ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δυο μερες παρακολουθω και γινεται παντα το ιδιο, πραγματικά αμφιβαλλω αν φευγουν ολα αυτα τα κομματια ή απλα ελπιζουν να βρουν καποιον στην τιμη αυτη. Τι νοημα εχει να κανεις δημοπρασια οταν ολες μα ολες φτανουν στην τιμή που το δινεις αμεσως το προιον χωρις δημοπρασια?Εξαπατηση μου ακουγεται. Αν ήταν άνευ χρέωσης θα σου έλεγα πως πιθανά έχεις δίκιο. Στο ebay όμως οι πωλητές πληρώνουν προμήθεια. Λες να τους συμφέρει να κάνουν συνεχώς πλασματικές πωλήσεις? Δεν είναι όλα fake. Κάποια μπορεί αλλά σίγουρα δεν είναι ο κανόνας.
geokokos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 geia xara paidia kai ego exo mpei sto xoro tou ebay ena xrono tora kai exo kanei 6-7 agores tha ithela na rotiso gia ta gia tous emporous-ebay stores pou den stelnoun sto eksoteriko alla mono united states exei prospathisei kaneis na agorasei me mail forward an nai an mporei na mas pei kanena site ti times paizoun kai an einai asfales?
gerontas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 geia xara paidia kai ego exo mpei sto xoro tou ebay ena xrono tora kai exo kanei 6-7 agores tha ithela na rotiso gia ta gia tous emporous-ebay stores pou den stelnoun sto eksoteriko alla mono united states exei prospathisei kaneis na agorasei me mail forward an nai an mporei na mas pei kanena site ti times paizoun kai an einai asfales?Πριν καταφύγεις σε τέτοιες λύσεις, το καλύτερο είναι μια ερώτηση στον πωλητή. Αν έχεις ήδη συγκεντρώσει θετικό feedback (κυρίως χωρίς καμμία αρνητική) και μπορείς να προτείνεις κάποια εύκολη πληρωμή (π.χ. πιστωτική ή paypal ή Bidpay), συνήθως δίνουν ok. Hope it helps.
Miltos_01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, έκανα την εγγραφή μου στο ebay.co.uk δίνοντας την ηλεκτρονική μου διεύθυνση που έχω στην teledome (3 μηνη συνδρομή). Το παράδοξο είναι ότι ενώ το ebay μου λέει ότι το id για να αρχίσω τις δημοπρασίες έχει αποσταλεί εγώ δεν λαμβάνω τίποτα. Το έκανα ξανά και ξανά αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια κανείς???? ή ανάλογη εμπειρία???
Miltos_01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, έκανα την εγγραφή μου στο ebay.co.uk δίνοντας την ηλεκτρονική μου διεύθυνση που έχω στην teledome (3 μηνη συνδρομή). Το παράδοξο είναι ότι ενώ το ebay μου λέει ότι το id για να αρχίσω τις δημοπρασίες έχει αποσταλεί εγώ δεν λαμβάνω τίποτα. Το έκανα ξανά και ξανά αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια κανείς???? ή ανάλογη εμπειρία???
geokokos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά' date=' έκανα την εγγραφή μου στο ebay.co.uk δίνοντας την ηλεκτρονική μου διεύθυνση που έχω στην teledome (3 μηνη συνδρομή). Το παράδοξο είναι ότι ενώ το ebay μου λέει ότι το id για να αρχίσω τις δημοπρασίες έχει αποσταλεί εγώ δεν λαμβάνω τίποτα. Το έκανα ξανά και ξανά αλλά τίποτα.Κάποια βοήθεια κανείς???? ή ανάλογη εμπειρία???[/quote'] mallon pos exeis kanei kapoio lathos sto e-mail pou edoses gia ayto den se erxete den mporei na iparxei allo pragma elekse to pantos ayto.
geokokos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά' date=' έκανα την εγγραφή μου στο ebay.co.uk δίνοντας την ηλεκτρονική μου διεύθυνση που έχω στην teledome (3 μηνη συνδρομή). Το παράδοξο είναι ότι ενώ το ebay μου λέει ότι το id για να αρχίσω τις δημοπρασίες έχει αποσταλεί εγώ δεν λαμβάνω τίποτα. Το έκανα ξανά και ξανά αλλά τίποτα.Κάποια βοήθεια κανείς???? ή ανάλογη εμπειρία???[/quote'] mallon pos exeis kanei kapoio lathos sto e-mail pou edoses gia ayto den se erxete den mporei na iparxei allo pragma elekse to pantos ayto.
