mindtrapper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Isos sta texnologika eidi na ton glitoneis pio duskola ton foro. Einai kai pio eukolo gi'autous na doun tis egxwries times.
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μπα μην νομίζεις ότι ξέρουν και πολύ από εγχώριες τιμές, απλώς είναι μερικές λέξεις που χτυπάν στο μάτι: DVD, mp3, SONY, leather μπλα μπλα..
geoland22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Παιδια να εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε,αλλο τα ρουχα και αλλο τα ηλεκτρονικα συστηματα,τα ρουχα χλωμο να φορολογουνται γιατι εγω τουλαχιστον δεν εχω φορολογηθει ποτε για ρουχα και ολες ηταν ασφαλισμενες,οποιος δεν πιστευει του στελνω τις παραγγελιες μου,
MAX_POWER Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ειμαι χρηστης του Φλεα με το ιδιο nick(και γενικα παντου μονο ενας geoland υπαρχειΧΕΧΕΧΧΕΧΕ)' date='Βασικα με τον Βαγγελη εχουμε συνεργαστει καποιες φορες ειναι απο τα Χανια Κρητης οπως και εγω,και φυσικα τον εχω δει απο κοντα,τωρα ποσο χρονον ειναι δεν ξερω(30-40)το πολυ,αυτα τα υπολοιπα μπες στο Φλεα και ρωτα τον.Φιλακια πολλα Γωργος[/quote'] Γεια σου Γιώργο . Πώς γράφεστε στο fleamarket.gr ? πληρώνεις κάποιο πόσο ? Αν μπορείς πες μου Σε ευχαριστώ ! Φιλικά κονσταντινα :)
kikis2002 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Από Αμερική με usps airmail πόσες μέρες θα κάνει να έρθει ένα μεγαλούσικο δέμα?
megamak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Όχι, δε πληρώνεις για να γραφτείς. Ούτε όταν κάνεις αγορές έχεις κάποια χρέωση από το site. Αν θες να πουλήσεις όμως, υπάρχει χρέωση, και συγκεκριμένα αν κάνεις πωλήσεις άνω των 100 e τον μήνα, πληρώνεις ένα 2% συνήθως στο fleamarket (για σπίτια, αυτοκίνητα το ποσοστό είναι μικρότερο). Επίσης, τώρα τελευταία προστέθηκε στη πολιτική του site να γίνεται έλεγχος των νέων χρηστών, νομίζω μέσω τηλεφώνου. Έχε το απλά υπόψιν.
giankyr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Από Αμερική με usps airmail πόσες μέρες θα κάνει να έρθει ένα μεγαλούσικο δέμα? otan leme megaloutsiko? katatopise mas me baros, mege8os - an 8eleis mas les kai ti einai gia pio sygkekrimena. egw 8a protimousa EMS anti gia USPS AirMail pou gia oti exw agorasei ebgaine 3-4 eurw parapanw kai erxotan 5-6 meres grhgorotera! milaw gia elafrya demata omws, opws kartes pc mazi me ta koutia tous kai tetoia.
kikis2002 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Για ένα intercooler αυτοκινήτου αλλά τελικά άκυρο γιατί το έστειλε με Global Express! Θα δηλώσει αξία 39$ και δεν θα γράψει ότι είναι δώρο..! Δεν παιρνάω από τελωνίο ε? Σε πόσες μέρες θα είναι εδώ? Και κάτι ακόμα....! Δέμα από Αγγλία με ΤΝΤ από ποια εταιρία θα το παραλάβω? Από ότι ρώτησα η Λαμία δεν έχει ΤΝΤ!
greekparot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Η ΤΝΤ εγινε ενα πραγμα σαν την FEDex. Παρε ενα τηλεφωνο στην TNT HELLAS: 801 11 868868 για να σου πει ποιος συνεργατης τους θα σου το φερει. Εαν εχεις κ' truck number μπες εδω: http://www.tnt.com/country/el_gr.html
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Για ένα intercooler αυτοκινήτου αλλά τελικά άκυρο γιατί το έστειλε με Global Express! Θα δηλώσει αξία 39$ και δεν θα γράψει ότι είναι δώρο..! Δεν παιρνάω από τελωνίο ε? Σε πόσες μέρες θα είναι εδώ? Και κάτι ακόμα....! Δέμα από Αγγλία με ΤΝΤ από ποια εταιρία θα το παραλάβω? Από ότι ρώτησα η Λαμία δεν έχει ΤΝΤ! Global Express = EMS
Vaguras Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;; Διάβασα το thread, (όχι όλο αφού είναι τεράστιο) και αναρωτιέμαι αν έχει αγοράσει κάποιος ρολόι μέσω του e-bay... Άξιζει μια τέτοια αγορά; Μιλάμε πάντα για ρολόγια ποιότητος κυρίως ελβετικά.
giankyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 basika einai eukolo na se eksapathsoun ston tomea twn rologiwn. xreiazetai na diabazeis poly prosektika tis perigrafes outws wste na briskeis ta straba kai ta anapoda sta psila grammata. enas filos agorase mesw emou (mesw tou dikou mou logariasmou kai ths peiras sto ebay search) ena aplo citizen 45GBP ton septembrh pou mas perase. apodeix8hke poly wraio, akribws opws perigraftotan.
vlachaquito Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;;Διάβασα το thread' date=' (όχι όλο αφού είναι τεράστιο) και αναρωτιέμαι αν έχει αγοράσει κάποιος ρολόι μέσω του e-bay... Άξιζει μια τέτοια αγορά; Μιλάμε πάντα για ρολόγια ποιότητος κυρίως ελβετικά.[/quote'] panta diavazete thn perigrafh..eidika sta rologia prosekste dioti kykloforoun PARA polles nomimes kopies...diavaste kala loipon, mhn perimenete na sas erthei frank muller casablanca me 300 euro... P.S. to topic kseperase ta 1000 posts, den to perimena oti tha exei tetoia apoixhsh Peosoxh loipon sto ebay kai ola tha pane kala mages
giankyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ekana to xiliosto post? den to eixa proseksei! ante kai eis anwtera
alexx Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Οποιος γνωριζει βοηθαει. Κερδισα μια δημοπρασια και την πληρωσα αμεσως. Σημερα ελαβα e-mail απο τον πωλητη οτι μ εστειλε τα λεφτα πισω στην καρτα και μ εδωσε ενα αλλο e-mail για να του στειλω τα χρηματα εκει. Μεσα απ το paypal οταν παω να πληρωσω σ 'αυτο το e-mail δεν το δεχεται με τιποτα. Προσπαθησα πολλες φορες απ το πρωι χωρις αποτελεσμα. Ενω οταν παω να πληρωσω μεσα απο το my ebay μου βγαζει αλλο email και δεχεται την πληρωμη! Λετε να παιζει καμια απατη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.