CyberWalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η σημερινή είδηση στην πρώτη σελίδα της insomnia που κάνει αναφορά στον νέο δικτυακό κόμβο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών : http://www.eccefpolis.gr ZELDA, δεν κατανοώ γιατί ανησυχείς. Το ένα bid είσαι εσύ που μόλις πλοιοδότησες! Περίμενε δύο τρείς μέρες και λογικά θα σου απαντήσει... Αν έχεις όντως κερδίσει, τότε θα λάβεις και στο email που έχεις συσχετίσει με το λογαριασμό σου, σχετική ειδοποίηση από το ebay... Thimios, το EMS είναι ένα japan postal office, ότι πιο αντίστοιχο προφανώς σε αυτό που ζητάς, δηλαδή στην USPS... Αυτό κατάλαβα εγώ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν κάνεις την αποστολη μέσω του Royal Airmail; Συνήθως η αργοπορία είναι αρχικά στις μέρες που περνούν έως ότου ΣΤΕΙΛΕΙ το αντικείμενο κάποιος (δεν το στέλνει πάντα ΑΜΕΣΩΣ μετά την παραλαβή των χρημάτων - ορισμένοι μάλιστα γράφουν το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως ότου το στείλουν) και τελικά στις μέρες που μένει εντός Ευρώπης αλλά εκτός Ελλάδας. (στα σύνορα δηλαδή ή στα ελληνικά ΕΛΤΑ πλέον) Το πολύ πολύ να κερδίσεις 5 μέρες και να γίνουν πχ. 12 αντί για 17... :?
thimios-7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Fille CyberWalker to kano apla gia pio grigori exipiretisi...Vasika eixa diavasei edo se ena Edit kapoiou pos me ESPS to demataki tha ftasei se 5 ergasimes ellada k tha mou to feroun sto spiti k mporo na elegxo k to pote efuge apokei...k gia mia toso mikri diafora(13$)den vrisko to logo ta perimeno ola ta xristougenna..Vasika o tupos mou eipe pos isos iparxei kathisterisi me to aplo shipping logo xristougennon...Na rotiso kati allo pou den katalava..Mporo na kano agores mexri 100 euro se kathe sinalagi,i oles mou oi agores na min xepernoun ta 100 euro(giati idi exo dosei kapou 70 Euro)??iparxei mipos kapoios tropos na vro ton 4psifio kodiko sintomotera giati exo orio na pliroso 7 meres k exoun perasei idi oi 3..thnx
ZELDA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 ZELDA, δεν κατανοώ γιατί ανησυχείς. Το ένα bid είσαι εσύ που μόλις πλοιοδότησες! Περίμενε δύο τρείς μέρες και λογικά θα σου απαντήσει... Αν έχεις όντως κερδίσει, τότε θα λάβεις και στο email που έχεις συσχετίσει με το λογαριασμό σου, σχετική ειδοποίηση από το ebay... βασικα το item elege buy now εχει περασει κοντα μια βδομάδα η δημοπρασία εχει τελειώσει και το paypal moy εχει στιλει και αποδιξη αμέσως γιαυτο δε καταλαβαινω το bid
thimios-7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Paidia SOS..Apoti vlepo den mporo na vro ton 4psifio kodiko oste na tou steilo ta xrimata mesa stis 3-4 epomenes meres..Mporo na akiroso tin agora?Eixa akousei pos an den steileis ta xrimata mporei na sta parei to e-bay apo to logariasmo sou k kati tetoia..as boithisei kapoios,thnx
takisx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 ο 4ψήφιος κωδικός του paypal στέλνεται στην κάρτα σου, δηλαδή στον λογαριασμό της κάρτας σου θα δεις ένα αριθμό με περιγραφή δίπλα paypal. Αυτόν λοιπόν τον κωδικό τον γράφεις στο αντίστοιχο πεδίο της ενεργοποίησης του λογαριασμού σου στο paypal και ο λογαριασμός είναι ΟΚ. Κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή. Όσο για το άλλο δεν το ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Πες του να του στείλεις τα χρήματα μέσω web banking.
