Finn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το ειδα κι εγω ετσι και ναι συμφέρει.Απλα τελειώνει σε 1 μέρα και 21 ώρες.Δλδ θα πλήρωνα δευτερα ενώ τώρα θα πρέπει να πληρώσω Τρίτη.Αν τα πάρω τελικα δλδ. Αυτος που μπινταρε δεν εχει ιστορικό συναλλαγών πάντως
a1gr2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το ειδα κι εγω ετσι και ναι συμφέρει.Απλα τελειώνει σε 1 μέρα και 21 ώρες.Δλδ θα πλήρωνα δευτερα ενώ τώρα θα πρέπει να πληρώσω Τρίτη.Αν τα πάρω τελικα δλδ.Αυτος που μπινταρε δεν εχει ιστορικό συναλλαγών πάντως kalitera pantws na perimeneis mexri ta teleytaia lepta gia na dwseis prosfora.. diaforetika an dwseis apo twra max, mporei na tsimpisoun kai alloi kai ksafnika na exei aprosmeni zitisi to proion!! ps: an kaneis to parapanw, frontise na exeis kanei sign-in merika lepta nwritera prin patiseis to "place bid" giati, os gnwston, argei idiaitera to sign-in sto ebay... eixa xasei mia wraia dimoprasia etsi :/
CyberWalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Έχεις δίκιο ανέβηκε απότομα...τι να πω κάποια πουστι@ παίζει γιατί το ίδιο άτομο ανέβασε την τιμή τρεις φορές χωρίς προφανή λόγο...γίνονται και τέτοια υποθέτω....Έστω ότι έληγε στα 25 δολάρια η δημοπρασία αυτός θα ήταν αναγκασμένος να το πουλήσει τόσο; Δεν παίζει καμία πουστι@' date=' και δεν ανέβασε το ίδιο άτομο την τιμή τρεις φορές από μόνο του. Απλά το άτομο αυτό είχε θέσει 3 όρια τιμών τα οποία προοδευτικά τα ξεπέρασε κάποιος άλλος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αναλυτική λίστα των bids ακριβώς από πάνω του. Για να το καταλάβεις : Έστω ότι εγώ δίνω 30 ευρώ για κάτι που τώρα έχει πιάσει τα 25 ευρώ. Δε σταματάω εκεί, αλλά συνεχίζω με άλλες δύο προσφορές επειδή ξανασκέφτομαι ότι έδωσα λίγα και θέλω να προλάβω κάποιον άλλο που θα κάνει υψηλότερη των 30ευρώ προσφορά. Έτσι, θέτω maximum όριο τα 40 (κάνοντας ξανα bid). Και μετά από 2 λεπτά σκέφτομαι πως ίσως είναι καλύτερα να το βάλω στα 45. Ξανακάνω bid! (αυτό το έχω κάνει προσωπικά ουκ ολίγες φορές! - Και συμβαίνει γιατί οι εκτιμήσεις σε προιόντα που κινούνται πολύ και έχουν έντονο ανταγωνισμό πχ. βλέποντας και άλλους ebayers ποικίλουν) Αν τελικά έρθεις εσύ θα δεις ΜΟΝΟ την πρώτη μου προσφορά! Οι άλλες θα εμφανίζονται σιγά-σιγά όταν τις ξεπεράσεις! Πχ. αν κάποιος βάλει 50 ευρώ με τη μια, τότε θα εμφανιστούν και οι 3 δικές μου (30,40,45) και από πάνω η δική του! Έτσι μοιάζει σαν εγώ να έκανα bid 3 φορές χωρίς ουσιαστικό λόγο! Κι όμως...! θα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο! Θα έχω κάνει 3 φορές bid και μάλιστα με πολύ ουσιαστικό λόγο...! :grin: [ΥΓ : Δεν μπορεί να γίνει πολλές φορές αυτό! Το maximum bidding επιτρέπει μέχρι 3 βήματα']
Bourdoulas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 I see...έχω κάποιες άλλες απορίες... 1. Όταν αγοράζει από κάποιον που είναι Αμερική, αλλά σου λέει οτι το προϊόν είναι available to UK, τότε πληρώνεις φόρους στο τελωνείο ή όχι (κανονικά χωρίς gift κτλ); 2. Αν στο insurance γράφει required σημαίνει ότι πρέπει οποσδήποτε να στο ασφαλίσει;Ή όχι;
kyrnikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 BourdoulasΘα σου απαντούσα αλλά είσαι γαύρος και μου τι σπάει η υπογραφή σου !!!!! Πλακίτσα κάνω (αλλά μου τι σπάει πραγματικά LOL :grin: ) Λοιπον 1.όταν αγοράζεις από Αμερική δεν έχει σχέση αν είναι available to UK (στην Ελλάδα δεν είσαι ; ) αλλά το πώς θα έρθει.Με κάποιες εταιρείες έρχεται μέσω Γερμανίας οπότε στο τελωνείο θεωρούν οτι έρχεται από χώρα της EU και δεν ασχολούνται.Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θα τις βρείς διαβάζοντας το ίδιο θέμα αρκετά πιο πίσω.Αν λέει ships from UK τότε έρχεται από UK και δεν πληρώνεις φόρο .Έχε πάντως το νου σου γιατί ακόμη και τοτε υπάρχει περίπτωση να χρεώνει ΦΠΑ (VAT) απευθείας στην τιμή.Πάντως μπορείς στο e-bay να κάνεις advanced searche και να επιλέγεις available to Greece . 2.Οταν λέει οτι insurance is required πρέπει να πλήρώσεις την ασφάλιση υποχρεωτικά. Σε αντικείμενα κάποιας αξίας αυτό δεν είναι κακό γιατί αν χάθει το αντικείμενο εσύ δεν έχεις ευθυνη και δεν χάνεις τα λεφτά σου.Ακόμα στα ασφαλισμένα δεν μπορεί να μην το στείλει και σου πει ότι το εστειλε αλλά χαθηκε και δεν έχει ευθυνη.Μάλιστα συνήθως το ποσό είναι μικρό (2-5 ευρώ) και αξίζει να τα δώσεις για αγορά π.χ. των 50 ευρώ (νομίζω).
