Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και ξαναλεω ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ πληρωθηκε στο ταχυδρομειο...

Συγνώμη στα ΕΛΤΑ σου ήρθε? Με acs δεν έρχεται όταν κανονίσεις USPS Express Mail ??

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εκανα register me mail του in.gr μου εστειλε ενα link sto mail και μου λεει Congratulations, You can now bid and buy. θα μου στειλουν και κανενα φακελλο στο σπιτι? και σε ποσο καιρο?

Δημοσ.
εκανα register me mail του in.gr μου εστειλε ενα link sto mail και μου λεει Congratulations, You can now bid and buy. θα μου στειλουν και κανενα φακελλο στο σπιτι? και σε ποσο καιρο?

τσουκου :razz:

ξεκινα τις αγορες σου! :grin:

Δημοσ.

ZeldaΟχι δεν στελνουν τιποτα αλλο,εισαι ετοιμος για κρεπαλη αγορων ;-) !!!(προσεχε μην κανεις καμια πατατα με τη φορα που θα εχεις στην αρχη)

Και βεβαια το paypal σου εχει οριο 100 ευρω αγορα συνολο μεχρι να επιβεβαιωσεις τα στοιχεια σου μεσω του λογαριασμου της καρτας .Προσεξετο μην φας καμια αρνητικη.

Τελικα στο θεμα του τελωνειου,οπως και γενικως στη Ελλαδα μας,τα πραγματα φαινεται να ειναι φλου :-? .Οτι κατσει οπως κατσει,μια ετσι μια γιουβετσι!!!

Αμα ειναι να ερθω απο Κρητη για 100 ευρω καλυτερα να παει καποιος απο εσας να το παρει πληρωνοντας μονο το φορο και δεν θελω μια :grin: !!!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν τη δεχεται το paypal.Σιγουρα δεχεται αυτη της τραπεζας Αττικης.

Γιατι δεν κοιτας και την electron visa της alpha; Σε 10 μερες θα την εχεις και ειναι το ιδιο ασφαλης χωρις να εχει κοστος εκδωσης οπως οι gift.Ερχεται και κατασταση κινησεων καθε μηνα στο σπιτι ενω με web banking (δωρεαν) την τσεκαρεις οποτε θες και κανεις και διαφορες πληρωμες.Και εγω για gift πηγαινα αλλα βολευτικα με την electron :-P .

Δημοσ.
h electron visa της alpha ειναι καρτα για atm ή πιστωτικη?

ποσα χρηματα χρειαζεται για να ανοιξεις λογαριασμό?

Τα προγραμματα της Alpha δεν τα ξερω γενικα..

Προσωπικα ειμαι στο 1-2-3, δεν χρειαζεται ουτε δραχμη(μαλλον ευρω) για να ανοιξεις τον λογαριασμο, και η electron ειναι (σε ολες τις τραπεζες) ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ... την χρησιμοποιεις στα atm για να τραβηξεις/βαλεις χρηματα Η στα καταστηματα (οπως και στο ebay) για αγορες, οπως μια πιστωτικη, με την διαφορα οτι αν δεν εχει χρηματα ο λογαριασμος σου, δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα...

Δημοσ.

Ειναι χρεωστικη (debit).Ειναι απ'οσο ξερω η μονη ελληνικη electron δεκτη απο το ebay.Μια διαφορα με τις πιστωτικες ειναι οτι δεν γινετε δεκτη παντου και οτι αν δεν εχεις λεφτα στο λογαριασμο δε γινεται αγορα,συνεπως οπου γινεται δεκτη μπορεις να δωσεις τον αριθμο με σχετικα μικρο ρισκο (ρισκαρεις οτι εχεις στο λογαρισμο σου και μαλιστα μπορεις να βαλεις και ημερησιο οριο).Για την εκδοση δεν χρειαζεται να κανεις αρχικη καταθεση (στο α-400 τουλαχιστον).

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω δει κάτι απίστευτα πράγματα στο e-bay...για παράδειγμα αυτό http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-Ericsson-k750i-k750-2MP-Camera-Phone-Bluetooth_W0QQitemZ5807370030QQcategoryZ64355QQrdZ1QQcmdZViewItem

Sony Ericsson k750 με 13 δολλάρια!Είναι δυνατόν;Ούτε minimum payment έχει ούτε τίποτα!Δηλαδλη αν κάνω μια προσφορά και κερδίσω θα το πάρω τόσο;Μου φαίνεται δύσκολο απ' την στιγμή που κάνει 400 ευρώ το τηλέφωνο!

Δημοσ.

opos pithanotata tha deis...i timi tou tilefonou apo ta 13$ exei ftasei sta 156 afti ti stigmi....ke exei 2 meres akoma mexri na liksi i dimoprasia..afto pantos pou vlepeis simvenei epidei oi perissoteroi xrisimopoioun sniping programmmata gia na kerdisoun tin dimoprasia pou tous endiaferei ke etsi oi perissoteres prosfores ginonte ta teleftea 10 lepta...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ανέβηκε απότομα...τι να πω κάποια πουστι@ παίζει γιατί το ίδιο άτομο ανέβασε την τιμή τρεις φορές χωρίς προφανή λόγο...γίνονται και τέτοια υποθέτω....

Έστω ότι έληγε στα 25 δολάρια η δημοπρασία αυτός θα ήταν αναγκασμένος να το πουλήσει τόσο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...