Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ZELDA Ξερω πολυ καλα τι μοντελο θα αγορασω με 300€. Οταν στην Ελλαδα κοστιζει 490€+.

Το θεμα ειναι με το τελωνειο. Ο τυπος θα το στειλει με EMS (Ελλαδα:ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ) και εχει 8866 θετικες.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο mail που μου ηρθε λεει τωρα οτι δεχεται western union money transfer(recommend) 2 Money Gram κτλ. Ειναι αξιοπιστη αυτη η μεθοδος πληρωμης η θα τα κλαιω τα €?

Aν δε θες να τα κλαις τα λεφτά τοτε ΜΗΝ χρησιμοποιείς western union. Εκτός του ότι είναι πανάκριβη υπηρεσία το ebay το λέει ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ πρόκειται να πάρεις τίποτα πίσω σε περίπτωση απάτης.

Ένας γνωστός έχασε 300 ευρώ έτσι. Ο κινέζος τα πήρε τα λεφτά - το ebay τον πέταξε έξω όταν κατάλαβε ότι ήταν απατεώνας- αλλά τα λεφτά χάθηκαν....

Προσέχετε ρε παιδιά....

Μόνο πληρωμές με υπηρεσίες που σε αποζημιώνουν. Θα έδινες τα λεφτά σου έτσι σε έναν άγνωστο;

Δημοσ.

Εννοείς ότι θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό και ότι σου ζητάει comfirmed mail?? Φίλε μου δε μπορείς να κάνεις confirmed to mail sou (καλό θα ήτανε ε;!)

Αν εννοείς πραγματικά αυτό αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις μια diεύθυνση mail από εναν ISP (ή από πανεπιστήμιο αν είσαί φοιτητής) ή τελοσπάντων από κάπου που θα επιβεβαιώνεται ότι είσαι αυτός που λες. Δεν μπορείς να βάλεις για mail πχ από το yahoo, hotmail και λοιπά

Δημοσ.

Greekparot pira ena mpoufan apo kei axias kapou 35$...Isos k giauto na min perase to teloneio...Tora me tin mexani sou den xero ti tha ginei,k episis den katalavaino ti ginetai me to teloneio se periptosi pou ginetai apostoli me usps..K me usps to pira k se 2 meres itan spiti mou..Euxomai na exeis kali sinexeia k na min ta skaseis telikws stou foustides sta teloneia...Thelo na paratheso k mia dikia mou erotisi..Ena filaraki mou ekane m@l@ki@ mallon k agorase apo enan kinezo me poli xamilo feed,100% vevaia alla varaei apo makrua oti prokeitai gia pou...a...Esteile kapou 110 euro me western union k den exei parei tipota,k theoro pos den prokeitai na parei!To antikeimeno einai auto,5842535393 ,opoios thelei as rixei mia matia..Ginetai na vrethei kapoia lisi pleon meso e-bay i kati tetoio?Aaaaa..to melos exei dilothei pleon os No longer a registered user ..

Δημοσ.
Εννοείς ότι θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό και ότι σου ζητάει comfirmed mail?? Φίλε μου δε μπορείς να κάνεις confirmed to mail sou (καλό θα ήτανε ε;!)

Αν εννοείς πραγματικά αυτό αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις μια diεύθυνση mail από εναν ISP (ή από πανεπιστήμιο αν είσαί φοιτητής) ή τελοσπάντων από κάπου που θα επιβεβαιώνεται ότι είσαι αυτός που λες. Δεν μπορείς να βάλεις για mail πχ από το yahoo' date=' hotmail και λοιπά[/quote']

oxi gia thn kanonikh dieythinsh leo poy zeis kati leei oti prepei na ginei confirmed, oxi gia to e-mail!

Δημοσ.

Ego poy eixa agorasei paleotera papoutsia apo USA moy eixan pei oti ta demata poy ftanoun stin Ellada me aksia 100$ den pernan elegxo kai den plironeis tipota. Apo ekei kai pera xreonese.

Pantos milisa me ton agorasti kai tou eksigisa oti ta Ellinika teloneia xreonoun forous, kai mou eipe oti to mono poy mporei na kanei einai na balei to 50% tis kanonikis timis epano.