ZELDA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 καλησπερα και απο μενα με δυο ερωτησεις 1) σκεφτομε να αρχισω αγορες.. απο ebay προσπαθησα να κανω register αλλα στο τελος μου ζηταει αριθμο πιστωτικης κατι τετοιο και δε μπορεσα να συνεχισω... 2) Εαν πραγματοποιησουμε μια αγορα και τα εχουμε μιλημενα με το πωλητη και κανονισουμε να μας τα στιλει σα δωρο και αυτος το ξεχασει η το στιλει σα κανονικο δεμα τοτε τι γεινετε πρεπει παση θυσια να πληρωσω το τελωνειο? το τελωνειο ποτε το πληρωνεις οταν σου ερχετε το δεμα σου ερχετε και το κερατιατικο του τελωνειου πως γινετε? και αν κανει μ@λακια ο πωλητης μπορουμε να ακυρωσουμε την παραγγελεια οταν φτασει στο τελωνειο... ????????
kyrnikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια σας.Στην αρχη δισταζα για αγορες στο ebay .Διαβασα οτι υπηρχε σχετικο σε ελληνικα site μεχρι να το αποφασισω.Τελικα εβγαλα μια electron visa στην alpha bank (ενεργοποιησα και το web banking),γραφτικα στο paypal (στο οποιο ανεβασα και το οριο συναλλαγων μου μολις πηρα τον πρωτο λογαριασμο απο την alpha bank) και στο ebay ,και χτες παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ το πακετο με την πρωτη μου αγορα :razz: ! Κοστος 65 ευρω.Ηρθε απο το Η-Κ σε 11 μερες (7 εργασιμες).Στο μηνυματακι με την πληρωμη μεσω paypal του ειπα να το δηλωσει ως δωρο η ως ανταλλακτικα η με αξια κατω των 30 ευρω.Τελικα το δηλωσε δωρο και δεν ειχα φορο :razz: .Βεβαια μεχρι να το λαβω με εφαγε η αγωνια αν θα περασει :? . Τωρα περιμενο απο Η-Κ ενα ανταπτορα usb-->ps/2. 20-25 ευρω εδω (αν το βρεις) 7.5 με τα μεταφορικα απο εκει! Ρε τι ευρα βγαζουν οι δικοι μας !!! ZELDA Η εγγραφη στο ebay θελει η στοιχεια πιστωτικης Η ενα email απο αξιολογημενο απο αυτους παροχεα.Οι διευθυνσεις του in.gr γινονται δεκτες.Αρα καλυτερα να ανοιξεις λογαριασμο στο in.gr αντι να βαλεις στοιχεα καρτας. ΕΡΩΤΗΣΗ .Αν κατι το φορολογισουν στο τελωνειο κολλαει εκει και πρεπει να παω να το παραλαβω (απο Κρητη!!!) η απλα θα πληρωσω το φορο οταν το παρω απο τα ΕΛΤΑ;
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 ΕΡΩΤΗΣΗ[/b'] .Αν κατι το φορολογισουν στο τελωνειο κολλαει εκει και πρεπει να παω να το παραλαβω (απο Κρητη!!!) η απλα θα πληρωσω το φορο οταν το παρω απο τα ΕΛΤΑ; Κολλάει. Πρέπει να εξουσιοδοτήσεις εκτελωνιστή για να κάνει την διαδικασία (την έκανα μόνος μου δύο φορές και .... βλαστήμισα χίλιες πεντακόσιες μέσα στο Ελ.βενιζέλ. μέχρι να τα παραλάβω) ή .......... έρχεσαι από Κρήτη πληρώνεις και τα παίρνεις :???: .
Liquid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Εαν πραγματοποιησουμε μια αγορα και τα εχουμε μιλημενα με το πωλητη και κανονισουμε να μας τα στιλει σα δωρο και αυτος το ξεχασει η το στιλει σα κανονικο δεμα τοτε τι γεινετε πρεπει παση θυσια να πληρωσω το τελωνειο? το τελωνειο ποτε το πληρωνεις οταν σου ερχετε το δεμα σου ερχετε και το κερατιατικο του τελωνειου πως γινετε? και αν κανει μ@λακια ο πωλητης μπορουμε να ακυρωσουμε την παραγγελεια οταν φτασει στο τελωνειο... ???????? Μπορεις να το κανεις αλλα τι θα κερδισεις..Τα μεταφορικα τα εχεις πληρωσει και δεν προκειτα να τα παρεις πισω..
Liquid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Κολλάει. Πρέπει να εξουσιοδοτήσεις εκτελωνιστή για να κάνει την διαδικασία (την έκανα μόνος μου δύο φορές και .... βλαστήμισα χίλιες πεντακόσιες μέσα στο Ελ.βενιζέλ. μέχρι να τα παραλάβω) ή .......... έρχεσαι από Κρήτη πληρώνεις και τα παίρνεις :???: . Λοιπον,στην δικια μου περιπτωση... Απο Αμερικη με USPS Express Mail πριν ενα μηνα περασε τελωνειο,εφτασε στο Ταχ.Γραφειο(εδω στην Κρητη) και κανονικα μου ηρθε ειδοποιηση.. Οταν πηγα να το παραλαβω ομως,ο υπαλληλος μου ξετυλιξε ενα κατεβατο του τελωνειου που ειχαν υπολογισει τι επρεπε να πληρωσω ακομα για να το παρω.. Τι να κανω...Πληρωσα,τραβηξα τα μαλλια μου το πηρα και εφυγα...Η μηπως...Τραβηξα τα μαλλια μου,πληρωσα και εφυγα...
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Θα πληρωθει στο ταχυδρομειο... Παλιά ναι .Πληρωνόταν στο ταχυδρομείο. Ισως να πληρώνεται ακόμα αλλά μόνο για αποστολές που έρχονται με καράβι (ζησε Μάι μου να φας ......) Οταν η αποστολή γίνεται "by air" ......... ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Liquid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Και ξαναλεω ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ πληρωθηκε στο ταχυδρομειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.