Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίταξε το πρόβλημα λογικά είναι της κάρτας, (δεν έχει όριο, έχει λήξει, οτιδήποτε). Αν όπως λες είναι πρόβλημα στους servers του paypal δεν νομίζω να το αφήσουν να υπάρχει για πολύ διότι μιλάμε για εκατομμύρια πελάτες...

Δημοσ.

Έτσι!

Και φυσικά επικοινώνησε με την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα τηλεφωνικώς όχι με emails και μέσα από φόρμες websites.

Δημοσ.
hpws h visa sou ellhkse px ton 12/05 kai twra exeis thn kainouria pou exei men ton idio 16pshfio ari8mo kai to idio onoma, alla de alliwtikh hmeromhnia kai alliwtiko cvv?

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις νομίζω είπα εχω κάνει δεκάδες συναλλαγές μέσω Pay Pal και δεν είχα πρόβλημα ποτέ,η κάρτα δεν έχει λήξει φυσικά η συναλλαγή μοιάζει να μην ολοκληρώνεται γιατι όπως ΄λέει το μήνυμα δεν μπορεί να τσεκάρει το payPal την κάρτα στην τράπεζα ....απ'οτι κατάλαβα .Προσπαθώ 1 εβδομάδα να επικοινωνήσω με EUROBANK αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη συζήτηση ..:cry:

Παραθέτω το μήνυμα ξανά μήπως εχει συμβεί κα΄τι ανάλογο σε κάποιον

Transaction Cancelled

This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.

Δημοσ.

Τώρα που το λες θυμάμαι είχα κάποιο πρόβλημα, τηλεφώνησα στην τράπεζα μου και μου είχαν πει ότι είχε πέσει το τμήμα... αλλά μιλάμε για προσωρινές καταστάσεις, ώρες..

Το πρόβλημα είναι 99% με την κάρτα σου, μήπως την μπλόκαρε ή κάτι τέτοιο η eurobank?

Δημοσ.

eikasies kanoume file se periptwsh pou den prosekses kati esy, filika panta.

auto pou sou bgazei to paypal den mou exei tyxei pote, opote egw shkwnw ta xeria pshla kai apla parakolou8w to topic. an bre8ei lysh yparxei periptwsh na thn exw ki egw anagkh kapoia stigmh :)

Δημοσ.
Τώρα που το λες θυμάμαι είχα κάποιο πρόβλημα' date=' τηλεφώνησα στην τράπεζα μου και μου είχαν πει ότι είχε πέσει το τμήμα... αλλά μιλάμε για προσωρινές καταστάσεις, ώρες..

Το πρόβλημα είναι 99% με την κάρτα σου, μήπως την μπλόκαρε ή κάτι τέτοιο η eurobank?[/quote']

Λοιπόν χθές Σάββατο 11/2 ενώ έχω χτυπήσει δημοπρασία στο ebay δε με αφήνει να ολοκληρώσω τη συναλλαγή με το γνωστό μήνυμα που παρέθεσα πρίν .Μετα από άπειρες προσπάθειες σε διαφορετικές ώρες ΤεΛΙΚΑ ολοκλήρωσα με επιτυχία την συναλλαγή στις 2 τα ξημερώματα Κυριακή 11/2 πλέον.Κατά τη διάρκεια των αποτυχημένων προσπαθειών μου τηλεφώνησα στο τμήμα europhone της eurobank όπου προφανώς διαπίστωσαν ότι η κάρτα μου είναι ενεργή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την ελληνική πλευρά...( MASTERCARD)

Αρα συμπέρασμα κάτι τρέχει με τον server toy PayPal μάλλον για κάποιες συγκεκριμένες ώρες έχει " 2 much collisions " .... ΚΑΙ ΑΥΤΌ μπορεί να επεκτέινεται και για ημέρα ή κάνουν κάποιες εργασίες αναβάθμισης στο δικτυό τους .Πάντως μου συμβαίνει 3η φορά αυτό σε διάστημα 10 ημερών και μόνο τυχαίο δεν είναι

Αυτά:???:

Δημοσ.

Κάποιες στιγμές και εμένα μου έβγαζε μυνήματα λάθους το paypal και δεν μπορούσα να πληρώσω.

Όσο για το δέμα που είχα απο αμερική, Ττελικά δεν το γλύτωσα το χαράτσι στο τελωνείο. Θα εκτελωνίσω το δέμα και θα πληρώσω (ως γνωστόν οι μαλ... πληρώνονται). Και αυτό γιατί ο πωλητής δεν έχει απαντήσει στα mail μου και δεν το ριψοκινδυνεύω να χάσω και τα χρήματα που έδωσα για την αγορά.

Και κάτι τελευταίο. Η συμπεριφορά της FedEx ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Για δέκα μέρες με διαβεβαίωναν ότι η διαδικασία επιστροφής του δέματος στην αμερική θα γινόνταν κανονικά. Και χθες έμαθα ότι το δέμα το έχουν στα αζήτητα.

Αν δηλαδή δεν αποφάσιζα να το εκτελωνίσω θα το έχανα. Απλά θα μπορούσαν να με ενημερώσουν ότι δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον αποστολέα. Αλλά μάλλον θα είχαν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν.

Δημοσ.

Αυτές οι εταιρίες κερδίζουν απ' τους εκτελωνισμούς αν γελαστεί κάποιος και τους αναθέσει να κάνουν αυτές τον εκτελωνισμό. Όπως εγώ. Πλήρωσα και τελωνείο και εκτελωνισμό σ' αυτούς για κάτι που αν το έκανα μόνος μου ή με EMS αποστολή θα ήταν το 1/3 του ποσού.

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω σημερα το πρωι πληρωσα μεσω τραπεζης με κωδικο σε μια Γερμανικη τραπεζα σε εναν power seller με 96% καλο feedback 130 ευρω. Εκανα το λαθος και δεν εγραψα το purpose for payment καθοτι ως πρωταρης και εγω και ο υπαλληλος της τραπεζας δεν το προσεξαμε. Οταν το ειδα επικοινωνησα αμεσως με τν τραπεζα και μου ειπαν οτι τα λεφτα εχουν ηδη σηκωθει. Πηγα στην τραπεζα και εστειλα fax στον πωλητη την αποδειξη της συναλλαγης που ουτως ή αλλως ειχε λαβει μαζι με την αιτιολογηση αγορας. Ωστοσο δεν εχω λαβει ακομη καποιο ενημερωτικο mail. προτιμησα αυτον τον τροπο συναλλαγης δεδομενου οτι δεν ηθελα μεσω paypal.

Γενικα ποσο αργουν να απαντησουν. Οχι τιποτε αλο εχω αγχωθει και μην εχοντας adsl μπαινω καθε λιγο και λιγακι να ελεγξω. Να απαντησει καποιος που ξερει

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις την απόδειξη και την σελίδα αγοράς στο ebay, λίγη σημασία έχει το purpose, είναι απλά για να μην μπερδεύεται. Ακόμα και αν το έγραφες, και σου έκλεβε τα χρήματα, το eBay δεν θα σε κάλυπτε επειδή έγινε με money transfer η δουλειά.

Επίσης έχε υπ' όψιν σου πως η εντολή πληρωμής, η μεταφορά και η παραλαβή από την τράπεζά του παίρνουν στην καλή 2 μέρες από την ώρα που δίνεις την εντολή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...