japetus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δηλαδή; Θα του εμφανιστούν λιγότερα χρήματα στο λογαριασμό του; Θα του έρθει δηλ. μηνυμα "ο japetus σας έστειλε 10 ευρώ", ή -ξερω γω- 9.65? Αν του έρθει μηνυμα οτι του ηρθανε 10 ευρω, πώς φαίνεται και πού χρεώνεται η προμήθεια;
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μπες στο paypal και διάβασε τα γράφει όλα εκεί ξεκάθαρα..
japetus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 ok, http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside Συμφωνα με αυτα δε χρεωνεται ο παραληπτης παρα μονο αν θελησει να μεταφερει τα χρηματα απο το paypal σε τραπεζα και το ποσο ειναι κατω των 100ε.. Αρα, και εκει ηθελα να καταληξω, μπορώ να κανω ελευθερα δώρο σε καποιο φιλο μου χρηματα μέσω paypal για να τα χρησιμοποιησει αυτος για αγορες στο ιντερνετ όπως θέλει
ggero Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα παιδιά...Εχω κάνει register στα paypal και ebay και κέρδισα μια δημοπρασία..το αντικείμενο που κέρδισα κοστίζει 246+25 (μεταφορικα)=271 GBP..Σύμφωνα με το xe.com τα 271GBP είναι 395Euro..Πήγα λοιπόν στην τράπεζα και κατέθεσα κάποια λεφτά και το υπόλοιπό μου είναι 402 ευρώ ... Πάω λοιπόν να κάνω PAY το αντικείμενο και μου βγάζει το εξής : This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link...Τι σημαίνει αυτο?..Ότι δεν έχω αρκετά χρήματα "μέσα"?..Εντωμεταξύ είναι η πρώτη μου συναλλαγή και υποτίθεται θα έχω επιστροφή απο το PayPal..Κάπου μέσα σις φόρμες της διαδικασίας πληρωμής αναφέρει Source of Funds : Credit Card: ?405.59 EUR from Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧ1 Αυτό είναι το ποσό που χρειάζεται να έχει η κάρτα μου στο λογαριασμό η το θεωρητικό ποσό που έχει μαζί με την επιστροφή απο το PayPal?..Τι μου ξεφεύγει και δεν μπορώ να πληρώσω τον πωλητή?...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Υ.Γ. Στο paypal account τι συμαίνουν τα ADD Funds και Manage/Transfer Balance?..Είναι στο μηδέν...
giankyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 oi isotimies den einai se olous oi idies! an bgeis sthn agora 8a deis pws alles isotimies exei mia trapeza, alles ena synallakthrio ki alles mia western union as poume. me thn idia aktibws logikh to paypal douleuei me alles isotimies kai gi' auto to logo h diafora tou 10eurou (pou sthn sygkekrimenh periptwsh einai ena mikro pososto 2,7%)
beastgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ωχ να 'τα πάλι. Αν δεις παραπάνω είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Πρώτα από όλα τσέκαρε το πιστωτικό σου όριο. Δες αν η κάρτα σου έχει λήξει και θέλει update. Αν όλα φαίνονται καλά, επικοινώνησε με την τράπεζά σου και ρώτα το λόγο. Και εμένα μου την αρνιότανε αλλά ακόμα δεν κατάλαβα το λόγο. Όλα ήταν μια χαρά αλλά οι καραγκιόζηδες στην τράπεζα μου λέγανε κάθε μέρα και άλλα πρόγματα (μα καλά και οι τράπεζες δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται...). Τελικά δε μπόρεσα να πληρώσω (δεν ήταν auction ευτυχώς) και όταν ρωτούσα το λόγο δεν ξέρανε να μου απαντήσουν... Το θεϊκό... έβαλα άλλη πιστωτική και όταν έβαζα να γίνει η αλλαγή συναλλάγματος από την τράπεζα και όχι απο το paypal πάλι τα ίδια προβλήματα είχα... Όταν όμως έβαλα την μετατροπή να την κάνει το paypal τη δέχτηκε!! Τί να πω... ίσως να είναι πρόβλημα του paypal...
