_DiMoN_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 a123xxsp, ναι έχεις δίκιο σε αυτό..Επίσης από VISA σε VISA δια΄φερουν..Ξέχαασα να τα πω αυτά! Η VISA electron της Alpha λειτουργούν μια χαρά... Της NOVA Bank όχι!
weirdo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 εγω εχω της Πειραιως Electon Visa θα την δεκτη?
retzosd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μια ερώτηση για τρόπο αποστολής. Θέλω ένα cpu και ο πωλητής στέλνει Ελλαδα μόνο με UPS Air Mail (2.5$). Θα μου έρθει ειδοποίηση για να το πάρω ή θα έρθει σαν κανονικό γράμμα?
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Θα έρθει με courier, κι εκεί ελέγχουν και τα σπιρτόκουτα μόλις κατέβει το αεροπλάνο..Αν στο στείλει ως δώρο η με αξία κάτω από 15$ δεν ια έχεις κανένα πρόβλημα! Θα στο φέρει η courier UPS που είναι άριστοι!
razkal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 νομιζω οτι το μεγαλυτερο ποσο που μπορεις να δηλωσεις και δεν φορολογειται ειναι 22 ευρω (τουλαχιστον αυτο μου ειπαν στο τελωνειο).
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Έτσι είναι αλλά σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής..αλλά και $50 να γράφει χωρίς έξοδα αποστολής...δεν περνάς!
retzosd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά το cpu ήρθε τελικά και το USPS Air Mail είναι απλό ταχυδρομείο, το βρήκα προχθές το μεσημέρι στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας. Ο πωλήτης είχε γράψει τιμή 10$. Είχα την εντύπωση ότι θα ερχόταν με courrier αλλά αυτό είναι για το UPS Air Parcel. Αν ο πωλητής το δέχεται, λέει σαν πάμφθηνη επιλογή (~2,5$) για μικρά αντικείμενα και κάνει 6-11 μέρες για να έρθουν εδώ. Το κακό είναι ότι μπλέκεις με ΕΛΤΑ και ότι το αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο, οπότε μπορεί να "χαθεί" από κανέναν έξυπνο. Πάντως για σχετικά φτηνά και μικρά αντικείμενα αξίζει.
razkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 πριμενω 1 ζευγαρι παπουτσια απο αμερικη και το μαγαζι στελνει μονο με USPS Express service (35$). Να ελπιζω οτι το δεμα θα ερθει μεσω Γερμανιας, οπως το USPS mail, και μαλλον θα περασει χωρις δασμους ή θα πληρωσω τελωνειο υποχρεωτικα οπως στις υπολοιπες courier?
thebostonians Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 An to exei dhlwsei san dwro tha perasei xwris dasmous.
andrip Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω διάφορα πραματάκια, 1)αν πάρω 2-3 πράματα απο τον ίδιο πωλητή χρεώνομαι 2-3 φορές τα μεταφορικά; 2)Αν αγοράσω 2-3 πράματα απο 2-3 διαφορετικούς πωλητές πάλι πληρώνω 2-3 φορές μεταφορικά; ΥΓ: Πολλά 2-3 ε;
retzosd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω διάφορα πραματάκια' date=' 1)αν πάρω 2-3 πράματα απο τον ίδιο πωλητή χρεώνομαι 2-3 φορές τα μεταφορικά; 2)Αν αγοράσω 2-3 πράματα απο 2-3 διαφορετικούς πωλητές πάλι πληρώνω 2-3 φορές μεταφορικά; ΥΓ: Πολλά 2-3 ε;[/quote'] Για το 1ο πρέπει να ρωτήσεις προκαταβολικά τον πωλητή και οι περισσότεροι δέχονται με μια αύξηση(π.χ. 14$ για 1ο αντικείμενο +7$ για κάθε επιπλέον), εκτός αν πέσεις σε κανέναν περίεργο που σου πει όχι. Πάντως τουλάχιστον στο ebay οι περισσότεροι λένε τι ισχύει για τέτοιες περιπτώσεις. Για το 2ο με τίποτα δεν γλυτώνεις τα πολλάπλά μεταφορικά. Εκτός.... Υπάρχουν κάποιες εταιρείες που σου δίνουν P.O. Box στις USA οπότε αγοράζεις και από site (π.χ http://www.newegg.com) ή χρήστες που στέλνουν μόνο USA και αναλαμβάνουν το κοινό πακετάρισμα για πολλάπλές παραγγελίες στη χώρα σου. Εννοείται ότι χρεώνεσαι γι'αυτό και αξίζει μόνο (και πολύ κιόλας) αν είσαστε 2 και πάνω άτομα με το ίδιο P.O. Box και αγοράζεις συχνά από USA Πιστεύω να βοήθησα.
retzosd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Θυμήθηκα μια από αυτές: http://www.myus.com/ Στα faqs βλέπετε πως γίνεται η δουλειά.
jk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 re paidia to paypal mou zitaei gia sigouria 3 teleutaious ari8mous apo ena ari8mo pou anagrafetai piso apo tin karta leei,alla emena den to grafei h karta einai Eurobank Visa Electron
d1m1tr1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τί θα πρέπει να κάνω για να πουλήσω μέσω ebay. Εάν ένας με 0 feedback κάνει προσφορά και κερδίσει την δημοπρασία μου αλλά δεν με πληρώσει τί γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.