Finn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 kyrniko κέρδισα τελικα αλλα στα 90 ευρώ.11 ευρώ πανω απ την buy now τιμή δλδ.γκαντεμιά ρε γμτ αλλά τα παπουτσια είναι ωραία.Αμα ερθουν κιόλας δλδ θα είναι ακόμη πιο καλα
kyrnikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Finn 90 ευρά ε; καλά πόσο κάνουν εδώ ; ή δεν υπάρχει το χρώμα ;(κατι τετοιο σαν να θυμάμαι).Τελικά τη χάλασε την αγορά ο χάλιας ο πρώτος που χτύπησε.Ποτε δεν κατάλαβα τι νοήμα έχει να χτυπήσεις κάτι 2 και 3 μέρες πριν τη λήξη. Εκτός βέβαια και θέτεις εξαρχής το ανω όριο της τσεπης σου,αλλα και πάλι κινείς τη δημοπρασία και αυτό δεν σου κάνει καλό.Τεσπα ,ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με 3 αρνητικές στις 1000+,οπότε ...καλοφόρετα :grin:
Bourdoulas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Χρησιμοποιεί κανένας σας sniping προγράμματα;Είναι ασφαλή;Έχετε να προτείνεται κανένα;
Finn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Ελλάδα τα оnitsuka tiger mexico κάνουν απο 100 εως 120.Το χρώμα δε το βρήκα πουθενα.Γι αυτο τοσος ντόρος.Κι οταν λέω πουθενα ενώ σ ολο το νετ
ZELDA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 μήπως γνωρίζει κανενας ποσα λεφτα χρειαζοντε για αρχικη καταθεση (να ανοιγω λογαριασμό στην alpha bank?)
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Χρησιμοποιεί κανένας σας sniping προγράμματα;Είναι ασφαλή;Έχετε να προτείνεται κανένα; http://www.auctionsniper.com/
kyrnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ZELDA κι εγώ για 300 ευρώ ήξερα και τα είχα μαζί μου όταν πήγα αλλά ο ταμίας δεν μου ζήτησε τίποτα,τουλάχιστον δεν με ρώτησε αν τα έχω πριν τον ανοίξει (λογικά δεν έπρεπε να με ρωτήσει πριν ; ) και στο τέλος του πρότεινα εγώ να κάνω αρχική κατάθεση τα 300.Πάντως έχει ένα όρο στο συμβόλαιο για μέσο ετήσιο ποσό κατάθεσης ώστε να μην χρεώνεσαι έξοδα(κάπου 9 ευρώ) διατήρισης και κίνησης .Για ψάξε το στην online φορμα. EDIT Ρε παιδιά το ebay.ie σέρνεται απόψε (από 21:10 ως τώρα 22:50) ή φταίει η σύνδεση μου ; (οτιδήποτε άλλο ανοίγει καλά αυτό θέλει ωωωωωρα ). EDIT2 Λέτε να σχετίζεται με το πρόβλημα της otenet στη Βόρεια Ελλάδα (πως άραγε);Οι ώρες πάντως ταυτίζονται ...
ZELDA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια θελω να πληρώσω με τραπεζικό εμβασμα ενα ραδιο cd θελω να παραγγειλω απο http://www.pixmania.com αν δε κανω λαθος απο Γαλλια ερχοντε οι παραγγελειες μηπως ξερει κανεις αν θα με σκισουν στη τραπεζα? πχ θα βαλω τα 170 ευρω που κανει το ραδιο μαζι με τα coyrier και φπα ποσο περιπου θα πληρωσω (για το τραπεζικό εμβασμα?)
SpectralQ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Tώρα πια τα έξοδα για μεταφορά ποσου ΙBAN μεταξύ τραπεζικών λογαριασμών εντός Ευρωπαϊκής ένωσης είναι πολύ μικρά και ακόμα μικρότερα αν το κάνεις μέσω e-banking. Το ακριβές ποσο είναι ανάλογα με την τράπεζα σου αλλά είναι πραγματικά μικρό (νομίζω λιγότερο απο 3 ευρώ). Λόγικά θα αναγράφονται οι χρεώσεις κάπου στο site της τράπεζας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.