ggero Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Αυτό που βγάζει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής? :Source of Funds : Credit Card: €405.59 EUR from Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧ1 405 είναι αυτά που χρειάζεται ή είναι το υπόλοιπο της κάρτας?
dimitris74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 efoson sou leei na metafereis 405.59 kai exeis 402 einai logiko na min se afinei oi isotimies paizoun, tsekareis gia ektimisi to xe kai vlepeis apo to paypal to poso pou prepei na metafereis.
ggero Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Σύμφωνα με το ΧΕ 271GBP=395.649EUR ..Me PayPal όμως 271GBP = 405.59 EUR Mαλλον αυτό συμβαίνει..Η τράπεζα έχει 402 μέσα..grrrrr..Πρέπει να κάνω κατάθεση 3 ευρώ ακόμη.... @!#$!@$!
beastgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά αν έχει πιστωτική το παιδί δε χρειάζεται να έχει λεφτά μέσα. Τα δίνει η τράπεζα και αυτό τα δίνει όποτε θέλει στην τράπεζα. Φυσικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα με πληρώνει και κερατιάτικα.... Αν δεν έχει τότε όντως πρέπει να βάλει λεφτά... Για να στα κάνει ευρώ ενώ είναι λίρες έχεις προφανώς βάλει τη μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει το paypal. Αυτό έχει 2.5% προμήθεια επί του ποσού οπότε ....
dimitris74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Σύμφωνα με το ΧΕ 271GBP=395.649EUR ..Me PayPal όμως 271GBP = 405.59 EURMαλλον αυτό συμβαίνει..Η τράπεζα έχει 402 μέσα..grrrrr..Πρέπει να κάνω κατάθεση 3 ευρώ ακόμη.... @!#$!@$! tip όταν παίζω με ebay ¨εχω κάνει το εξής. εχω 2 λογαριασμούς στην ιδια τράπεζα στον έναν απο τους δύο εχω την κάρτα που χρησιμοποιώ. στον αλλο έχω κανονικά τα χρήματα μου. οταν ψωνίζω κάτι απο το ebay. αφού δώ τελικά τι πρέπει να πληρώσω κάνω το ακριβές ποσό transfer απο τον έναν λογαριασμό στον άλλο και πληρώνω και έτσι ποτέ δεν υπάρχει υπόλοιπο να τραβήξει κανείς ενώ αποφεύγω τις ουρές και το τρέξιμο στην τράπεζα.
beastgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Αυτό που λες dimitris74 δεν ισχύει στην περίπτωση της πιστωτική όμως... Είτε την έχεις κάνει να "δείχνει"¨σε λογαριασμό είτε όχι τα λεφτά ο πωλητής τα παίρνει από την τράπεζα άσχετα αν έχεις εσύ λεφτά στο λογαριασμό σου ή όχι. Αν έχεις καλώς, η τράπεζα τα παίρνει από εκεί. Αν δεν έχεις λεφτά τότε θα σε κηνυγάει η τράπεζα και όχι ο πωλητής. Αυτός τα λεφτά του τα έχει πάρει... Τώρα αν έχεις debit που χρησιμοποιείται ως visa ισχύει αυτό που λες... Αλλά αυτή δεν είναι πιστωτική. Απλά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως τέτοια.
giankyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 beastgr sta 3 teleutaia posts sou eisai sa na milas monos sou, o filos ggero eipe apo thn arxh pws exei debit karta kai oxi pistwtikh!
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Αυτό που βγάζει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής? :Source of Funds : Credit Card: ?405.59 EUR from Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧ1405 είναι αυτά που χρειάζεται ή είναι το υπόλοιπο της κάρτας? Κοίταξε να δεις. Βάλε κάτι παραπάνω, αν τα έχεις ακριβώς δεν γίνεται η συναλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.