Fysika kai den 8a proxoriso stin paraggeilia giati to 50% tis timis einai 150eur kai den to riskaro me to Elliniko teloneio.

Δημοσ.

Μια βοηθεια παιδια. Εμπλεξα μ εναν κινεζο στο ebay. Tι εννοει με τα παρακατω?

EUR285, it includes the insurance, you need not serve as the tariff of, you as long as pay our EUR285, can receive the merchandise within 3-5 days.When you receive the merchandise, feeling the dissatisfied words, can send back the merchandise, send back the postage of the merchandise to be pay by us.We undertake your ny loss.

Επισης μου κανει εντυπωση οτι λεει συνεχεια τη λεξη merchandise=εμπορευματα.

Εγω ενα απλο pooket pc κερδισα! Τον εχω ρωτησει αν εχει αγγλικα windows 3 φορες και απαντηση δεν πηρα. Μηπως παιζει τιποτα?

Οποιαδιποτε βοηθεια σας ειλικρινα θα ειναι πολυτιμη.

Δημοσ.

Μια βοηθεια παιδια. Εμπλεξα μ εναν κινεζο στο ebay. Tι εννοει με τα παρακατω?

EUR285, it includes the insurance, you need not serve as the tariff of, you as long as pay our EUR285, can receive the merchandise within 3-5 days.When you receive the merchandise, feeling the dissatisfied words, can send back the merchandise, send back the postage of the merchandise to be pay by us.We undertake your ny loss.

Επισης μου κανει εντυπωση οτι λεει συνεχεια τη λεξη merchandise=εμπορευματα.

Εγω ενα απλο pooket pc κερδισα! Τον εχω ρωτησει αν εχει αγγλικα windows 3 φορες και απαντηση δεν πηρα. Μηπως παιζει τιποτα?

Οποιαδιποτε βοηθεια σας ειλικρινα θα ειναι πολυτιμη.

Δημοσ.
oxi gia thn kanonikh dieythinsh leo poy zeis kati leei oti prepei na ginei confirmed, oxi gia to e-mail!

Δεν μπορείς να γίνεις confirmed, μόνο αν είσαι στην Αμερική. (κατά τη γνώμη μου το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μειονέκτημα του paypal)

Γιαυτό πριν αγοράσεις από αμερικάνο, και θές να πληρώσεις με paypal, ρώτα αν δέχεται unconfirmed address, αλλιώς θα πρέπει να πληρώσεις με bidpay, (western union), που είναι πολύ επικίνδυνο (γιατί δεν είσαι καλυμμένος) και χρεώνεσαι εσύ με τα έξοδα αντί του αγοραστή. Διάβασε και προηγούμενα posts να δεις περίπου τι παίζει..

Δημοσ.

EUR285' date=' it includes the insurance, you need not serve as the tariff of, you as long as pay our EUR285, can receive the merchandise within 3-5 days.When you receive the merchandise, feeling the dissatisfied words, can send back the merchandise, send back the postage of the merchandise to be pay by us.We undertake your ny loss.[/quote']

Η τιμή των 285 Ευρώ συμπεριλαμβάνει την ασφάλεια (του δέματος)' date=' δεν επιβαρύνεσαι επιπλέον για αυτό, αν πληρώσεις 285 Ευρώ θα παραλάβεις το εμπόρευμα μέσα σε 3-5 μέρες. Εάν παραλάβεις το εμπόρευμα και δε νιώθεις ικανοποιημένος από αυτό, στείλτο πίσω με έξοδα αποστολής δικά μας. Αποκαθιστούμε τη ζημία σου.[/quote']

Εγώ αυτά κατάλαβα, έτσι κάπως τα εννοούν οι συμπαθείς ασιάτες.

Δημοσ.

exo to gnosto logariasmo sthn alpha me thn electron. shmera agorasa kati apo to ebay poy ekane 22.16eur kai sthn karta eida oti einai xreomeno 22.38eur peripoy. giati ginetai ayto? pairnei promhtheia h trapeza? einai kapoia kryfh xreosh mhpos?

Δημοσ.

Όχι δεν παίρνει προμήθεια αλλά μέχρι να χρεωθεί κανονικά (διότι θα το βλέπεις στις προβλέψεις) έχει τραβήξει λίγο παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...