια τσακώνονται ? η κάνουν πλάκα ?? Με έχει τρελάνει με τον τρόπο που τα λέει ο κοκκαλης !!! Φιλικά :)
deathlok Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το οτι δινεις τον κωδικο σου στο ebay στο registration σε μη secure σελίδα δεν ειναι λιγο επιφοβο; oxi :) (eleos me tous deka xaraktires)
MAX_POWER Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Τη γίνεται βρε ! παιδία με αυτόν τον χρηστή η τύπο ?? Με έχει τρελάνει έτσι οπός τα λέει ? Είναι δικό του το σιτε ? Η είναι από τους μαστερ που λένε ? Ξερή κάποιος περισσότερα ???? Φιλάκια :)
Flying_Dutchman Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Πολυ καλο site για το λεγομενο "snipe" (προσφορα σε δημοπρασια στα τελευταια δευτερολεπτα) ειναι και το Esnipe.com (επι πληρωμη-παρα πολυ καλο) οπως επισης και το Vrane.com (τζαμπα αλλα με περιορισμους-πολυ καλο παντως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.