beastgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μια αγορά πας να κάνεις και πάλι δε μπορείς.... Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει το εξής στο paypal?? "There was a problem processing your credit card. To complete this payment, please add a different credit card below." Εννοείται ότι είναι μέσα στο πιστωτικό όριο της κάρτας μου, δεν έχει λήξει και την έχω ξαναχρησιμοποιήσει στο paypal χωρίς πρόβλημα. Κανά μισάωρο πριν τη χρησιμοποιήσω έγινα verified (έβαλα εκείνον τον 4ψήφιο κωδικό) Λέτε να παίζει ρόλο; Την προηγούμενη βδομάδα μια χαρά έκανα μια αγορά απο το play.com και δεν υπήρχε πρόβλημα. Τι διάολο...Θα στείλω μήνυμα και στην paypal να δω... Α και κατά καιρούς που προσπαθώ μου βγάζει μια στο τόσο και το παρακάτω έτσι για αλλαγή.... We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment. Message 3005 Παρατήρησα ότι αυτό βγαίνει όταν επιλέγω να μου κάνει το currency conversion το paypal και όχι η visa.Μήπως παίζει ότι η κάρτα μου είναι σε ευρώ και εγώ πληρώνω σε λίρες και μεγάλο ποσό;;; Όχι μεγαλύτερο από το πιστωτικό μου όριο πάντως. Λέμε τώρα...
thimios-7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Geia..Exo ena problima me enan tupo sto e-bay pou den mou xei xanaparousiastei..Exo kanei os tora kapou 10 agores k ola kala!Pira apo auton mia fanela tou olimpiakou..Ola kala,ta xrimata me ti mia k mou irthe se 2-3 meres apo agglia..Tou afino feedback kanonika,"thnx a lot klp..." alla autos tipota!!!!!!perimeno 1-2-3 meres tipota...Tou xo steilei os tora 3-4 mail alla akomi tipota.....Den mporo na katalavo gia poio logo!mporei na mou proteinei kapoios kati?O tupos exei 5500 feed score,99.8%...
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί να λείπει, να σε ξέχασε, να μην προλαβαίνει να αφήνει σε όλους αν είναι πολυάσχολος κτλ. Εμένα μου έχει τύχει να μου αφήσουν feedback 4 μήνες μετά την αγορά. Καταπληκτικό συναίσθημα. ;p
beastgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Αναφορικά με το πρόβλημά μου που έγραψα πιο πριν. Καλά ελπίζω να μου βγει σε καλό... Η paypal μου απάντησε και μου είπε ότι δε γνωρίζουν το λόγο απλά η τράπεζα αρνείται τη συναλλαγή. Λοιπόν παίρνω την τράπεζα τηλ και το θεϊκό... Μου λένε ότι μετά από πολλές αρνήσεις τελικά η συναλλαγή έγινε (τελικά γιατί αρνιότανε η τράπεζα δε το έμαθα ποτέ)!!!! Το απίστευτο είναι ότι το μήνημα που έλεγε δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε την κάρτα σας στο paypal έβγαινε πάντα. Στο paypal δε φαίνεται τίποτα, καμιά συναλλαγή. Στην κάρτα μου on line δε φαίνεται τίποτα. Από την τράπεζα μου είπαν ότι θα φανεί σε 2-3 μέρες... ΑΠό το paypal δεν έχει έρθει mail με την απόδειξη όπως γινότανε πάντα... Τι γίνεται, να πάρει; Τελικά ο πωλητής την είδε τη συναλλαγή; Θέλω να πιστεύω ότι τα λεφτά μου δεν εξαφανίστηκαν κάπου στο μέση της διαδρομής... Περιμένω εξελίξεις...