gerontas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Paidia SOS..Apoti vlepo den mporo na vro ton 4psifio kodiko oste na tou steilo ta xrimata mesa stis 3-4 epomenes meres..Mporo na akiroso tin agora?Eixa akousei pos an den steileis ta xrimata mporei na sta parei to e-bay apo to logariasmo sou k kati tetoia..as boithisei kapoios,thnxΜην σε πιάνει πανικός. Κάποιες τράπεζες δίνουν τα στοιχεία της εικονικής χρέωσης μέσα από phone banking. (Το είχα γράψει σε παλιότερο μήνυμα για την Πίστεως, επιβεβαιώθηκε κι αναφέρθηκαν και δυο-τρεις Τράπεζες ακόμη). Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηράτηση πελατών της κάρτας σου κι εξήγησέ τους την περίπτωση, νομίζω θα βγάλεις άκρη. Καλή Τύχη.
thimios-7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 gerontas me pianei panikos giati exo mplexei me enan mal....a xristougeniatika...Tou xo steilei 3-4 mail k me grafei kanonikotata...Gamo to HONG-KONG tou...Epeixirisa to tilefoniko pou les alla prepei na exo idi profil web-banking,k den mou exei erthei kan o kodikos tis alpha taxudromikos oste na pao se mia trapeza na ipograpso tous orous, bla bla bla...Tou esteila ta xrimata me western union,plirosa ena 10euro parapano gia tin metafora vevaia,alla an einai na erthei soo as einai k etsi..cacofonix-3 an eixa energopoiisei idi to web-banking auto tha ekana....euxaristo gia tin politimi voitheia sas..K kales giortes se olous!
Remiel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Paidia thelo na agoraso kati meso enos e-shop xrisimopoiontas paypal.alla enas filos mou me eixe simvoulepsei oti pote min patao to link sto site tou esho alla na pigaino apo to kanoniko site tou paypal.otan pigaino meso paypal exei ena pedio pou mou leei send money kai apo kato ena box pou grafei recipien't email ekei ti stoixeia tha valo????
kyrnikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Paidia thelo na agoraso kati meso enos e-shop xrisimopoiontas paypal.alla enas filos mou me eixe simvoulepsei oti pote min patao to link sto site tou esho alla na pigaino apo to kanoniko site tou paypal.otan pigaino meso paypal exei ena pedio pou mou leei send money kai apo kato ena box pou grafei recipien't email ekei ti stoixeia tha valo???? Καλά στο λέει ο φίλος σου.Για καλό και για κακό μόνο από την σελίδα του paypal αν και από γνωστά eshop δεν υπάρχει πρόβλημα παρά μόνο αν είναι το link πάνω σε κανένα mail που σου ήρθε. Θα πρέπει να βάλεις το email που έχει δηλώσει ο πωλητής στο paypal. Αν δεν το αναφέρει στην σελίδα του τότε στείλε ένα email να σου το δώσει.
ZELDA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 ακόμα τιποτα ο τυπος τουλαχιστον οι άλλοι μου εβαλαν και freedback αρα οκ αυτος ο βλ@κας εχω κανει την παραγγελεια 12 του μηνως εβαλα και τα χρηματα και ουτε ενα Mail o αχαριστος και ας του εστειλα 5 email τι κανω τωρα? του ρίχνω ενα αρνητικο freedback μπας και πάρει μπρος υπάρχει καποια διαδικασία μεσω paypal? κατι άλλο που με προβληματιζει ειδα οτι μου τα εστειλε με Standard Int'l Flat Rate Shipping τι είαι αυτο? ποσες μερες κάνει?
takisx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Από ΗΠΑ εμένα έκανε να 'ρθει ένα μήνα. Τώρα τι να σου πω; Άλλους τρόπους αποστολής δεν είχε;
ZELDA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 για Ελλαδα οχι βασικα το θεμα ειναι οτι δε απανταει στα mail ας κανει ενα μηνα τι να κανουμε απλα υποψιάζομαι οτι δε υπάρχει σε στοκ η τσάντα αλλα δε μου εχει κανει ουτε καν freedback μεχρι ποσες μερες μπορω να ζητήσω τα λεφτα μου πίσω απο το paypal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.