Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά, ναι, ο ορειβάτης σιγά μη μασήσει, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ο τρόπος του ήφαιστου...

Δημοσ.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος δημιούργησε μια νέα βάση πληροφοριών με όλες τις ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Η πρωτοποριακή αυτή βάση πληροφοριών συμπεριλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών σε όλες τις χώρες και πόλεις του εξωτερικού, ενώ ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την χώρα που τον ενδιαφέρει και αυτόματα θα έχει στη διάθεση του τα στοιχεία επικοινωνίας των ελληνικών υποκαταστημάτων τραπεζών σε όλες τις πόλεις της επιλεγόμενης χώρας.

Δημοσ.

Re paidia, exw to ekshs provlhma. Epsaxna ena vivlio pou thelw gi'afto to eksamhno gia thn sxolh mou kai den to eixe amesa oute to amazon. Katefyga loipon sto ebay sto opoio den exw oloklhrwsei akoma kamia agora.

Epsaksa to sygekrimeno vivlio kai to eixe mono enas kinezos, o opoios enw to vivlio aksizei peripou 70$ to dinei 9.99$ me shipping cost gyrw sta 20$. Katalavainw oti den einai tosh h aksia tou shipping cost kai oti profanws gelaei to mati prokeimenou na pas na to agoraseis (exei kai alla 100 books ta opoia synexws ananewnei me thn idia timh 9.99$) alla to thema einai oti akoma kai etsi kai me apostolh se ligotero apo 2 evdomades, mou vgainei ligotero apo to kanoniko tou kostos. Se prohgoumeno post sto sygekrimeno thread eida oti mporei na mou steilei oti na'nai kai gia apozhmiwsh na mou steilei mono ta 9.99$ pou einai to kostos tou proiontos. O typas exei mono 54 feedback apo omws diaforetikous users kai ousiastika 100% positive.

To thema einai, na ton empisteftw kai na agorasw to vivlio mesw paypal h tha me kourasei o kyrios?

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να σου πεί με σιγουριά, εκτός αν μπορέσεις να έλθεις σ' επαφή με κάποιον από τους πελάτες του.

Ψάξε λίγο το ιστορικό, όσων του έχουν αφήσει θετικό feedback. (Τι fb έχουν οι ίδιοι, τι fb έχουν αφήσει για άλλους). Ολοι ξεκινήσαμε κάποτε από fb=1, αλλά καλό είναι να δεις αν πρόκειται για παρέα που ανταλλάσει positive feedback μεταξύ της ή για τυχαίους πελάτες.

Προσωπική μου εκτίμηση: Οποιος προσπαθεί να στήσει κομπίνα, συνήθως ζητάει στοιχεία της κάρτας σου και δεν μπλέκει με την ασφάλεια του paypal.

Καλή τύχη.

Δημοσ.

Το Paypal ειναι οκ...

Οι κινεζοι το κανουν ετσι και για να δινουν λιγη αποζημιωση αλλα και για πληρωνουν λιγοτερα στο ebay.

Παντως, μπορεις να κανεις καταγγελια στο paypal ακομα κι αν ερθει το προιον σε ελαχιστα διαφορετικη κατασταση απ'οτι περιγραφεται.

Και δινουν και αποζημιωση αλλα μετα απο καιρο.

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω διαβάσει τις πρώτες σελίδες αυτού του thread αλλά θα ήθελα μία σαφή απάντηση στην εξής ερώτηση: Σε πόσες μέρες μπορεί να ολοκληρωθεί μία εγγραφή στο ebay (+paypal) και σε ποιο από τα site έχουμε τον ελάχιστο χρόνο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κάτι και εγώ με την ευκαιρία. Επειδή έχει γίνει πλέον δεδομένο για πολλούς να χρεώνουν το προιόν που θέλουν να πουλήσουν στα έξοδα αποστολής (πχ ένα προιόν που κοστίζει 50 ευρώ, αυτοί το βάζουν κόστος 5 ευρώ και έξοδα αποστολής 45 ευρώ) μπορείς να τους καταγγείλεις στο ebay ότι προσπαθούν να παραπλανήσουν κόσμο??

Όσες φορές έχω ψάξει κάτι έχω βρει άπειρους τέτιους τύπους. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι είναι απατεώνες να εξηγιόμαστε. Απλά είναι σα του στυλ "προιόνα μόνο 299, 1.99, 19999 ευρώ κτλ κτλ)

Δημοσ.
Γεια σας' date='

Έχω διαβάσει τις πρώτες σελίδες αυτού του thread αλλά θα ήθελα μία σαφή απάντηση στην εξής ερώτηση: Σε πόσες μέρες μπορεί να ολοκληρωθεί μία εγγραφή στο ebay (+paypal) και σε ποιο από τα site έχουμε τον ελάχιστο χρόνο;

Ευχαριστώ[/quote']

Προσωπικά μιλώντας, εμένα η εγγραφή έγινε αμέσως. Έδωσα mail από το πανεπιστήμιο και η εγγραφή έγινε αμέσως. Απλά όταν πήγα να ρωτήσω κάποιον πωλητή κάτι σχετικά με ένα προιόν του δε γινόταν. Σύμφωνα με το ebay έπρεπε να περάσουν 3 μέρες για να μπορέσω να στείλω ερώτηση. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και για αγορά.