tpapo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μια αγορά πας να κάνεις και πάλι δε μπορείς.... Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει το εξής στο paypal?? "There was a problem processing your credit card. To complete this payment' date=' please add a different credit card below." Εννοείται ότι είναι μέσα στο πιστωτικό όριο της κάρτας μου, δεν έχει λήξει και την έχω ξαναχρησιμοποιήσει στο paypal χωρίς πρόβλημα. Κανά μισάωρο πριν τη χρησιμοποιήσω έγινα verified (έβαλα εκείνον τον 4ψήφιο κωδικό) Λέτε να παίζει ρόλο; Την προηγούμενη βδομάδα μια χαρά έκανα μια αγορά απο το play.com και δεν υπήρχε πρόβλημα. Τι διάολο...Θα στείλω μήνυμα και στην paypal να δω... Α και κατά καιρούς που προσπαθώ μου βγάζει μια στο τόσο και το παρακάτω έτσι για αλλαγή.... We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment. Message 3005 Παρατήρησα ότι αυτό βγαίνει όταν επιλέγω να μου κάνει το currency conversion το paypal και όχι η visa.Μήπως παίζει ότι η κάρτα μου είναι σε ευρώ και εγώ πληρώνω σε λίρες και μεγάλο ποσό;;; Όχι μεγαλύτερο από το πιστωτικό μου όριο πάντως. Λέμε τώρα...[/quote'] Κάνε το κόπο και διάβασε πιο πάνω έχω αναφερθεί διεξοδικά σε αυτό ,είχα το ιδιο πρόβλημα πριν 2-3 εβδομάδες και για πολλές μέρες ..ξαφνικά λύθηκε δια μαγείας..Επικοινώνησα με όλους ( paypal,mastercard...) μου λέγανε " μαμακίες" .Πιθανολογώ ότι κάποιες συγκεκριμένες ώρες με φόρτο το δίκτυο "πέφτει" ή στο server της κάρτας ή στο paypal... ΣΥΜΒΟΥΛΗ : προσπάθησε κάποια άλλη ωρα της ημέρας και όχι αμέσως...
beastgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά και το είχα διαβάσει tpapo. Το thread το παρακολουθώ συνέχεια... Απλά η περίπτωση μου είναι διαφορετική. Κάνοντας αυτό που έκανες εσύ, δεν είχα αποτέλεσμα γιατί το paypal μου έλεγε συνέχεια το ίδιο πρόβλημα. ΟΜΩΣ παίρνοντας τηλ την τράπεζά μου μου είπαν ότι τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τα λεφτά αποδεσμεύτηκαν για πληρωμή!!! Αλλά στο paypal δε φαίνεται τίποτα!! (επαναλαμβάνω ότι μου έβγαζε ένα λάθος που τα αναφέρω σε προηγούμενο post). Σήμερα παίρνω mail από το paypal σχετικά με αυτό και μου επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα λεφτά. Ανακεφαλαιώνοντας... Η τράπεζα τα έχει αποδεσμεύσει, το paypal δεν μπορεί να τα πάρει... Θα περιμένω 2-3 μέρες και λογικά η τράπεζα θα τα δώσει στο paypal κανονικά. Ελπίζω τουλάχιστον...
tpapo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά και το είχα διαβάσει tpapo. Το thread το παρακολουθώ συνέχεια... Απλά η περίπτωση μου είναι διαφορετική. Κάνοντας αυτό που έκανες εσύ' date=' δεν είχα αποτέλεσμα γιατί το paypal μου έλεγε συνέχεια το ίδιο πρόβλημα. ΟΜΩΣ παίρνοντας τηλ την τράπεζά μου μου είπαν ότι τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τα λεφτά αποδεσμεύτηκαν για πληρωμή!!! Αλλά στο paypal δε φαίνεται τίποτα!! (επαναλαμβάνω ότι μου έβγαζε ένα λάθος που τα αναφέρω σε προηγούμενο post). Σήμερα παίρνω mail από το paypal σχετικά με αυτό και μου επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα λεφτά. Ανακεφαλαιώνοντας... Η τράπεζα τα έχει αποδεσμεύσει, το paypal δεν μπορεί να τα πάρει... Θα περιμένω 2-3 μέρες και λογικά η τράπεζα θα τα δώσει στο paypal κανονικά. Ελπίζω τουλάχιστον...[/quote'] Sorry φίλε λόγω έλλειψης χρόνου δεν κατάλαβα καλά...Πάντως τα προβλήματα συνεχίζονται ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ...ΜΕ MASTERCARD EUROBANK τους έχω ενημερώσει αλλά ...:evil: τίποτε αν δεν "φάω" αρνητικό sto ebay καλά θα είναι...
