Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς ποιες είναι οι αναλογίες στις μπλούζες και τα παπούτσια των αμερικάνων με τα εμάς;Δηλαδή όταν λένε ότι η μπλούζε είναι Large η αναλογία με εμάς είναι XL?

Δημοσ.
παιδια θελω να πληρώσω με τραπεζικό εμβασμα ενα ραδιο cd θελω να παραγγειλω απο http://www.pixmania.com αν δε κανω λαθος απο Γαλλια ερχοντε οι παραγγελειες μηπως ξερει κανεις αν θα με σκισουν στη τραπεζα? πχ θα βαλω τα 170 ευρω που κανει το ραδιο μαζι με

τα coyrier και φπα ποσο περιπου θα πληρωσω (για το τραπεζικό εμβασμα?)

Φιλε μου αν πληρωσεις μεσω E-banking που εχουν αρκετες τραπεζες(εγω εχω της Πειραιως),στην συγκεκριμενη τραπεζα για το ποσο που λες το βλεπω πολυ χλωμο να πληρωσεις πανω απο 7.5ευρω,εγω τοσα πληρωσα για 200κατι ευρω,το συνολο θα ειναι στην χεροτερη περιπτωση 200ευρω-το πολυ 7.5ευρω το εμβασμα και τα υπολοιπα η κουριερ,φροντισε να ερθει ασφαλισμενο αν θες να το χαρεις κιολας

Δημοσ.
Ξέρει κανείς ποιες είναι οι αναλογίες στις μπλούζες και τα παπούτσια των αμερικάνων με τα εμάς;Δηλαδή όταν λένε ότι η μπλούζε είναι Large η αναλογία με εμάς είναι XL?

Επειδή πρόσφατα πήρα κάποια NIke Air Shox από Αμερική ... >>> http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html#top

Πολύ καλό για τις αντιστοιχίες παπουτσιών! :)

Δημοσ.

Δεν το βλέπω και τόσο σωστό για πολλούς λόγους . Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με κάποια συναλλαγή, χρησιμοποιεί το σύστημα των αξιολογήσεων του συγκεκριμένου site για να εκφράσει την δυσαρέσκεια του. Να αρχίσουμε τώρα στην τύχη να λέμε user names ........ δεν θα βγεί κάποια άκρη.

Δημοσ.

Δεν το βλέπω ούτε κι εγώ σωστό. Δε θα βοηθήσει σχεδόν καθόλου, αποτελεί έμμεση διαφήμιση/δυσφήμιση (συκκοφαντία), είναι αποπροσανατολιστικό, ενδέχεται και ο ίδιος καλοθελητής να εκτεθεί από τον έμπορο/πωλητή, και το κυριότερο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο από το ίδιο το ebay.

Δημοσ.

mporei na mou pei kaneis ti simainei Sales tax does not apply?

xtipisa ena ipod kai otan piga na olokliroso tin agora htan 8 lires pio akrivo!!

eixe anevei to postage cost diladi... stin dimoprasia htan kai paramenei 28,99 kai otan proxoras stin pliromi ginete 36,99! wtf is this?

Δημοσ.
Δεν το βλέπω ούτε κι εγώ σωστό. Δε θα βοηθήσει σχεδόν καθόλου, αποτελεί έμμεση διαφήμιση/δυσφήμιση (συκκοφαντία), είναι αποπροσανατολιστικό, ενδέχεται και ο ίδιος καλοθελητής να εκτεθεί από τον έμπορο/πωλητή, και το κυριότερο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο από το ίδιο το ebay.

Εχεις δίκιο, μόνο που πολλές φορές, μεχρι ν' αποδειχθεί ότι τα πράγματα πήγαν στραβά, (ή οτι ενας εξαιρετικός πωλητής προτίμησε να ζημιωθεί, παρά να σε δυσαρεστήσει) περνάει ο μήνας και η ιστορία δεν αποτυπώνεται σε κανένα feedback.