Γενικά παντως η εγγραφή (αν έχεις ένα mail από ISP, πανεπιστήμιο κτλ που να αποδεικνύει τελοσπαντων ποιος είσαι) γίνεται αμέσως. Αν και έχω την εντύπωση ότι αν δώσεις αντί για mail πιστωτική η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια.

Στο paypal που το χρησιμοποίησα 2 μέρες μετά την εγγραφή αν δεν κάνω λαθος δούλεψε κανονικά.

Ελπίζω να σε βοήθησα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις τιποτα, ο καθενας μπορει να βαλει οτι τιμη θελει.Ειναι δικαιωμα σου να αγαρασεις η' οχι απ αυτον.Εξαλλου πολλοι τα εξοδα αποστολης τα εκμεταλευονται για να εκφρασουν τα ρατσιστικα τους ενστικτα.Παραδειγμα προσωπικο, δυο γερμανοι ιδια πολη ο ενας μου πηρε 20 ευρω για να μου στειλει ελλαδα δυο καζανακια εξατμησεων,ενω ο αλλος ελεγε(για ενα gps bluetooth holux slim,100γραμμαρια δλδ.) germany 7 euro, italy 15euro,greece 49euro και οταν του ειπα καλα πας καλα μου λεει that is with you cheap greeks.Μην ασχολησε με τετοιους απατεωνες.

Δημοσ.

Εγώ τελικά απο τα 3 βιβλία που ήθελα απο τον τυπά παρήγγειλα μόνο το ένα για να μην έχω μεγάλο κόστος σε περίπτωση απάτης. Ελπίζω σε κανα δύο εβδομάδες να μπορέσω να σας δώσω feedback...

Δημοσ.

Help !

Εχω κερδίσει κάτι μεταχειρισμένους σκληρούς δίσκους as is με μικρή αξία και μεταφορικά αλλα το προβλημα είναι οτι ενώ του εκανα transfer τα χρηματα μέσω Paypal ο αγοραστης τα εκανε denied και μου εστειλε email οτι εχει personal account και δεν θέλει να κάνει upgrade σε premium,business επειδή θα του κρατάνε προμήθειες και με συμβουλεψε να το κάνω μέσω paypal e-check ή αλλο τρόπο.. Παραθέτω παρακάτω το τελευταίο email του...

I don't know if there is a link(για το e-check που τον ρώτησα). You need to have your checking account registered with them, then when you are sending the payment, the last screen before you hit send, there is a pull down for options of funding source.

That is the only way I know, other than adding funds from your bank account

to your paypal account, then doing a balance transfer. I usually have 2 or

three payments a month thru paypal, so others have done this somehow. Sorry,

but I don't want to upgrade my account and have to pay fees to paypal for

their services.

If you cant get this to work right, you can send me a money order, or we can

cancel this transaction if you want

Υπάρχει τρόπος να τον πληρώσω μέσω paypal (εχω συνδεμένη πιστωτική) και εκείνος να μπορέσει να λάβει τα χρήματα χωρίς κρατήσεις-upgrade του λογ/μου του ?

Κοίταξα και για μεταφορά απο την τράπεζα μου μέσω webanking αλλά οι απατεώνες χρεώνουν 16 Ευρώ που είναι πολλά για την συγκεκριμένη αγοραπωλησία και δεν αξίζει τον κόπο.

Καμιά ιδέα κανείς ?

Δημοσ.

Μπορείς να τον ρωτήσεις πόσο θα τον χρεώσει το Paypal και να προσθέσεις αυτό το ποσό στο ποσό πληρωμής.

Edit: Εκτός αν κατάλαβα λάθος και δεν μπορεί να κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ ανάληψη.

Επίσης ποια τράπεζα σου κρατάει 16 ευρώ για eBanking? Με την AlphaBank η χρέωση είναι 30 cents.

Δημοσ.

re paidia emena mou stelnoun 1 laptop apo ameriki..to petixa se plistiriasmo 240 euro..

mazi me ta metaforika.(metaxirismeno)

lete na me forologisoun epipleon edo?

to stelnoun me global express mail lei..

Δημοσ.
Μπορείς να τον ρωτήσεις πόσο θα τον χρεώσει το Paypal και να προσθέσεις αυτό το ποσό στο ποσό πληρωμής.

Του το πρότεινα και αυτό αλλά δεν θελει να κάνει upgrade το account tou :-(

Αλλη λυση ? Αν συνδέσω και λογαριασμό τραπέζης και κάνω μεταφορά απο εκεί ?

Edit: Εκτός αν κατάλαβα λάθος και δεν μπορεί να κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ ανάληψη.

Επίσης ποια τράπεζα σου κρατάει 16 ευρώ για eBanking? Με την AlphaBank η χρέωση είναι 30 cents.

Η Eurobank....οχι απλά λόγω ebanking...απλά επειδή είναι μεταφορά σε τράπεζα εξωτερικού + για τράπεζα εκτός Ευρώπης + για μετατροπή νομίσματος διαφορετικό απο Ευρω οπότε προκύπτει η κατηγορία 3 με τα 16 Ευρώ χρεωση ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...