haris2121 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 paidia toy paypal o server prepei na ftaiei, k ego prin merikes evdomades eixa to idio provlhma me elactron ths alphabank, meta apo merikes meres diorthothike
mixalhs24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Prin mia vdomada h8ela na agorasw ena episthmoniko kompiouteraki, etsi mphka sto ebay ekana register kai xtyphsa "3" kompiouterakia. Gia to pws douleuei to ebay den eixa kammia idea etsi nomiza oti oi synnalages ginontai opws se oles tis alles online agores. Dhladh xrewneis epi topou thn pistwtikh sou karta kai ayto einai olo. Etsi kati munhmata o xrhsths 8a epikoinwnhsei mazi sas gia thn oloklhrwsh ths synnalaghs kai kerdisate to parakatw antikeimeno, mou fainontousan allampournezika. Etsi ta parathsa mphka se mia "normal selida" typoy plaisio kai phra to kompiouteraki online. To apotelesma mou hr8an merika munhmata apo to ebay pws prepei na plhrwsw ton pwlhth kai oti o logariasmos mou exei kati munhmata unpaid item strike. Twra an den plhrwsw ta kompiouterakia 8a exw tipota astikes h poinikes synepeies? shmeioteon exw dwsei sto paypal mia proplhrwmenh gift card kai ta ta pragmatika mou stoixeia. Eseis experts ti lete na kanw?? (dystyxws den eixa diavasei auth th suzhthsh nwritera) Anyway, sas euxaristw gia to endiaferon kai th katanohsh>
Finn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Λογικά θα φας αρνητική αξιολόγηση.Δε συνηθίζεται να κάνει κατι άλλο ο πωλητής.Για ηθικούς και μόνο λόγους εγώ θα πλήρωνα.
giankyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 mporeis na synenoh8eis me ton pwlhth kai na plhrwseis ta eksoda gia na kanei re-list to antikeimeno. mou eixe tyxei mia fora na kerdisw 2 idia antikeimena kai o pwlhths to dexthke.
tpapo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Prin mia vdomada h8ela na agorasw ena episthmoniko kompiouteraki, etsi mphka sto ebay ekana register kai xtyphsa "3" kompiouterakia. Gia to pws douleuei to ebay den eixa kammia idea etsi nomiza oti oi synnalages ginontai opws se oles tis alles online agores. Dhladh xrewneis epi topou thn pistwtikh sou karta kai ayto einai olo. Etsi kati munhmata o xrhsths 8a epikoinwnhsei mazi sas gia thn oloklhrwsh ths synnalaghs kai kerdisate to parakatw antikeimeno, mou fainontousan allampournezika. Etsi ta parathsa mphka se mia "normal selida" typoy plaisio kai phra to kompiouteraki online. To apotelesma mou hr8an merika munhmata apo to ebay pws prepei na plhrwsw ton pwlhth kai oti o logariasmos mou exei kati munhmata unpaid item strike. Twra an den plhrwsw ta kompiouterakia 8a exw tipota astikes h poinikes synepeies? shmeioteon exw dwsei sto paypal mia proplhrwmenh gift card kai ta ta pragmatika mou stoixeia. Eseis experts ti lete na kanw?? (dystyxws den eixa diavasei auth th suzhthsh nwritera) Anyway, sas euxaristw gia to endiaferon kai th katanohsh> Καταρχήν πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πρέπει να διαβάσεις καλά τους όρους που αυτή γίνεται ,εσύ τα προσπέρασες όλα αυτά έδωσες αριθμό πιστωτικής κάρτας ,αγόρασες κάτι ,συμφώνησες να τα πληρώσεις,δεν τα πληρώνεις επειδή έτσι γουστάρεις και ..πάμε παρακάτω Κατόπιν ρωτάς τι θα γίνει ........:evil: Και ζητας να σου πούμε τι ΕΣΥ πρέπει να πράξεις :-? --------------------------------------------------- Την υπογραφή σου και το ..... σου πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις Τεσπα μόνο σαν " πλάκα" εκλαμβάνω το θέμα αυτό...