Εχω δυό προσωπικές περιπτώσεις που η συμπεριφορά των εμπόρων με σκλάβωσε κυριολεκτικά, έχω και μια περίπτωση, που η paypal μου επέστρεψε τα χρήματα κι ανέλαβε να συνετίσει έναν απατεώνα. Δεν μου φτάνει: Λίγο αργότερα, διάβασα σε forum ότι έρριξε κανόνι σ' έναν Ινδό κι έναν Ελβετό...

Από την άλλη αυτό το θέμα δουλεύει μια χαρά σαν οδηγός κι είναι κρίμα να το βαρύνουμε (κι άλλο) με προσωπικές ιστορίες. Ισως, ν' ανοίγαμε μια ξεχωριστή συζήτηση;

Δημοσ.

Ξερει καποιος πως θα μεταφερω χρηματα απο to Paypal balance mou στο τραπεζικο μου λογαριασμο?Οταν παω να βαλω τα στοιχεια της τραπεζας δεν ξερω τι να δηλωσω σαν ονομα τραπεζας που ζηταει?Για Εθνικη πρεπει να βαλω π.χ ΕΤΕ?Εχει κανει καποιος απο εδω Withdrawal?Νομιζω ειναι σημαντικη πληροφορια για καποιον που θα πουλησει κατι στο EBAY πως θα παρει τα χρηματα του!!!

Δημοσ.
Ξερει καποιος πως θα μεταφερω χρηματα απο to Paypal balance mou στο τραπεζικο μου λογαριασμο?Οταν παω να βαλω τα στοιχεια της τραπεζας δεν ξερω τι να δηλωσω σαν ονομα τραπεζας που ζηταει?Για Εθνικη πρεπει να βαλω π.χ ΕΤΕ?Εχει κανει καποιος απο εδω Withdrawal?Νομιζω ειναι σημαντικη πληροφορια για καποιον που θα πουλησει κατι στο EBAY πως θα παρει τα χρηματα του!!!

Pigaine mia mera stin trapeza sou kai zita na sou poune poios einai o IBAN toy logariasmou sou.. auto xreiazetai mono gia to paypal

Δημοσ.

oxi ,to exw to iban,alla zitaei kai alla stoixeia,onoma trapezas,edw den kserw ti na dilwsw san onoma(p.x gia Ethniki poy me endiaferei,ETE?).Episis zitaei kai topothesia trapezas.Mipws gia onoma trapezas ennoei ton SWIFT code?Kapoios poy exei kanei Withdrawal mporei na mas pei???

Δημοσ.
oxi ,to exw to iban,alla zitaei kai alla stoixeia,onoma trapezas,edw den kserw ti na dilwsw san onoma(p.x gia Ethniki poy me endiaferei,ETE?).Episis zitaei kai topothesia trapezas.Mipws gia onoma trapezas ennoei ton SWIFT code?Kapoios poy exei kanei Withdrawal mporei na mas pei???

tha pareis tin trapeza kai tha peis oti kapoios sto eksoteriko thelei na katathesei xrimata sto logariasmo sou kai tha sou dwsoun ola ta aparaitita...

Δημοσ.

Διάβασα απο την αρχή όλο το thread και αποφάσησα να προχωρήσω και εγώ σε αγορά μίας μνήμης ms pro duo για το psp... :smile: Θα ήθελα να ρωτήσω όμως και εγώ κάτι...

Την electon της Tραπεζας Πειραιώς την δέχεται το PayPal?

Βρήκα την παρακάτω μνήμη και σκέφτομαι να την "χτυπήσω" αλλα δεν ξέρω αν θα πληρώσω τελωνείο. Θέλει να πληρώρω υποχρεωτικά Shipping insurance που σημαίνει τι? Επίσης διάβασα και το παρακάτω στο όρους που σημαίνει ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο..Έχω άδικο? Insurance is through 3rd Party and value does not appear on package so Customs will not assess any VAT.http://cgi.ebay.com/1GB-SONY-MEMORY-STICK-PRO-DUO-GAMING-1-GB-NEW-NOT-512MB_W0QQitemZ7550448409QQcategoryZ18870QQcmdZViewItem

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...