tpapo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα παιδιά...Εχω κάνει register στα paypal και ebay και κέρδισα μια δημοπρασία..το αντικείμενο που κέρδισα κοστίζει 246+25 (μεταφορικα)=271 GBP..Σύμφωνα με το xe.com τα 271GBP είναι 395Euro..Πήγα λοιπόν στην τράπεζα και κατέθεσα κάποια λεφτά και το υπόλοιπό μου είναι 402 ευρώ ... Πάω λοιπόν να κάνω PAY το αντικείμενο και μου βγάζει το εξής : This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied' date=' please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link...Τι σημαίνει αυτο?..Ότι δεν έχω αρκετά χρήματα "μέσα"?..Εντωμεταξύ είναι η πρώτη μου συναλλαγή και υποτίθεται θα έχω επιστροφή απο το PayPal..Κάπου μέσα σις φόρμες της διαδικασίας πληρωμής αναφέρει Source of Funds : Credit Card: ?405.59 EUR from Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧ1Αυτό είναι το ποσό που χρειάζεται να έχει η κάρτα μου στο λογαριασμό η το θεωρητικό ποσό που έχει μαζί με την επιστροφή απο το PayPal?..Τι μου ξεφεύγει και δεν μπορώ να πληρώσω τον πωλητή?...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Υ.Γ. Στο paypal account τι συμαίνουν τα ADD Funds και Manage/Transfer Balance?..Είναι στο μηδέν...[/quote'] Αν διαβάσεις πιο πάνω θα δεις ότι και εγώ συνάντησα τέτοιο πρόβλημα και φυσικά το ...ξανασυνάντησα και μάλιστα σε auction .. προσπάθησε ξανά διαφορετική ώρα και όχι μονο μια φορά κάτι συμβαίνει με τον server toy paypal kai to connection toy me server καρτας... Αυτά ..τέλος
ggero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μάλλον το πρόβλημά μου είναι στα 3 ευρώ....Θα το προσπαθήσω αύριο (αφού περάσω απο την τράπεζα για κατάθεση) και εύχομαι να πάνε όλα καλα
ggero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Πως μπορώ να αλλάξω την μετατροπή απο ένα νόμισμα σε άλλο να γίνεται απο την τράπεζα και όχι απο το paypal?..Μήπως αυτό στην περίπτωσή μου με συμφέρει?..το xe μου βγάζει σχεδόν 10 ευρό λιγότερα για το ποσό που είναι να στείλω...
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Και βέβαια σε συμφέρει..Διάβασε πιο πάνω αναφέρουμε πως να το κάνεις αυτό. Αν και δεν είναι δύσκολο να διαβάζεις χρειάζεται τι σου λέει στο paypal.
ggero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 To βρήκα πως γίνεται..Μάλλον συμφέρει το convertion απο paypal..Η ALPHA δίνει 0.68 ενώ το paypal 0.66 ..Ουφ..Έχω μπερδευτει....
ggero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Grrrrr...Έχω αυτή τη στιγμή στο λογαριασμό μου 401,95 ευρω ..Το αντικείμενο που αγόρασα κάνει 271 λίρες αγγλίας..Η ισοτιμία απο ΧΕ είναι 1 EUR = 0.684972 GBP και το ποσό μετά τη μετατροπή 401,95 ΕU = 275,324 GBP ...Όταν πάω να το αγοράσω πληρώνωντας σε λίρες δεν μου το δέχεται..Όταν πάω να πληρώσω σε ευρώ ζητάει 405.99 ευρώ και φυσικά δεν το δέχεται (1 Euro = 0.667508 Pounds Sterling)..Τι γίνεται τελικά?...Εγω πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό ή είναι όντος μπέρδεμα η κατάσταση??? (συγνώμη που σας πρίζω ειδικά τέτοια ώρα..)
giankyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 apla mperdema h karastash aderfe.. perna opws eipes apo thn trapeza aurio gia kata8esh kai meta oloklhrwse thn synallagh apo to paypal!
ggero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 giankyr kati teleytaio..stin arxiki selida tou paypal moy deixnei to Balance..Manage kai transfer ta opoia einai 0 ..Den exoun sxesi me to ipoloipo tou trapezikou mou logariasmou etsi?..diladi den tha prepei na anebaso sto paypal xrimata gia na kano pay?..ginontai automata apo tin diadikasia tou send money oi pliromes..Auta xrisimeoun sto na sou deixnoun tin xrimatiki e3eli3i oson exeis diaxiristei mexri tora?
