ZELDA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 και αν εισαι πωλητης και κανεις δημοπρασια ενα κινητο πχ και το χτυπησει το τελευτεο λεπτο ο αλλος 30 ευρο πχ λεμε τωρα εισαι υποχρεομενος να το πουλησεις και αν οχι τι γινεται σε ακυρωνουν το acc ?
lalanis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 και αν εισαι πωλητης και κανεις δημοπρασια ενα κινητο πχ και το χτυπησει το τελευτεο λεπτο ο αλλος 30 ευρο πχ λεμε τωρα εισαι υποχρεομενος να το πουλησεις και αν οχι τι γινεται σε ακυρωνουν το acc ? Πρέπει να έχεις βάλει κατώτερη τιμή (reserve) ή να ξεκινήσεις τη δημοπρασία από κάποιο ποσό που σε ικανοποιεί....Αλλιώς σε ακυρώνουν αν δεν το δώσεις στον high bidder... Αλλά συνήθως η ζήτηση θα κάνει το θαύμα της... Π.χ ξεκίνα να πουλήσεις το νέο ipod nano με αρχική τιμή 20 ευρώ... Ε πίστεψε με, θα πέσουν πάνω σαν τα κοράκια, και θα βγάλεις και κέρδος... Το κόλπο είναι να έχει υψηλό feedback (να είσαι αξιόπιστος πωλητής) και να ρυθμίσεις τη δημοπρασία να κρατάει πολλές μέρες π.χ 5 ή 6
Finn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Θελώ να πάρω κατι παπουτσάκια αλλα ο χρήστης δεν δέχεται paypal παρά μόνο καταθεση στον λογαριασμό του. Μεσω Аlpha Web banking μπορώ να στείλω τα λεφτα με σχετικα μικρό έμβασμα? Μέσω paypal γίνεται αυτό? Συνήθως το έμβασμα πόσο είναι? περι τα 20 ευρώ? тhanks
kyrnikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Finn Δεν είναι ρίσκο το να μεταφέρεις χρήματα στον λογαριασμό άλλου και μάλιστα στο εξωτερικό ; Με το paypal έχεις μια εξασφάλιση,με μεταφορά καμία !! Τι αξιολόγηση έχει ο πωλητής αυτός;εγω πάντως μόνο με paypal θα έστελνα.Εδώ σε αγορά από το fleamarket έκανα κατάθέση και πάλι το τσέκαρα από 10 μεριές!!!Τώρα βέβαια αν είναι μεγάλη ευκαιρία και μικρό το ποσό τι να πω παίρνεις το ρίσκο και αν την πάθεις την έπαθες ! Τεσπα,στο site της alpha στο 'Αρχική Σελίδα: Ιδιώτες: Alpha Web Banking: Συνήθη Ερωτήματα:' λέει τα παρακάτω : -------------------------------------------------------------------- Τιμολόγηση διατραπεζικών εντολών Τα έξοδα εντολών μεταφοράς ποσού για πίστωση λογαριασμού σε άλλη τράπεζα εσωτερικού (διατραπεζικές) μέσω του Alpha Web Banking, αναλόγως με τον τρόπο πληρωμής τους (τον οποίο μπορεί να επιλέγει ο εντολέας), είναι τα εξής: Έξοδα επιμερίζονται (SHA). Ο εντολέας θα χρεώνεται με τα έξοδα της Alpha Bank (Ευρώ 0,30) και ο δικαιούχος με τα έξοδα της τραπέζης του βάσει του εκάστοτε τιμολογίου της. Έξοδα βαρύνουν τον εντολέα (ΟUR). Ο εντολέας θα χρεώνεται με όλα τα έξοδα της μεταφοράς εκ των οποίων : - Έξοδα Alpha Bank: Ευρώ 0,30 - Έξοδα τραπέζης δικαιούχου (βάσει διατραπεζικής συμφωνίας): > Ευρώ 1,20 για μεταφορά ποσού έως Ευρώ 12.500 > Ευρώ 3 για μεταφορά ποσού από Ευρώ 12.500,01-50.000 > Ευρώ 15 για μεταφορά ποσού από Ευρώ 50.000,01 και άνω Έξοδα βαρύνουν το δικαιούχο (ΒΕΝ). Ο εντολέας δεν θα χρεώνεται με έξοδα. Όλα τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον δικαιούχο. ---------------------------------------------------------------
Finn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 λίγα λεφτά θέλει δλδ για να στείλω τα λεφτα.nice θα το δοκιμάσω κι αμα χασω έχασα
tvagge Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια, μια ερωτησούλα: Εχω μια VISA Electron της ΝΟVA Bank. Αυτή την κάρτα την δέχεται το e-bay για να ανεβάσω λεφτά στο account μου; Οταν κανω login στο e-bay και παω να δωσω τα στοιχεια της Visa Electron μου λέει να δωσω 3 ψηφια που βρισκονται στο πισω μερος της καρτας αλλα ετσι οπως βλεπω στην εικονα που εχει σαν help, τα ψηφια της δικης μου καρτας δεν ειναι οπως στην εικονα. Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει τι παιζεται. Δεχεται σιγουρα Electron VISA καρτες το e-bay ???
kyrnikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Finn Μόλις τώρα είδα ότι έκανα μάλλον πάτατα :???: !!! Τώρα πρόσεξα ότι λέει : 'για πίστωση λογαριασμού σε άλλη τράπεζα εσωτερικού (διατραπεζικές)' Μάλλον θέλει πιο πολύ ψάξιμο στο site της alpha.Sorry :-? tvagge Το e-bay θελει τα στοιχεία της κάρτας απλά για να επιβεβαιωσει τα στοιχεία σου.Ομως γίνεται και αλλιώς ,χωρίς κάρτα.Δες 1-2 σελίδες πίσω. Μόνο για αγορές με paypal είναι απαραίτητη η πιστωτική και επειδή το είχα ψάξει πολύ από τις electron μόνο αυτή της alpha έκανε,εκτός αν άλλαξε κάτι στο μεταξύ.
Finn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Τα έξοδα της Alpha Bank για τις απλές εντολές πιστώσεως λογαριασμού άλλης τραπέζης εξωτερικού (εντός Ευρωζώνης) είναι Ευρώ 0,30. Οποτε είμαι οκ ε?
kyrnikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Finn Το έχεις τσεκάρει ότι είναι τόσο ; Αν είναι τόσο και θες να πάρεις και το ρίσκο της κατάθεσης τότε ok. Οδηγίες για το πως γίνεται έχει εδώ: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=887 Τη χρέωση πάντως δεν τη λέει . EDIT Τώρα μου φλάσαρε :wink: Πολλοί δεν δέχονται paypal λόγω του ότι τους κρατάει την προμήθεια.Αν του προτείνεις να βάλεις εσύ την προμήθεια μπορεί να δεχτεί.Τον τεστάρεις κιόλας :wink: γιατί αν έχει paypal (δύσκολο να πουλάει-αγοράζει στο e-bay και να μην έχει),του πληρώνεις την προμήθεια και επιμένει σε κατάθεση βρωμάει το πράγμα...
Finn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Θα τον ρωτήσω kyrniko! edit Hallo! I can give you my IBAN and my BIC number for foreign payments so you mustn΄t pay a lot of taxes and fees Αυτό μου απάντησε.3 αρνητικές έχει ολες κι όλες στις 1000τοσες σύνολο και στις τρεις εχει απαντήσει στο σχόλιο που του κάνανε.Δε μου φαίνεται μούφας. Αλλα και να χάσω τα λεφτα μου ε τι να κανουμε.Συνηθεια μου γινε.Πριν 2 χρόνια 120 ευρώ στο ebay.com άλλα 70 στο ebay.co.uk τα περασμενα χριστουγεννα
a1gr2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 gia kata8esi mesw alpha web banking se trapeza entos tis EE einai sxedon tsampa... an to iksera den 8a pigaina mia wraia mera stin trapeza, na xasw 1 wra, na symplirwsw 2 aitiseis kai na plirwsw 12 eyrw kali i idea me tin promi8eia sto paypal.. alla sini8ws sto protinoun kai oi idioi, eidika oi germanoi
kyrnikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 a1gr2004 Ναι αυτό για τους Γερμανούς το ακούω ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! Πάντως απ' ότι είδα και οι άλλοι τα βάζουν στα μεταφορικά στα μουλωχτά .12 ευρώ στον κισέ 0,3 από το pc για την ίδια δουλειά!!! Τράπεζες..... Finn Μόνο 3 στα 1000+ είναι πραγματικά καλό ποσοστό.Τι να σου πω εσύ αποφασιζεις :smile: .Πάντως αν το κάνεις κράτα μας ενήμερους :wink:
Finn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι λεω να το επιχειρήσω.Τα παπουτσια μου άρεσαν παρα πολυ και δε μπορώ πουθενα αλλού να βρω το συγκεκριμένο χρώμα!
Finn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Γκαντεμια.Μια κακοπουστα εδωσε bid και χάθηκε το buy it now feature και τωρα πρεπει να περιμενω μιαμιση μερα
kyrnikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Finn no problem εσυ βάλε την τιμή του buy it now ως maximum.Αν την ξεπεράσει αγοράζεις τα επόμενα αμέσως αλλιώς αν δεν τη φτάσει (μάλλον όχι) τα παίρνεις πιο φτηνά :wink: καλό σου έκανε (νομίζω) !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.