Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες του να στο στειλει με USPS και σαν δωρο. Εχεις πολλες πιθανοτητες να αποφυγεις το τελωνειο!

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Me DHL stelnei o anthropos, logika de tha ginetai na steilei me USPS. Tha rotiso fusika.

Omos an telika to steilei me DHL kai tou po na min balei apodeixi mesa (kati to opoio mou akougetai lathos se periptosi pou xreiastei na to epistrepso, alla ti na kanoume) tha apofugo to teloneio? Kai an to ektelonisoun me poia basi tha to kanoun auto? An den anagrafei timi kai den exei apodeixi mesa...

Δημοσ.

ama yparxei periptwsh na to epistrepseis 8a plhrwseis ta maliokefala sou gia ta eksoda tou phgaine-ela opote kalytera na mhn ksekinhseis thn diadikasia. apo thn allh den ftanei mono na mhn exei apodeiksh me olo to poso mesa sto dema, alla na mhn anagrafetai poso megalyteri apo $45 sto xarti pou 8a einai kollhmeno sthn eksw meria!

Δημοσ.

Ok, opote DHL dilomeno san gift, xarti sto exoteriko leei px 40$, apodeixi mesa leei 40$ (plirono 190$ kai tha tou po kopse mou apodeixi gia 40$, mazoxismos :) ) kai to teloneio me afinei hsuxo?

H to anoigei kanenas exupnos teloneiakos kai leei: a, dermatino palto makru, auta einai akriba, as forologiso... ?

Δημοσ.

Λοιπόν πρώτα απ' όλα στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αποδείξεις με την μορφή που υπάρχουν εδώ, οπότε καλύτερα άσε το θέμα απόδειξη. Ναι όντως μπορεί να τα δει κάποιος τελωνειακός (και ειδικά με DHL) και να πει δερμάτινο, να σου πει δεν πιστεύω ότι η αξία του είναι $40 στείλε μου το κανονικό τιμολόγιο.

Τώρα αν είναι σχετικά μικρό το κουτι και αξία $40 λογικά θα το περάσεις εύκολα, αλλά ποτέ εγγυημένα!

Δημοσ.

Ok, opote auto pou mporo na kano ego gia na eimai oso to dunaton pio sigouros einai na tou po na to steilei me USPS gift kai an den mporei tote DHL gift me axia dematos na anagrafetai pano sto paketo 44$ as poume...

Epeidi eimai Giannena an perasei teloneio tha xreothw kai tous dasmous kai ton ektelonisth. Sa na leme 100% tis axias tou proiontos. Den leei :(

Gi' auto to zorizo toso polu...

Δημοσ.

Πολύ ωραία, στείλτο με USPS και EMS...

Έστι λέγεται το service, EMS (Express Mail Service), γιατί αν το στείλει με airmail θα αργήσει πολύ να το λάβεις!

Δημοσ.

Μία ερώτηση: έχετε πετύχει κανένα καλό μαγαζί (προτιμητέο σε ευρώπη) που να πουλάει αθλητικά είδη και μάλιστα αθλητικά παπούτσια; Αξίζουν αγορές σε τέτοια είδη; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Guys xreiazomai mia mikri boitheia...

Thelo na paro ena dermatino palto apo ena site sto U.S. (poulane kai sto ebay apla ego tha to paro apo to site tous' date=' to leo gia na min eimai offtopic :) ).

To palto kostizei 190 usd kai ta metaforika den eimai sigouros akoma alla to stelnoun me DHL.

Na perimeno xaratsi sto teloneio? Den exo ksekatharisei akoma an ta eidi endumasias forologountai i oxi.

Mallon to magazi de tha mporesei na grapsei xamiloteri timi i na to dilosei san doro.

Exei kaneis empeiria na mou pei ti egine? Na exei parei, diladi, apo USA rouxa axias peripou 190 dollariwn kai na tou ta eferan me DHL.

Thanks![/quote']

Φιλε ζητα να στο γραψουν σαν δωρο!!!!!Ασφαλισε το και αμα πληρωσεις φορους στειλε μου να στους πληρωσω εγω,ειμαι σιγουρος οτι φορους δεν προκεται να πληρωσεις ουτε με σφαιρες και θα το διαπιστωσεις

Φιλικα Γιωργος

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά με DHL θέλει προσοχή, οντως αν το γράψουν ως φώρο και δεν είναι μεγάλο το κουτί δεν θα πληρώσει δασμούς, αλλά πάντα δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί!

Δημοσ.

Φιλε dimon εγω εγγυαμαι οτι δεν προκεται να πληρωσει φραγκο για φορους και αν πραγματικα το παραγγειλει θα το δειτε και εσεις,δηλαδη εγω και ενας φιλος μου που παραγγελνουμε συνεχεια διαφορα γιατι δεν εχουμε πληρωσει ποτε φορο(ειμαστε εξυπνοι και εσεις χαζοι;;;)οχι φυσικα,ο φιλος μου εχει πληρωσει φορο μονο για μια φωτογραφικη μηχανη αξιας 450Ευρω και εδωσε φορους 40ευρω τιποτα αν σκεφτεις οτι ηταν 7μεγαπιξελ περιπου πριν 8μηνες!!!!

Φιλικα Γιωργος

Δημοσ.
Φιλε dimon εγω εγγυαμαι οτι δεν προκεται να πληρωσει φραγκο για φορους και αν πραγματικα το παραγγειλει θα το δειτε και εσεις' date='δηλαδη εγω και ενας φιλος μου που παραγγελνουμε συνεχεια διαφορα γιατι δεν εχουμε πληρωσει ποτε φορο(ειμαστε εξυπνοι και εσεις χαζοι;;;)οχι φυσικα,ο φιλος μου εχει πληρωσει φορο μονο για μια φωτογραφικη μηχανη αξιας 450Ευρω και εδωσε φορους 40ευρω τιποτα αν σκεφτεις οτι ηταν 7μεγαπιξελ περιπου πριν 8μηνες!!!!

Φιλικα Γιωργος[/quote']

Δεν διαφωνώ καθόλου....αλλά από κάποιες χώρες και με συγκεκριμένους τρόπους αποστολής. Κι εγώ μπορώ να εγγυηθώ με κάποιους τρόπους, αλλά όχι με DHL από Αμερική με παλτό...

Δημοσ.

Εγώ πάντως πλήρωσα κανονικότητα φόρους για ένα psp και ας έγραφε πάνω την λέξη δώρο-και το πακέτο δεν ήταν και τόσο μεγάλο...

Άρα προσοχή για τις αγορές εκτός Ευρωπαικής Ένωσης. Και κάτι άλλο... έχω παρατηρήσει ότι τουλάχιστον στα είδη που με ενδιαφέρουν εμένα η ευρωπαική αγορά του ebay δεν έχει πλέον τις φοβερές τιμές που εμφάνιζε πριν ένα χρόνο σχεδόν πίσω. Μου φαίνεται ότι πονήρεψαν και αυτοί...

Γενικό συμπέρασμα...αγορές απο το ebay ναι αλλά με προσοχή σε κάθε περίπτωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...