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Χώρες Ασίας -> E.M.S -> 2-4 ημέρες, συστημένο 6-12 ημέρες, Αν περάσετε τελωνείο πληρώνετε απλώς 23% στην αξία Αυτό ισχύει ακόμη? Έκανα λογαριασμό γιατί θέλω να αγοράσω μητρική/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών και βρήκα ένα κατάστημα από Κίνα. Και σαν gift να μου το στείλουν δεν θα έχει διαφορά έτσι? εφόσον λογικά θα είναι μεγάλο πακέτο. Να σημειώσω ότι το συνολικό κόστος είναι 334 ευρώ μαζί με μεταφορικά
giankyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 giankyr kati teleytaio..stin arxiki selida tou paypal moy deixnei to Balance..Manage kai transfer ta opoia einai 0 ..Den exoun sxesi me to ipoloipo tou trapezikou mou logariasmou etsi?..diladi den tha prepei na anebaso sto paypal xrimata gia na kano pay?..ginontai automata apo tin diadikasia tou send money oi pliromes..Auta xrisimeoun sto na sou deixnoun tin xrimatiki e3eli3i oson exeis diaxiristei mexri tora? ta balances pou blepeis ekei aforoun to logariasmo tou paypal. mporeis na anebaseis lefta s' auto ton logariasmo opote 8eleis. otan pas na kaneis mia plhrwmh kai den yparxei oloklhro to poso ekei, tote to paypal automata 8a trabhksei apo tis kartes pou exeis syndedemenes. Αυτό ισχύει ακόμη? Έκανα λογαριασμό γιατί θέλω να αγοράσω μητρική/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών και βρήκα ένα κατάστημα από Κίνα. Και σαν gift να μου το στείλουν δεν θα έχει διαφορά έτσι? εφόσον λογικά θα είναι μεγάλο πακέτο.Να σημειώσω ότι το συνολικό κόστος είναι 334 ευρώ μαζί με μεταφορικά egw 8a proteina na zhthseis na mhn baloun posa epanw 'h mesa sto paketo! epishs, rikse mia matia sta pm sou
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 μου λέει οτι στέλνει με ΤΝΤ στην Ελλάδα. Συμφέρει? Το ποσό το πήγα στα 410 ευρώ(μαζί με τα μεταφορικά) αφού έβαλα και κάτι άλλα πράγματα. Αν κανονικά πληρώνουμε το 23% στο τελωνείο τότε εντάξει είναι..αλλά όχι παραπάνω [2:42:57 μμ] fenking1 says: Greece must use http://WWW.TNT.COM[2:43:13 μμ] fenking1 says: 6 days cost to Greece:) [2:45:44 μμ] sofia6250 says: how much will i pay at the customs with that company? [2:46:19 μμ] fenking1 says: 410 EU χλωμό το βλέπω να είναι έτσι όμως :|
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 sleepy_head Άσχετα που θα στο γράψει ως gift θα είναι μεγάλο το πακέτο και λογικά θα δουν και τι έχει μέσα και θα στο σταματήσουν και θα σου χητήσουν τιμολόγιο. Με τίποτα TNT γιατί θα πληρώσεις 23% +150€ και θα περάσεις στα σίγουρα τελωνείο. Στείλτο με EMS και πες να σου γράψουν μικρότερη αξία στο δέμα.
ggero Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά..Εάν ανοίξω λογαριασμό paypal και ebay και γίνω verified από το paypal μου αφερεί 1,5 EYR το οποίο θα αφαιρεθεί με την πρώτη αγορά..Οκ μέχρι εδώ..Εαν όμως δεν κάνω καμιά αγορά και κλείσω το account επιστρέφεται ή χάνεται???
dtomgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Otan 8a agoraseis to 1o soy item , 8a ginei aytomata ekptwsh kata 1.5 euro ...etsi 8a soy epistrafoy ta lefta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.