Lemuria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Ξερει κανεις να βουθησει??? Ελαβα μηνυμα οτι τα λεφτα παραδοθηκαν και μου εστειλαν απο την γερμανια που εχω παραγγειλει το προιον ενα site για μια gls company. Ειναι στα γερμανικα το site και παρα την μεταφραση στα αγγλικα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω! Χρειαζεται κατι μετα το confirmation email να κανω προκειμενου να ξεκινησει η διαδικασια αποστολης του προιοντος? Υποτιθεται οτι στο site αυτο παρακολουθεις την πορεια του προιοντος σου αλλα παρολο που πληκτρολογω τον αριθμο μετα δεν ξερω τι πρεπει να πατησω για να με ενημερωσει αφου ουτε το altavista ή οπως αλλιως λεγεται δεν μεταφραζει τα κουμπια. Ξερεις κανεις γερμανικα να δει τη σελιδα και να απαντησει?
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 τίποτα μην κάνεις...αφου φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις.. Απλώς περίμενε όλα πάνε καλά.
arismakr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Για σας παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με μια αγορα που εκανα απο το e-bay. Πριν μερικες μερες αγορασα ενα bluetooth handsfree το οποιο δεν κυκλοφορει Ευρωπη (το βαρος του δεματος υπολογιζεται σε περιπου 0,5 kg). Η τιμη του ηταν $49,99 περιπου ?41 και επελεξα η αποστολη να γινει μεσω USPS global express mail πληρωνοντας επιπλεον $30 (?25) για το shipping. Στην περιγραφη της συσκευης αναφερεται ως : Ιtem location : Ship from HK Canada και ο seller ειναι η Asia direct sales με εδρα απο οτι αναφερει το Hong Kong. Δεν καταλαβαινω που κολλαει το Canada αλλα εν πασει περιπτωση πιστευω οτι η αποστολη γινεται απο Hong Kong. H πληρωμη εγινε με απευθειας χρεωση πιστωτικης καρτας VISA (χωρις PayPal). Οi ερωτησεις μου ειναι εξης : 1. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με το τελωνειο ? 2. Επειδη ειμαι απο Ροδο απο που θα το παραλαβω (ΕΛΤΑ ή καποια συνεργαζομενη courier)? 3. Ακομα και αν υποθεσουμε οτι θα υπαρξει προβλημα με το τελωνειο, το πακετο θα ερθει στην Ροδο και θα μπορεσω να απευθυνθω καπου για να το εκτελωνισω ή θα μπλεξω με το Ελευθεριος Βενιζελος ? 4. Για αυτο που ανεφερεται σε αλλα post ως ελαχιστο ποσο για το αν περναει ή οχι τελωνειο ειναι τελικα τα ?40 ή τα ?100. Σε αυτα (τα ελαχιστα ποσα) συμπεριλαμβανονται και τα εξοδα shipping ή αφορουν μονο το ποσο που κοστισε η αγορα της συσκευης. 5. Ποσες μερες περιπου θα κανει προκειμενου να το παραλαβω αν ολα κυλισουν φυσιολογικα ? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω αρκετο αγχος με αυτο μια και ειναι η πρωτη μου αγορα μεσω e-bay. Eυχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.