japetus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Χμμ, τί να κάνω τώρα; Είχα αγοράσει το Νοέμβριο ενα περιφερειακο για το πισι από Χογκκόγκ για 40ε αλλά δεν ήρθε ποτέ. Αφού δεν απαντούσε ο πωλητης στα εμαιλ μου -και οταν απαντησε μου ειπε τί φταίω εγώ που χαθηκε το δεμα;, προσέφυγα στο paypal. Αμέσως ο πωλητης αλλαξε σταση και δεχτηκε να μου ξαναστειλει το δεμα αλλα την ιδια στιγμη με δικαιωσε και το paypal και μου επέστρεψε τα λεφτά! Το δίλλημα είναι ηθικό όπως καταλαβαίνετε.. Να τα κρατησω ή να τα στειλω στον πωλητη τα λεφτα μολις παρω το δεμα; ;-)
Sta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι μόνο ηθικό είναι και πρακτικό, διότι στο paypal δε θα αρέσει κάτι τέτοιο και θα έχεις κι εσύ κυρώσεις. Οπότε, ρώτα στο paypal και θα σου πουν πως να δράσεις.
ZELDA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 τα έχω πάρει ασχημα με ενα πωλητη του εχω βαλει τα λεφτα αμεσως για μια τσάντα του εχω στιλει και 5-6 μαιλ και ακόμα δε μου απαντησε σε ουτε ενα ο κάφρος εκτός απο αυτό δε μου εχει κανει ουτε freeback! του ξανάστειλα μαιλ καλά τόσο βλάκας είναι? την παραγγελεία την εκανα 12/12 2005 ασε που εχει και 3-4 000 freeback λετε να του δώσω κανενα αρνητικό freeback?
Flying_Dutchman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 τα έχω πάρει ασχημα με ενα πωλητη του εχω βαλει τα λεφτα αμεσως για μια τσάντα του εχω στιλει και 5-6 μαιλ και ακόμα δε μου απαντησε σε ουτε ενα ο κάφρος εκτός απο αυτό δε μου εχει κανει ουτε freeback! του ξανάστειλα μαιλ καλά τόσο βλάκας είναι? την παραγγελεία την εκανα 12/12 2005 ασε που εχει και 3-4 000 freeback λετε να του δώσω κανενα αρνητικό freeback? Περιμενε λιγο ακομα μπας και ερθει το δεμα. Λογω εορτων υπαρχουν σοβαρες καθυστηρησεις στα ταχυδρομεια. Αξιολογηση μπορεις να του κανεις οποτε θες, ακομα κι αν περασουν 90 μερες, οποτε αν κανεις τωρα, δε θα κερδισεις και τιποτα. Απλα κοιτα πριν περασουν οι 45 μερες (νομιζω) , ωστε να κανεις "παραπονο" στο Paypal (αν εχεις πληρωσει μεσω Paypal). Παντως το να μην απαντουν στα εμαιλ που στελνεις, ειναι το λιγοτερο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ.
ZELDA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ok to δέμα έφτασε και ειδη παράγγειλα ενα g tech rr στα μεταφορικά ελεγε US $65.00 -- Expedited Int'l Flat Rate Shipping δε το πολυέψαξα απο΄τι είδα υπάρχει και tractions number οπότε μήπως ξέρετε σε πόσες μερες θα το έχω περίπου στα χεράκια μου και πρέπει να το πάρω απο κάπου η μου το φέρνουν στο χώρο μου ?
Deos24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Esteila mail se enan mail gia na matho ta eksoda apostolis apo ameriki kai sto mail pou esteile leei We ship via airmail which takes 7-10 days. Me ayton ton tropo den tha pliroso oute telonio oute tipota???
Deos24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Esteila mail se enan mail gia na matho ta eksoda apostolis apo ameriki kai sto mail pou esteile leeiWe ship via airmail which takes 7-10 days. Me ayton ton tropo den tha pliroso oute telonio oute tipota??? Kapia voithia parakalo giati thelo na to xtipiso kai telionei se merikes ores i dimoprasia...... Eyxaristo poly!!!
ZELDA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 στειλε στον πωλητή να στο στήλει σαν δώρο και με αναγραφόμενη τιμη 40 $ και να μην βαλει τιμολόγια κτλ
haris2121 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 kerdisa mia kolonia prin merikes meres alla molis plhrosa me paypal ton polhth apo tote den apantaei sta e-mails kai den dimosieyei tipota kainoyrio gia na poylhsei. plhrosa me paypal alla den eixe free paypal buyer protection mporo na paro ta lefta moy piso?
ZELDA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 το γνωστό παραμυθι μη κολλάς φίλε περίμενε 10- 15 μερες
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Esteila mail se enan mail gia na matho ta eksoda apostolis apo ameriki kai sto mail pou esteile leeiWe ship via airmail which takes 7-10 days. Me ayton ton tropo den tha pliroso oute telonio oute tipota??? Για δέματα βάρους έως 2 κιλών δεν περνάει τελωνείο. Από κει και πέρα είναι θέμα τύχης, συσκευασίας κλπ κλπ.
Deos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Για δέματα βάρους έως 2 κιλών δεν περνάει τελωνείο. Από κει και πέρα είναι θέμα τύχης, συσκευασίας κλπ κλπ. Ακομη και αν το στείλει σαν απλό airmail;;; Επίσης αν δεν είναι δώρο;;; Μου είπε οτι δεν στέλνουν δώρα....
Deos24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Re paidia liste mou sas parakalo mia aporia.... Prospatho na xtpiso merika proionta kai meto pou vazo timi pano apo ayti pou exei mexri stigmis amesos mou leei oti me perase enas allos xristis gia $0.50 anevazo kai pali tin timi pali ta idia... San na to kanei automata.... Mou exei spasei ta nevra.... Iparxei tropos na to apofigo???
ZELDA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ayto to kani o idios o seller an diabaseis to thread apo thn arxh ua katalabeis ti paizei mh xtypas ka8e ora apla xtypa 1 lepto prin klish h dhmoprasia!
beastgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Re paidia liste mou sas parakalo mia aporia....Prospatho na xtpiso merika proionta kai meto pou vazo timi pano apo ayti pou exei mexri stigmis amesos mou leei oti me perase enas allos xristis gia $0.50 anevazo kai pali tin timi pali ta idia... San na to kanei automata.... Mou exei spasei ta nevra.... Iparxei tropos na to apofigo??? Διάβασε ακριβώς μια σελίδα πριν, το ποστ μου. Είναι ακριβώς η περίπτωσή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.