nmtray2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Κάνε καταγγελία της συναλλαγής στην πιστωτική σου κάρτα.. και θα πάρεις τα χρήματα σου πισω.Αλλά έχε υπόψιν σου ότι οι #@$@#$ στο τελωνείο του Πειραιά (το οποίο λαμβάνει όλα τα Air Mail) έχουν μέσο χρόνο επεξεργασίας των δεμάτων κανένα 2μήνο... οχι παντα... Πηρα απο Αμερικη και Σιγκαπουρη 5 δεματα και ηρθαν σε 5 μερες ολα
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Αν όμως τύχει να περάσουν από τελωνείο Πειραία;;; Προσοχή κάποιοι τύποι δεμάτων από κάποιες χώρες περνάνε από τελωνείο αεροδρομίου που είναι ταχύτατο.. Επίσης παίζει τα 5 δέματα να μην περάσαν καθόλου από τελωνείο..(ατελώς). Όσο για την καταγγελία είναι 45 μέρες μετά που θα λάβεις τον λογαριασμό.Αλλά σου δίνουν περιθώρειο για παραπάνω!
nmtray2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Αγορασα 2 μνημες καποτε και ο τυπος εγραψε (μαλλον επιτηδες) λιγο διαφορετικο το ονομα για να αργησει. Άλλα ειχα παραγγειλει και αλλα εστειλε. Εκανα καταγγελια οτι δεν τα εστειλε. Στο Paypal εστειλε την αποδειξη οτι ειχε στειλει το δεμα οποτε αυτος φαινοταν ενταξει. Οταν τελικα το πηρα (μετα απο 2 μηνες) δεν ηταν αυτο που ηθελα και ΔΕΝ μπορουσα να κανω κι αλλη καταγγελια στο Paypal για το ιδιο θεμα. Προσοχη λοιπον. Αν δεν μπορεις να κανεις καταγγελια στο Paypal υπαρχει και το Squaretrade στο Αγγλικο αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Για να μην μπλέκεις με PayPal κατευθείαν καταγγελία στην κάρτα!
nmtray2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Το Paypal ειναι αρκετα αξιοπιστο. Ειναι λιγο δυσκινητο αλλα λειτουργει καλα πιστευω. (μου την σπασαν ομως οι τυποποιημενες απαντησεις τους στα μειλ μου... εγω ελεγα τον πονο μου σνιφ κι αυτοι μου στελναν οδηγιες για να κανω καταγγελια) Παντως καπου διαβασα οτι εχουν χειριστει χιλιαδες υποθεσεις χωρις προβλημα...
m00nlight Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Paidia deite ligo... Hi seller, I am i need of this phone to present someone i am in love with but unfortunate she is West africa right now and i want to give her a surprise package. Could please advise if it is possible to buy it from you and ship it to her in Africa. i am using Paypal method to pay you which is one of the option of payment method you want. If you can do the help kindly get back to me with total cost and the shipment so that i can do the payment right away Best Regards Xerw oti vrwmaei apo makria apath alla an tou pw na me plhrwsei mesw paypal kai afou epivevaiwsw oti ta lefta mphkan sthn karta mou na tou to steilw? Mou exoun er8ei alla 3 emails panta apo kapoion pou 8elei to kinhto gia kapoion diko tou sthn Afrikh...Autos edw einai o monos pou dexetai na plhrwsei me Paypal alla kai pali h apatewnia murizei entona...gia peite kamia gnwmh...
