Finn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ένας φίλος έπαθε το ίδιο και δε μπόρεσε να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη κάρτα στο paypal ξανά.
haris2121 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ένας φίλος έπαθε το ίδιο και δε μπόρεσε να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη κάρτα στο paypal ξανά. oooox mh moy les tetoia ena mhna moy phre na moy thn vgaloyn!!!!
kyrnikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδια εχω χτυπίσει δυο αναλογικες ιδιες μηχανες το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να ακυρώσω μια εχουν περιθώριο 4-5 μερες ακόμα πως γινετε αυτό και αν ειμαι καλυμενος να μην φαω καμια αρνιτική (την πατησα προχτες) Γεια,ρίξε μια ματιά εδώ. http://pages.ebay.ie/help/buy/questions/retract-bid.html Προλαβαίνεις και δεν θα έχεις και πρόβλημα...
alexx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Αν μου στειλουν κατι απο Ηong-Kong (Δηλωμενο gift & 30$,Μικρο πακετο) με την fedex λετε να πληρωσω τελωνειο?
Finn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγω έλαβα απο Hong Kong πακετάκι μικρό αξίας (κανονικής) 150 ευρώ δηλωμένο ως gift και δε πλήρωσα τπτ
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Αν μου στειλουν κατι απο Ηong-Kong (Δηλωμενο gift & 30$,Μικρο πακετο) με την fedex λετε να πληρωσω τελωνειο? Προτίμησε EMS ή Airmail. Αν και λογικά δεν θα πληρώσεις, να φοβάστε Fedex, DHL κ.τ.λ.
alexx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Προτίμησε EMS ή Airmail. Αν και λογικά δεν θα πληρώσεις' date=' να φοβάστε Fedex, DHL κ.τ.λ.[/quote'] Δεν θα προτιμουσα Fedex αλλα λογω του οτι ειναι μικρο το πακετο και δηλωμενο gift (συν το οτι θα το εχω σε 3-5 μερες) γι αυτο. Σε αλλες αγορες αυτες ( Fedex, DHL) τις αποφευγω.
livadaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Αγορασα απο αμερικη μεσω e-bay μια μνημη και θα μου την στειλει με "Shipping and handling via Standard Int'l Flat Rate Shipping: US $20.00". Θα πρεπει να του πω να γραψει τιποτα πανω στο πακετο για να μην πληρωσω τελωνειο;
bomberb17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Αγορασα απο αμερικη μεσω e-bay μια μνημη και θα μου την στειλει με "Shipping and handling via Standard Int'l Flat Rate Shipping: US $20.00".Θα πρεπει να του πω να γραψει τιποτα πανω στο πακετο για να μην πληρωσω τελωνειο; Αν το δηλώσει σαν δώρο (gift) κανονικά δεν πληρώνεις' date=' αλλά για 20$ έτσι κι αλλιώς δε πληρώνεις τίποτα. Τώρα εγώ αγόρασα από γαλλία και πλήρωσα μέσω paypal 47? (και η Γαλλία Ευρώ έχει). Το paypal όμως μου χρέωσε 48?!! Τους έστειλα mail ρωτώντας τους γιατί και μου απαντάνε: PayPal is not a currency dealer and therefore must purchase foreign currencies from its bank. PayPal receives a quoted wholesale rate from its bank [twice a day], and adds a 2.5% spread above this rate to determine the retail foreign exchange rate that is applied to customers who make a transaction that involves a currency conversion (such as a payment in Euros from a U.S. dollar balance), or a withdrawal of dollars by a U.K. user to his local bank account (the dollars must be converted to pounds sterling before withdrawal). The 2.5% spread that PayPal charges is competitive with most multi-currency credit card transactions, in which Visa or MasterCard charge a 1% spread above their wholesale exchange rate, and the card-issuing bank typically charges an additional spread of 1-3%. Visa and MasterCard benefit from a lower wholesale rate than PayPal, but PayPal seeks to keep its foreign exchange rates competitive with credit card transactions and other on-line payment service providers such as Western Union. Because PayPal does not charge a high fixed fee for sending international payments, the total cost of sending an international payment through PayPal is still lower than many international multi-currency bank transfers. Please keep in mind that some of the published rates only apply to large transactions that are valued at U.S. $1,000,000.00 or more. A more applicable comparison for consumers is the exchange rates quoted at airports or other consumer currency exchange shops. PayPal allows its customers to transfer any amount that is U.S. $25.00 or more, with the same conversion rate, to the bank account and the funds are automatically converted into the local currency for approved bank accounts. For more detailed information on the exchange rate click https://www.paypal.com/ca/useragreement or copy and paste the entire link into the address bar. If you have any further questions, please feel free to contact us again. Sincerely, Ontonio PayPal Community Support PayPal, an eBay Company Έχει αγοράσει ξανά κανείς από ευρώπη πληρώνοντας σε ευρώ και του κράτησε παραπάνω;;;
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Αν το δηλώσει σαν δώρο (gift) κανονικά δεν πληρώνεις' date=' αλλά για 20$ έτσι κι αλλιώς δε πληρώνεις τίποτα. Τώρα εγώ αγόρασα από γαλλία και πλήρωσα μέσω paypal 47? (και η Γαλλία Ευρώ έχει). Το paypal όμως μου χρέωσε 48?!! Τους έστειλα mail ρωτώντας τους γιατί και μου απαντάνε: Έχει αγοράσει ξανά κανείς από ευρώπη πληρώνοντας σε ευρώ και του κράτησε παραπάνω;;;[/quote'] Δεν σου κρατάει απολύτως τίποτα, μάλλον κάποιο λάθος θα έχεις κάνει εσύ.
bomberb17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Πλήρωσα με χρεωστική και το είδα online.
ZELDA Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 εισαι σιγουρος οτι πλήρωσες στο paypal και οχι σε κάποιο λαμογιο ?
_DiMoN_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πλήρωσα με χρεωστική και το είδα online. Πές το έτσι, δεν έχει γίνει ακόμα η χρέωση, αλλά αυτή είναι η πρόβλεψη. Μόλις γίνει η κανονική χρέωση θα φανεί το πραγμματικό ποσό. Να ξέρεις και να υπήρχε κάποια κρυφή χρέωση θα στο έγραφε το paypal από την στιγμή που στο history σου γράφει 47? τότε θα σου χρέωσε και την πιστωτική 47?. Απλώς αυτό που είδες στην πιστωτική είναι η πρόβλεψη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.