a1gr2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 "You will pay 350 euro in total. You will pay to Transglobal Express. The package will arrive in Greece in max 4 days."Bromaei i douleia lete? Emena mou psilobrwmaei.. apla 8a se rwtisw to eksis gia na se bgalw apo to dilima: Aksizei to risko gia 350 eyrw? (gia mena ME TIPOTA)
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Dimon, ευχαριστώ. Έχω μερικές ερωτήσεις. Τι είναι η EMS; Όταν αγοράζω από USA πρέπει να συνεννοούμαι πρώτα για τον τρόπο αποστολής με τον seller και να του υποδεικνύω ή προτείνω κάποιον συγκεκριμένα; Και γιατί το παραπάνω item είναι πιθανό να πάει τελωνείο και μάλιστα Πειραιά; Τέλος χωρίς tracking number μπορώ μόνος μου να το εντοπίσω με ψάξιμο έστω στο τελωνείο (που να βρεθεί χρόνος να μου πεις αλλά τέλος πάντων); Γιατί να πάει τελωνείο? Διότι είναι αξίας 290$ αυτό από μόνο του είναι αρκετό. Γιατί να πάει Πειραιά? Γιατί από εκεί περνάνε όλα της Αμερικής. Να το βρεις? :mrgreen: :mrgreen:
dvls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Γιατί να πάει τελωνείο?Διότι είναι αξίας 290$ αυτό από μόνο του είναι αρκετό. Γιατί να πάει Πειραιά? Γιατί από εκεί περνάνε όλα της Αμερικής. Να το βρεις? :mrgreen: :mrgreen: Dimon ευχαριστώ. Αρχίζω να καταλαβαίνω περίπου τι γίνεται. Θα επικοινωνήσω με τελωνείο και τα ξαναλέμε μπας και βγάλω άκρη.
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις αν έχεις ευαίσθητα νεύρα. Είναι το Δ' τελωνείο Πειραιά ταχυδρομικών δεμάτων. Κονδύλη 32!
dvls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 :-? Θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις αν έχεις ευαίσθητα νεύρα. Είναι το Δ' τελωνείο Πειραιά ταχυδρομικών δεμάτων. Κονδύλη 32! Μίλησα με αυτή την υπηρεσία. Τους είπα ότι πιθανόν είναι απλό δέμα με την USPS priority και θέλω να το βρώ, Μου είπαν ότι "εδώ κύριε είναι μεσαίωνας !!" τώρα ξεκινούν αυτά του Ιανουαρίου !!! και μου ζητούν αριθμό για να το ψάξουν, ενώ από ότι ξέρω τέτοια αποστολή δεν έχει αριθμό. Ο seller δεν μου δίνει tracking number παρά τα επανειλημμένα email, σιωπώντας σε αυτό το θέμα. Σκέφτομαι να πάω από κεί . Προβληματίζομαι για τις 45 ημέρες καθώς τώρα είμαι στην 34η.
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μην σε προβληματίζουν οι μέρες, αν ο πωλητής σου απαντάει στα mail είσαι σε καλό δρόμο. Θα αργήσει αλλά θα έρθει. Τώρα ξεκινούν τα δέματα του Γενάρη, πολύ ωραία θα πάρω κάτι που περιμένω (22 Γενάρη έφυγε).
ggero Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ti paizei me Western Union money transfers genika??..einai asfalis?
mindtrapper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Prosopiki apospi einai na tis apofeugeis. Den exeis kamia kalupsi an pliroseis me Western Union. Etsi pisteuo ego.
ggero Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 mindtrapper...pos mporo na matho ean to email auto einai alithino i paraplanisi?..mou to esteile o politis meso tis transglobalexpress...to email pou psaxno einai [email protected]
ggero Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 mapa to karpouzi....ekana diastaurosi kai prokeitai gia fraud ...eutixos den exasa ta lefta mou...
giankyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 eutyxws pou to epsakses aderfe emena mou eixe kanei entypwsh h EMS otan thn prwtoeida, alla apodeixthke mia xara. 2 RIMMakia mnhmhs apo to israhl eftasan sthn porta mou me courier se 3meres!
beastgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ti paizei me Western Union money transfers genika??..einai asfalis? ΠΟΤΕ με western union. Πανάκριβη υπηρεσία και ουσιαστικά χαρίζεις τα λεφτά σου σε έναν άγνωστο και παρακαλάς να είναι χριστιανός και να σου στείλει το προϊόν... ΚΑΜΙΑ ασφάλεια δεν παρέχεται από ebay και paypal.
beastgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά και μια ερώτηση από μένα... Βρήκα από ένα μαγαζί στο ebay ένα laptop που με ενδιαφέρει πρόσεξα ότι δεν είχε τον VAT (κοινώς ΦΠΑ) πουθενά. Ρωτάω λοιπόν και μου απαντάνε στο 5λεπτο και μου λένε ότι επειδή είμαστε μια καινούρια επιχείρηση δεν είμαστε registered ακόμα και αυτό που βλέπεις αυτό θα πληρώσεις. Σε λίγο καιρό λένε θα βάλουμε και ΦΠΑ. Ξέρει κανείς αν αυτό στέκει; Στο ebay έχει feedbak 97.3% με 250 πωλήσεις συνολικά και έχει το σήμα του paypal χωρίς το τικ από δίπλα
giankyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 auto to 8ema to parakolou8ei poly kosmos kai 8a h8ela an exete xrono na riksete mia matia sto http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=136700
japetus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Αλήθεια, αν ας πουμε χρωστω σε καποιον απο σας 10ευρώ και τα στειλω με paypal (χωρις δηλαδη μεσολαβηση ebay), χρεώνομαι εγώ ή ο παραλήπτης προμήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.