a1gr2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Paidia deite ligo... Hi seller' date=' I am i need of this phone to present someone i am in love with but unfortunate she is West africa right now and i want to give her a surprise package. Could please advise if it is possible to buy it from you and ship it to her in Africa. i am using Paypal method to pay you which is one of the option of payment method you want. If you can do the help kindly get back to me with total cost and the shipment so that i can do the payment right away Best Regards Xerw oti vrwmaei apo makria apath alla an tou pw na me plhrwsei mesw paypal kai afou epivevaiwsw oti ta lefta mphkan sthn karta mou na tou to steilw? Mou exoun er8ei alla 3 emails panta apo kapoion pou 8elei to kinhto gia kapoion diko tou sthn Afrikh...Autos edw einai o monos pou dexetai na plhrwsei me Paypal alla kai pali h apatewnia murizei entona...gia peite kamia gnwmh...[/quote'] Exw dei para pollous na lene oti stelnoun ta proionta tous 3-4 meres AFOU tous plirwsei o agorastis.... toso 8elei peripou (kai kala) na katalavei to paypal an prokeitai gia apati....pantws giati de les ston "kyrio" na tou steileis to kinito, kai meta na to tiliksei o idios kai na to steilei sti dikia tou?
chvet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 2)Prospathiste na plhronete panta me PAYPAL. To paypal einai mia yphresia gia grhgorh plhromh to opoio mporeis na stelneis lefta se email tou emporou tou internet xoris na fainete h pistotikh sou..to exo xrhsimopoihsei para polles fores kai einai poly aksiopisto..gia perisoteres plhrofories http://www.paypal.com . Μην είσαι τόσο σίγουρος. Διάβασε μια σημερινή είδηση από το ΑΠΕ. Τρεις Ολλανδοί χάκερς, ηλικίας 19, 22 και 27 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη με την κατηγορία ότι έκλεψαν προσωπικά στοιχεία, όπως τραπεζικούς κωδικούς, από 100.000 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλο τον κόσμο. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι εισαγγελικές αρχές της πόλης Μπρέντα, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη ενώπιον δικαστηρίου. Ως "εγκέφαλος" της υπόθεσης αυτής φέρεται ο νεώτερος από τους τρεις. Οι τρεις νέοι κατηγορούνται ότι δημιούργησαν έναν ιό, τον επονομαζόμενο Toxbot, ο οποίος εμφανιζόταν σαν "αθώο" πρόγραμμα αλλά τους έδινε τη δυνατότητα να ελέγχουν τους υπολογιστές. Σχεδόν όλα τα θύματα ήταν ιδιώτες, στο στόχαστρό των δραστών όμως είχε μπει και μια αμερικανική εταιρεία. Οι χάκερς έκλεβαν κυρίως κωδικούς πρόσβασης από το Paypal, το σύστημα πληρωμής του κολοσσού δημοπρασιών μέσω διαδικτύου eBay
gerontas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Το πρόβλημα είναι ότι αν έχεις δηλώσει ότι στέλνεις "worldwide" και αρνηθείς, κινδυνεύεις με ένα ωραιότατο ban από το ebay. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί sellers αντί γι' αυτό δηλώνουν κάτι σαν "N.America, Europe, Australia". Οταν ζήτησα οδηγίες από έμπειρο πωλητή (έχει 100% με feedback που πλησιάζει τις 5000 αξιολογήσεις), μου συνέστησε ν' αποφύγω κάποιες χώρες της Αφρικής, όπου το σύστημσ με τις διευθύνσεις και τα ταχυδρομεία είναι λίγο μπερδεμένο. Αν η "δικιά του" ισχυριστεί ότι το τηλέφωνο παραδόθηκε σε άτομο με το οποίο έχει απλή συνωνυμία, η paypal θα σε καλέσει να επιστρέψεις τα χρήματα. Θα σου πρότεινα τη λύση του a1gr2004. Αν στην ένδειξη της πληρωμής δείς στο status του αγοραστή "Address Verified", προχώρα, αλλιώς αποφάσισε σύμφωνα με την αξία του αντικειμένου: Αν πρόκειται για ένα 5210 ή t65 αξίας 20-30 Ευρώ θα προτιμούσα να τα ρισκάρω, παρά να εισπράξω μια αρνητική αξιολόγηση. Αν μιλάμε για 6630 ή s700, θα διάλεγα τη λύση του refund.
NOMIKOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μην είσαι τόσο σίγουρος. Διάβασε μια σημερινή είδηση από το ΑΠΕ. Τρεις Ολλανδοί χάκερς' date=' ηλικίας 19, 22 και 27 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη με την κατηγορία ότι έκλεψαν προσωπικά στοιχεία, όπως τραπεζικούς κωδικούς, από 100.000 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλο τον κόσμο. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι εισαγγελικές αρχές της πόλης Μπρέντα, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη ενώπιον δικαστηρίου. Ως "εγκέφαλος" της υπόθεσης αυτής φέρεται ο νεώτερος από τους τρεις. Οι τρεις νέοι κατηγορούνται ότι δημιούργησαν έναν ιό, τον επονομαζόμενο Toxbot, ο οποίος εμφανιζόταν σαν "αθώο" πρόγραμμα αλλά τους έδινε τη δυνατότητα να ελέγχουν τους υπολογιστές. Σχεδόν όλα τα θύματα ήταν ιδιώτες, στο στόχαστρό των δραστών όμως είχε μπει και μια αμερικανική εταιρεία. Οι χάκερς έκλεβαν κυρίως κωδικούς πρόσβασης από το Paypal, το σύστημα πληρωμής του κολοσσού δημοπρασιών μέσω διαδικτύου eBay[/quote'] Δυστυχώς δεν μπορείς τελικά με κανένα σύστημα να είσαι σίγουρος,πάντα βρίσκεται το αντίδοτο από τους επίδοξους απατεώνες.
m00nlight Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Paidia swsta ola auta pou lete, omws o tupos mou zhtaei na tou steilw to kinhto (p910i) ENW H DHMOPRASIA TREXEI AKOMA pragma pou nomizw einai paratupo, ka8ws ousiastika h sunallagh ginetai ektos ebay. Den xerw ti mporei na paixei opote de to riskarw...Thn exw pathsei xana apo thn Paypal kai de leei
Finn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Finn 90 ευρά ε; καλά πόσο κάνουν εδώ ; ή δεν υπάρχει το χρώμα ;(κατι τετοιο σαν να θυμάμαι).Τελικά τη χάλασε την αγορά ο χάλιας ο πρώτος που χτύπησε.Ποτε δεν κατάλαβα τι νοήμα έχει να χτυπήσεις κάτι 2 και 3 μέρες πριν τη λήξη. Εκτός βέβαια και θέτεις εξαρχής το ανω όριο της τσεπης σου' date='αλλα και πάλι κινείς τη δημοπρασία και αυτό δεν σου κάνει καλό.Τεσπα ,ότι καταλαβαίνει ο καθένας.Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με 3 αρνητικές στις 1000+,οπότε ...καλοφόρετα :grin:[/quote'] Ήρθαν και είναι οκ τα παπούτσια.Τη γλίτωσα και πάλi
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω κάνει πάνω από 200 συναλλαγές και ουδέποτε είχα πρόβλημα με κάποιον πωλητή. Η μοναδική φορά που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν με αγοραστές οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν λάβανε ποτέ το προϊόν. Φυσικά και τους έστειλα πίσω τα χρήματά τους. Σε έναν μάλιστα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του έστειλα λάθος προϊόν, και έκανε καταγγελία στο paypal, δεν του έστειλα τίποτα, γιατί το paypal του είχε δώσει διορία 10 ημερώ να τους στείλει τον αριθμό κατάθεσης του δέματος για να μου το επέστρεφε...Οπότε μάλλον μούφες έλεγε ο τύπος...
ZELDA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 παιδια εχω προβλημα με την πρωτη μου συναλλαγή στο ebay εστειλα mail se ena πωλητη θελω κατι αυτοκολλητα εχω κανει λογαριασμο στο paypal αλλα οταν βαζω το νουμερο κτλ μου βγαζει That credit card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each credit card may only be assigned to one PayPal account. Please use a different card.
ZELDA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 παιδια εχω προβλημα με την πρωτη μου συναλλαγή στο ebay εστειλα mail se ena πωλητη θελω κατι αυτοκολλητα εχω κανει λογαριασμο στο paypal αλλα οταν βαζω το νουμερο κτλ μου βγαζει [b']That credit card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each credit card may only be assigned to one PayPal account. Please use a different card.[/b] εχω alpha bank visa electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.