bomberb17 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Εγω παντως ειμαι γραμμενος στην Paypal απο το 2000 και οταν μπαινω μου εμφανιζει αυτο: Status: Greek - Verified (8) Άσχετο. Αυτό είναι για το όριο των 100? από την πιστωτική!
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Άσχετο. Αυτό είναι για το όριο των 100? από την πιστωτική! Ακριβώς δεν έχει καμία σχέση..
greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Xmm.. de to iksera. Thanks gia tin info.
jimarass26 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ara gia mikres agores simferei to unverified,etsi?
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχει να κάνει καθόλου, για μικρές και μεγάλες...
kyrnikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Γεια σας Κύριοι...ερωτησούλα... Χτύπησα κάτι από ένα τύπο στην Αγγλία,όχι τίποτα ακριβό, 20 ευρώ περίπου. Μου έστειλε μαιλ ότι έκανε λάθος και ότι το έχει χάσει (ψέματα,απλά ή το είχε διπλοκαταχωρίσει ή η τιμή του φανηκε μικρή). Στο μεταξύ εγώ το είχα πληρώσει μόλις το χτύπησα και έτσι μου πρότεινε επιστροφή χρημάτων (refund). Δέχτήκα γιατί δεν θα έβγαζα άκρη και πράγματι έλαβα mail από το paypal ότι έγινε refund το ποσό. Μάλιστα στο ebay το αντικείμενο φαίνεται ως απλήρωτο ενώ πριν φαινόταν πληρωμένο. Το βράδυ πλήρωσα και το επόμενο απόγευμα έγινε η επιστροφή. Όλα καλά λοιπόν αλλά... Που πάνε αυτά τα χρήματα που μου επέστρεψε ; Στον λογαριασμό μου στο paypal στο balance δεν φαίνεται να έχει πιστωθεί τίποτα φαίνεται όμως στο ιστορικό ότι τα χρήματα μου επιστράφηκαν.Αλλά που πήγαν ; Δεν έχω συνδέσει αριθμό λογαριασμού τραπέζας με το paypal παρά μόνο την κάρτα. Η κάρτα της alpha δείχνει (online) τη χρέωση που έγινε όταν πλήρωσα,στα ποσά που προβλέπεται να χρεωθούν. Δηλαδή δεν είχαν παρθεί από το λογαριασμό μου. Μήπως τελικά απλά δεν θα χρεωθεί το ποσό στην κάρτα μου ; Έχει πάρει κανείς από εσάς ποτέ επιστροφή ;
Finn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σε λίγες μέρες θα έχεις τα λεφτά σου στον λογαριασμό. Μου χουν κανει κι εμένα refund και ανησύχησα γιατί δεν έγινε επιτόπου ή μια-δυο μέρες μετά αλλά πήρε κανα 5ημερο.
haris2121 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ta lefta tou tha ta exei sto logariasmo sto paypal ths trapezas? an einai ths trapezas tha toy krathsoyn kamia promhtheia?
kyrnikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Finn ! Σε πιό λογαριασμό θα μπουν, της τράπεζας ή στο ισοζύγιο του paypal ; Και πως θα μπουν στην τράπεζα αφού δεν είναι γνωστό στο paypal παρά μόνο ο αριθμός της κάρτας μου και όχι ο αριθμός λογαριασμού ; Μήπως απλά θα γίνει αποδέσμευση του ποσού αφού στην πραγματικότητα δεν τα είχαν πάρει ποτέ αλλά είχαν απλά δεσμευθεί ; Αφού μου έστειλε το paypal απόδειξη δεν είχα αμφιβολία ότι θα τα πάρω πίσω απλά λέω μήπως χρειάζεται να κάνω καμιά ενέργεια όπως να συνδέσω λογαριασμό τραπέζης με το paypal .
alexx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μηπως ξερετε καποιον τροπο να μαθω τον τετραψηφιο αριθμο για να κανω verify στο paypal? O λογαριασμος της καρτας θα μου ερθει σ'ενα μηνα και βαριεμαι να περιμενω ως τοτε. Αν τους παρω τηλεφωνο λετε να μου τον πουν?
Sta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ναι εμένα μου τον είχαν πει εξηγώντας για ποιό λόγο τον θέλω.
alexx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 To 1,5€ που παιρνει το paypal μετα απο ποσο καιρο φαινεται στην τραπεζα? Θελει κανα 2 μερες?
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Στην ενημέρωση κινήσεων που έρχεται ταχυδρομικά.
alexx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Εννοουσα ποτε φαινεται στα τερματικα των τραπεζων. Τελικα ολα οκ. Πηρα τηλεφωνο και εμαθα τον αριθμο.
bomberb17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Finn !Σε πιό λογαριασμό θα μπουν' date=' της τράπεζας ή στο ισοζύγιο του paypal ; Και πως θα μπουν στην τράπεζα αφού δεν είναι γνωστό στο paypal παρά μόνο ο αριθμός της κάρτας μου και όχι ο αριθμός λογαριασμού ; Μήπως απλά θα γίνει αποδέσμευση του ποσού αφού στην πραγματικότητα δεν τα είχαν πάρει ποτέ αλλά είχαν απλά δεσμευθεί ; Αφού μου έστειλε το paypal απόδειξη δεν είχα αμφιβολία ότι θα τα πάρω πίσω απλά λέω μήπως χρειάζεται να κάνω καμιά ενέργεια όπως να συνδέσω λογαριασμό τραπέζης με το paypal .[/quote'] Κανονικά θα μπουν στον "λογαριασμό" του paypal. Ότι ξανααγοράσεις και πληρώσεις μέσω pp θα σου "τραβήξει" από αυτά. Τωρα αν δε σκοπεύεις να αγοράσεις κάτι ξανά μπορείς εσύ μετά να τα βάλεις σε τράπεζα μέσω της επιλογής "withdraw" αλλά να ξέρεις ότι αν είναι λιγότερα από 100? σου κρατάει 1? το pp. Επίσης εγώ που είχα κάνει withdraw σε Πειραιώς μου κράτησε 1? και η τράπεζα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.