Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη τελευταία μου αγορά, που ήταν ένα πολύ μικρό ποσό 2ε, και αφού πλήρωσα εμφανίζεται στο χώρο πληρωμής αντί για το σήμα του δολλαρίου μια κλεψυδρα και μου γράφει το μήνυμα "this item is pending payment through paypal" και ο πωλητής δεν μπορεί να τα παραλάβει. Ξέρει κανείς τι γίνεται και πώς αποκαθίσταται; Στο paypal πληρώνω με κανονική πιστωτική.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

otan kapoios eispratei gia prwth fora poso se kapoio nomisma to paypal 8etei mia erwthsh ston xrhsth: an 8elei na anoiksei logariasmo gia to nomisma ekeino 'h na metatrepsei to poso se kapoio apo ta nomismata pou exei hdh kata8etontas to ston antistoixo logariasmo.

pi8anws o pwlhths na mhn eixe logariasmo s' auto to nomisma (sthn prokeimenh periptwsh se eurw) kai na brisketai s' auto to stadio h synallagh..

Δημοσ.

Γεια σας ! δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό κείμενο ? αλλά ήθελα να ρωτήσω

Για το fleamarket.gr μου έχει κάνη εντύπωση ένας χρηστής με το όνομα ΚΟΚΑΛΗΣ ?

Μήπως ξερή κάνης ς τη ρόλο πεζή ? :confused: :confused:

Δημοσ.
Γεια σας ! δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό κείμενο ? αλλά ήθελα να ρωτήσω

Για το fleamarket.gr μου έχει κάνη εντύπωση ένας χρηστής με το όνομα ΚΟΚΑΛΗΣ ?

Μήπως ξερή κάνης ς τη ρόλο πεζή ? :confused: :confused:

Ξερω εγω φιλε οσο αποτομος και αν σου φενετε ειναι μπιπ τους ανθρωπους,ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει και λεει τα πραγματα οπως ειναι!!!!Αυτα,οσον αφορα για το θεμα του ΕΒΑΥ ειδα πριν πολλα μηνυματα χρηστες που πανε και γραφονται συνεχεια σε διαφορετικα ΕΒΑΥ ebay.de ebay.it κλπ παιδια εγω γραφτηκα στο αμερικανικο και με τον ιδιο κωδικο μπαινω σε ολα τα υπολοιπα,οποτε αδικα γραφεστε σε ολα.

Φιλικα

Γιωργος

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να αγοράσω από το ebay από Αμερική ένα ψυγείο αυτοκινήτου!

Κοστίζει 100$ και τα μεταφορικά 60$ με 3-5 μέρες παράδωση!

Του λέω.. "Μπορείς να το στείλεις με value μικρότερη των 30$ και as gift για να μην περάσω απο τελωνίο?"

Μου απαντάει..

"We could put value at 39usd on the customs form, but can't do as gift"

Αν το στείλει έτσι θα περάσω τελωνίο? Και αν ναι πόσο θα πληρώσω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
...οσον αφορα για το θεμα του ΕΒΑΥ ειδα πριν πολλα μηνυματα χρηστες που πανε και γραφονται συνεχεια σε διαφορετικα ΕΒΑΥ ebay.de ebay.it κλπ παιδια εγω γραφτηκα στο αμερικανικο και με τον ιδιο κωδικο μπαινω σε ολα τα υπολοιπα' date='οποτε αδικα γραφεστε σε ολα.

Φιλικα

Γιωργος[/quote']

Έτσι...

Για όσους θέλουν να κάνουν εγγραφή στο ebay ας προτιμήσουν αυτό του UK και θα μπορούν να αγοράζουν από όλο τον κόσμο...

Δημοσ.
Ξερω εγω φιλε οσο αποτομος και αν σου φενετε ειναι μπιπ τους ανθρωπους' date='ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει και λεει τα πραγματα οπως ειναι!!!!Αυτα,οσον αφορα για το θεμα του ΕΒΑΥ ειδα πριν πολλα μηνυματα χρηστες που πανε και γραφονται συνεχεια σε διαφορετικα ΕΒΑΥ ebay.de ebay.it κλπ παιδια εγω γραφτηκα στο αμερικανικο και με τον ιδιο κωδικο μπαινω σε ολα τα υπολοιπα,οποτε αδικα γραφεστε σε ολα.

Φιλικα

Γιωργος[/quote']

Γεια σου Γιώργο ! τον ξερής ? είσαι χρηστής στο fleamarket ?

Πες μου,από πού είναι πόσο χρόνο είναι ? τον έχεις δει από κοντά ?

Φιλικά κοσταντινα :) :)

Δημοσ.
Γεια σου Γιώργο ! τον ξερής ? είσαι χρηστής στο fleamarket ?

Πες μου' date='από πού είναι πόσο χρόνο είναι ? τον έχεις δει από κοντά ?

Φιλικά κοσταντινα :) :)[/quote']

Ειμαι χρηστης του Φλεα με το ιδιο nick(και γενικα παντου μονο ενας geoland υπαρχειΧΕΧΕΧΧΕΧΕ),Βασικα με τον Βαγγελη εχουμε συνεργαστει καποιες φορες ειναι απο τα Χανια Κρητης οπως και εγω,και φυσικα τον εχω δει απο κοντα,τωρα ποσο χρονον ειναι δεν ξερω(30-40)το πολυ,αυτα τα υπολοιπα μπες στο Φλεα και ρωτα τον.

Φιλακια πολλα

Γωργος

Δημοσ.

Guys xreiazomai mia mikri boitheia...

Thelo na paro ena dermatino palto apo ena site sto U.S. (poulane kai sto ebay apla ego tha to paro apo to site tous, to leo gia na min eimai offtopic :) ).

To palto kostizei 190 usd kai ta metaforika den eimai sigouros akoma alla to stelnoun me DHL.

Na perimeno xaratsi sto teloneio? Den exo ksekatharisei akoma an ta eidi endumasias forologountai i oxi.

Mallon to magazi de tha mporesei na grapsei xamiloteri timi i na to dilosei san doro.

Exei kaneis empeiria na mou pei ti egine? Na exei parei, diladi, apo USA rouxa axias peripou 190 dollariwn kai na tou ta eferan me DHL.

Thanks!

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα, θα επιβαρυνθεις με ενα ποσο γυρω στα 70 ευρω σε φορους-δικαιωματα κτλ (αν το εκτελωνισεις μονος σου)... αμα βαλεις εκτελωνιστη, υπολογιζε ακομα 70-80 ευρω...

Πολυ δυσκολα θα αποφυγεις το τελωνειο με την DHL για τετοιο ποσό...

Δημοσ.

"Hi,

Thanks for email and appreciating our work, As per our expert service you will not have to pay duty, we will send it as gift parcel. "

Kai tora auto simainei oti de tha xreiastei na pliroso parapano sto teloneio? An einai na doso 150 euro parapano to perno apo edo to palto :)

Mipos na tou po na to steilei san doro me tin DHL KAI na min balei mesa sto dema apodeixi? Ginetai kati tetoio? Kai an nai tha exo to kefali mou hsuxo apo to teloneio?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...