takisx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Πολλοί δεν απαντάνε. Feedback μερικοί κάνουν όταν το στείλουν άλλοι και νομίζω ότι είναι οι περισσότεροι αφού τους κάνει ο αγοραστής. Υπομονή χρειάζεται. Άσε λίγες μέρες να περάσουν και ρώτα τον πάλι. Γιατί υποψιάζεσαι ότι δεν υπάρχει σε stock η τσάντα;
ZELDA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 γιατι δε μου εστιλε mail και εχω φρικουλιάσει λίγακι, οχι για τα λεφτα η οτι θα τα χάσω απλα ενα Mail δε μπορει να απαντήση ελεος δηλαδεί να μου πει αν τα εχει στίλει η οχι ...
takisx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 μερικοί είναι ... άσ' τα. Το συνηθίζουν. Στείλε και κανένα email σ' αυτό που έστειλες τα χρήματα μέσω paypal αν δεν είναι το ίδιο. Υπομονή ZELDA. Κάνε υπομονή.
palawiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Zelda μπες στο paypal στις ρυθμίσεις κάπου έχει να αναφέρεις την περίπτωσή σου για να αναλάβουν και αυτοί
ZELDA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ma den exoyn perasei oyte 10 ergasimes 8a perimeno ligo akoma.
dtomgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 kanw bid se mia dimoprasia .....me sigkekrimeno poso kai aytomata moy leei oti kapoios allos exei kanei bid megalutero apo emena.... dokimazw megalitero poso apo ayto poy prepei.....pali ta idia ...... ti paizei ? yparxei kana automated system ? gia na kanei bid megalitero apo ton teleytaio ? mexri na ftasei sthn epi8imith timh ?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ti paizei ? yparxei kana automated system ? gia na kanei bid megalitero apo ton teleytaio ? mexri na ftasei sthn epi8imith timh ? Κάνε search για auction snippers.
beastgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 kanw bid se mia dimoprasia .....me sigkekrimeno poso kai aytomata moy leei oti kapoios allos exei kanei bid megalutero apo emena....dokimazw megalitero poso apo ayto poy prepei.....pali ta idia ...... ti paizei ? yparxei kana automated system ? gia na kanei bid megalitero apo ton teleytaio ? mexri na ftasei sthn epi8imith timh ? Όταν κάποιος κάνει bid και βάζει μια τιμή το σύστημα δε δημοσιοποιεί την τελική τιμή που έδωσε αλλά ανεβάζει την ήδη υπάρχουσα τιμή στο επόμενο επιτρεπτό ποσό. Έτσι δε βλέπει κανεί. πόσο είναι η τελική τιμή του Παράδειγμα: Έστω ένα προϊόν που κάνει 5 ευρώ αρχική τιμή. Πάει ένας τύπος και βάζει τιμή 15 ευρώ. Το σύστημα δε δείχνει κατευθείαν 15 ευρώ αλλά 5.5 ευρώ. Όταν κάποιος βάζει 7 ευρώ για παράδειγμα το σύστημα λογικά ανεβάζει την τιμή στα 7.5 και σου λέει ότι έχει βάλει κάποιος περισσότερο. Δε σου λέει δηλ την τελική τιμή που έχει βάλει ο χρήστης. Αν βάλεις εσύ 20 ευρώ τότε θα είσαι ο highest bidder και αυτόματα η τιμή θα πάει (όχι στα 20) αλλά στα 15.5. Αν κάποιος πάλι βάλει πχ 17 θα του πει ότι υπάρχει higher bidder και θα ανεβάσει την τιμή στα 17.5 Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωσή σου. Αν τελικά κερδίσεις τη δημοπρασία θα πληρώσεις το ποσό που δείχνει το σύστημα και όχι το μέγιστο που έχεις βάλει. Γι ιαυτό είναι καλύτερα να βάζεις κατευθείαν το μέγιστο ποσό που είσαι διατεθημένος να πληρώσεις και περιμένεις....
dtomgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Όταν κάποιος κάνει bid και βάζει μια τιμή το σύστημα δε δημοσιοποιεί την τελική τιμή που έδωσε αλλά ανεβάζει την ήδη υπάρχουσα τιμή στο επόμενο επιτρεπτό ποσό. Έτσι δε βλέπει κανεί. πόσο είναι η τελική τιμή του Παράδειγμα: Έστω ένα προϊόν που κάνει 5 ευρώ αρχική τιμή. Πάει ένας τύπος και βάζει τιμή 15 ευρώ. Το σύστημα δε δείχνει κατευθείαν 15 ευρώ αλλά 5.5 ευρώ. Όταν κάποιος βάζει 7 ευρώ για παράδειγμα το σύστημα λογικά ανεβάζει την τιμή στα 7.5 και σου λέει ότι έχει βάλει κάποιος περισσότερο. Δε σου λέει δηλ την τελική τιμή που έχει βάλει ο χρήστης. Αν βάλεις εσύ 20 ευρώ τότε θα είσαι ο highest bidder και αυτόματα η τιμή θα πάει (όχι στα 20) αλλά στα 15.5. Αν κάποιος πάλι βάλει πχ 17 θα του πει ότι υπάρχει higher bidder και θα ανεβάσει την τιμή στα 17.5 Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωσή σου. Αν τελικά κερδίσεις τη δημοπρασία θα πληρώσεις το ποσό που δείχνει το σύστημα και όχι το μέγιστο που έχεις βάλει. Γι ιαυτό είναι καλύτερα να βάζεις κατευθείαν το μέγιστο ποσό που είσαι διατεθημένος να πληρώσεις και περιμένεις.... Ti ginete sthn periptwsh poy den denkanei kanenas allos bid meta apo emena .... kai paraminei teleytaio to bid poy ekane to systima aytomata ? poios to kerdizei telika ?
Sta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Το κερδίζει αυτός για τον οποίο έκανε high bid το σύστημα αυτόματα.
retzosd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Βλέπω πως το http://www.bidpay.com/ κλείνει στις 31/12/05. Βρήκα κάποιες αναφορές για το θέμα π.χ εδώ : http://auctionbytes.com/cab/abn/y05/m12/i23/s06 http://www.powersellersunite.com/viewtopic.php?t=3202 Έχει ακούσει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν η Western Union έχει κάτι άλλο που θέλει να προωθήσει ή αποχωρεί εντελώς (από το Ebay βασικά)? Υπάρχει κάτι παρόμοιο με το bidpay για όσους πωλητές δεν δέχονται πληρωμή μέσω Paypal για αγοραστές εκτός Η.Π.Α. στο Ebay? Στα links που έχω δώσει είδα να αναφέρονται αυτά, αλλά δεν τα γνωρίζω : http://www.propay.com/ http://www.stormpay.com/
haris2121 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 na empisteyomaste kapoion poy dexetai plhromh paypal alla den exei free paypal buyer protection? yparxei periptosh na pareis ta lefta soy piso?
Sta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Για να έχει κάποιος free paypal buyer protection πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις (π.χ. να έχει κάποιο ελάχιστο feedback κ.τλ.), για περισσότερες λεπτομέρειες κοίτα στο site του paypal. Δε νομίζω πως παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
haris2121 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 pos kanoume verify mia adress sto paypal? mou leei pos xreiazetai mia verified billing adress
_filippos_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 μεχρι στιγμης σε οσες δημοπρασιες εχω κανει bidding τις εχω χασει γιατι τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα μου κάνουν outbid. Είναι συστημα! Γι αυτο προσοχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.