gelo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 εχω μια ερωτηση,με ποιες καρτες εκτος της ALPHA ELECTRON μπορω να κανω εγγραφη ως SELLER sto EBAY?Μιλαμε για SELLER ACCOUNT.Μπορω να εχω 2 seller accounts για να πουλαω διαφορετικα αντικειμενα?
kalaeimaigr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Εχω το εξης προβλημα ,ειδα ενα αντικειμενο στο ebay εκεινη την ωρα μ αρεσε πολυ το χτυπησα (ελεγε πολυ feedback απο ινδια στο ebay.uk)οταν τελειωσε λοιπον μου στελνει ο τυπος mail με bank account και name απο bankong.Μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του τι μπορω να κανω για να εχω εστω και μια μικρη εξασφαλιση(το ξερω οτι δεν το φροντισα πιο πριν αλλα τι να κανουμε τωρα)
gelo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 eprepe na deis pio prin ti tropous pliromis eixe sto listing tou !!!
kalaeimaigr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ναι ενταξει το θεμα ειναι τωρα τι γινεται γιατι αυτος ελεγαι μεν ινδια και paypal και τωρα λεει ταιλανδη και money wire?απο πειρα κανενος υπαρχει τροπος κατοχυρωσης?ευχαριστω
a1gr2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ναι ενταξει το θεμα ειναι τωρα τι γινεται γιατι αυτος ελεγαι μεν ινδια και paypal και τωρα λεει ταιλανδη και money wire?απο πειρα κανενος υπαρχει τροπος κατοχυρωσης?ευχαριστω ti akrivws elege stin selida tis dimoprasias? den mas dineis ton ari8mo tis na ton koitaksoume mpas kai bgaloume kamia akri?
kalaeimaigr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Το αντικειμενο ειναι το 5820337857 .Σημερα το πρωι εστειλα email σ αυτον που υποτιθεται εχει κανει το τελευταιο feedback και πηρε το ιδιο αντικειμενο και μου απανταει οταν τον ρωτησα για τον τροπο παραδωσης οτι μου το δωσε χερι με χερι μενουμε κοντα στην bankong(αυτοσ ο user δηλωνε usa) .Ο επομενος που πηρε τηλεφωνο και καλα απ αυτον καναδος δε δεν μιλαει αγγλικα....το μονο που λεει ειναι want say phone give number .ποια η αποψη σας
a1gr2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Ypoptos mou fainetai o dikos sou.... dokimase na steileis ena email sto ebay H kane kanena paromoio post sto community toy ebay... Pantws, an 8es tin apopsi mou, an den eisai sigouros gia ton politi, kalitera na min to plirwseis kai na pareis arnitiki, para na pane tosa lefta xamena
kalaeimaigr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μια ερωτηση ακομα .Θελω να παρω κατι απο το ebay και συγκεκριμενα ενα pda απο uk.Ο τυπος βγαζει δυο buy up now την ημερα και ενα bid it 24ωρου αλλα το παρακολουθω εδω και μια εβδομαδα και παντα στο bid it ερχεται ενας τυπας παντα με το ιδιο id και το χτυπαει περιπου κοντα στο buy up.Εγω ρωτησα τουw δευτερουw σε καθε auction και μου ειπαν οτι ο seller τους κανει contact λιγο μετα το τελος και τους λεει οτι αποσυρθηκε ο πρωτος και αν θελουν να το παρουν σ αυτη την τιμη εκεινοι.Μπορω να του κανω τιποτα για αθεμιτη συμπεριφορα?(ειπαμε κωτσοι αλλα οχι και 40 feedback απο τον ιδιο user σε δυο εβδομαδες)
gerontas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Αν συμφωνούν και οι άλλοι, να αναφέρετε μαζί το πρόβλημα, θεώρησέ τον εκτός ebay. Από αναφορά του τύπου "Seller offered to sell an item outside ebay" δεν την γλύτωσε κανείς, ούτε τις παλιές καλές εποχές που το ebay έμοιαζε επανάσταση απέναντι στις yahoo-auctions, όχι τώρα που είναι κολοσσός. Αν οι άλλοι δεν συμφωνούν, μπορείς να αναφέρεις ότι αυτό επαναλαμβάνεται και ότι είναι πιθανό να παραβιάζει τον κανόνα "Seller is bidding on his own item with another User ID". Αν το κάνει για τον κύριο όγκο των συναλλαγών του, πάλι είναι πιθανό να φάει σουτ, ειδικά αν πρόκειται για νέο μέλος. Αν οι δημοπρασίες που αναφέρεις είναι σταγόνα στον ωκεανό των συναλλαγών του κι έχει κανένα ισχυρό feedback και πολύχρονη παρουσία, μπορεί και να τη γλυτώσει με δικαιολογίες όπως "επίμονος μεταπωλητής" και διάφορα τέτοια. (Αρκεί να δικαιολογήσει γιατί επιμένει να τον κάνει δεκτό, ενώ έχει αποσυρθεί από προηγούμενες δημοπρασίες του). Σε κάθε περίπτωση, μακριά από ό,τι πουλάει.
kalaeimaigr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δικιο εχεις απλως μου τι δινει η κοροιδια .Πες βρε φιλε τοσο κανει αν θες παρτο αν δεν θες μην το παιρνεις .Μ αυτο τον τροπο τι καταλαβαινει δηλαδη οτι ειναι πονηρος και οι αλλοι χαζοι?(user id lisababbie second user id evopowers...προς αποφυγη )
nmtray2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Απ'οτι ειδα ειναι κι αλλος που αγοραζει απο αυτον... Μαλλον 3 λογαριασμους εχει Προσοχη και κανε καταγγελια
ifaistos747 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 (A S X E T O ) ok re paidia ola kala kai ola wraia ALLA re sy oneirobati ekanes ena site. Polly kalos^ eprepe na baleis mesa proswpikes sou foto? esena kai ths pareas sou? re pate kala re????? Sto Net bazetai tis foto sas na tis blepei ka8e M*****S... ti bitsio einai auto re??? Re MIN ginestai "AMERIKANAKIA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! re pare thn psifiaki kai traba bgale ta topia kai postareta opou 8eleis egw san symbouli sto lew toulaxisto den exoun kali analusi kai den 8a tis deis se kanenan ~"WAREZ"~ (h Agapimeni parea prin to orgio) San symbouli sto lew.... panta filika Ifaistos
CyberWalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Καλά, πως του μιλάς έτσι; Κολλητοί είστε από παλιά; Και καλά, δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό που κάνεις τον προσβάλεις...;! (Τι 'τον προσβάλεις' δηλαδή που ρόμπα τον έκανες!) Το ίδιο και με πολύ καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσες να πετύχεις με το να του στείλεις ένα PM! Όχι να τον εξευτελίσεις μπροστά σε όλους μας... (Προσωπική μου πάντως γνώμη είναι πως το μόνο που μπορείς να διεκδικήσεις είναι στην περίπτωση που έχει τη φάτσα σου κάποια από τις φωτογραφίες που ανέβασε, να του ζητήσεις ευγενικά να την αποσύρει!) >>> ! <<< Moderator, λαμβάνεις δράση σε παρακαλω...;! :?
persival Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Sorry δεν κατάλαβα, είναι τελείως άκυρο το Post ή κάτι λείπει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.