palawiaris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 pern112 όχι ρε φιλαράκι μην το κοιτάς έτσι σκέψου αν εσύ είσουν πωλητής δεν θα έκανες κάτι για να ανεβάσεις την τιμή;Αυτά κάνουν και αυτοί μέσα,σκοπός είναι να συγκρίνεις εσύ τιμές και να πάρεις από εκεί που σε συμφέρει περισσοτερο
pern112 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 αυτο που λεω ειναι πολιτικη μαγαζιων οχι απλων χρηστων. Δυο μερες παρακολουθω και γινεται παντα το ιδιο, πραγματικά αμφιβαλλω αν φευγουν ολα αυτα τα κομματια ή απλα ελπιζουν να βρουν καποιον στην τιμη αυτη. Τι νοημα εχει να κανεις δημοπρασια οταν ολες μα ολες φτανουν στην τιμή που το δινεις αμεσως το προιον χωρις δημοπρασια?Εξαπατηση μου ακουγεται. Δεν ειναι δυνατον ενα μαγαζι να εχει 8 δημοπρασιες του ιδιου προιοντος την ιδια μερα με διαφορετικές τιμές και να κλεινουν ολα με την ιδια. Αφου δεν χτυπώ καν γιατι ξερω οτι μιση ωρα νωριτερα παει στα υψη. Ας μην βαζουν δημοπρασια αλλα ακομα και αν ειναι να βαλουν ας ξεκινησουν απο μια λογική τιμή οχι με 10 δολαρια ξεροντας οτι ή θα το πουλησουν τελευταιο μισαωρο ή αν δεν τους ικανοποιει θα το χτυπησει ενας δικός τους για να μην φυγει το εμπορευμα. Και τι νοημα εχουν τα rates τοτε?να σου δωσω το id μου να μου κανεις και εσυ ενα θετικό rate:)Η καλυτερη λυση ειναι απλοι χρηστες ομως δεν μπορεις να ξερεις το προιον αν ειναι σε καλη κατασταση γιατι πχ σε pda βαζουν παντα φωτο απο το site και οχι του προιοντος.....
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 ι νοημα εχει να κανεις δημοπρασια οταν ολες μα ολες φτανουν στην τιμή που το δινεις αμεσως το προιον χωρις δημοπρασια? Ο αγοραστής θα προτιμήσει να προσπαθήσει να το πάρει 5 δολλάρια από 20. Ο επόμενος θα το πάει στα 10. Ο επόμενος στα 15, ο επόμενος στα 19. Ο επόμενος απλά θα κάνει buy it now. Δεν είναι κάτι δυσνόητο. Αν δεν βιάζεσαι προσπαθείς να το πάρεις φθηνά, αν το θες όπως και να 'χει, το τσιμπάς αμέσως στην τιμή που ορίζει ο αγοραστής. να σου δωσω το id μου να μου κανεις και εσυ ενα θετικό rate Πρέπει να κάνετε έστω και μια εικονική αγοραπωλησία.
A-Ge0 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Γεια σας πρωτη φορα μπαινω στο ebay και επειδη ειμαι ψαρωμενος θα ηθελα την βοηθεια σας με την εξης δημοπρασία. http://cgi.ebay.com/New-Dell-Latitude-D610-Laptop-2-0-2GB-60GB-DVD-RW-D600_W0QQitemZ6793779315QQcategoryZ80208QQrdZ1QQcmdZViewItem Τι πρεπει να προσεξω? Δεν θελω με τιποτα να πληρωσω τελωνειο γιατι η τιμη παει στα υψη... Πρεπει να πληρωσω οπωσδηποτε πριν στειλει το laptop?
pern112 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 lucifer αυτο που εννοουσα ειναι οτι δηλώνουν τα ιδια αντικείμενα πχ 2 ώρες, 4 ώρες, 7 ώρες και 12 ώρες πριν σε διαφορετικές τιμές. Ολα ομως, μα ΟΛΑ κλείνουν με την ιδια τιμή που είναι σχεδον ίδια αν οχι με αυτη της πωλησης. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση πχ για pda και μαλιστα να καταληγει και στην ιδια μα την ιδια τιμη ολα τα κομματια. Πιστευω οτι αν εχει υψηλη τιμη τα πουλανε αν οχι τοτε τα χτυπα τελευταια στιγμη ενας δικος τους ώστε να μεινει το προιον. Μαλιστα εχω δει ιδια ids να χτυπανε τελευταια στιγμή ιδια κομματια..κατι μου βρωμαει. Βεβαια εννοουσα να κανουμε εικονικη αγοροπωλησια, κανεις δεν μπορει να ελεγξει τελικώς τι πουλιεται εκει και τι ειναι εικονικο Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μου το στειλουν με DHL (πολιτική μαγαζιου) μου ζητανε 58$. Μου ειπαν οτι μπορουν να δηλωσουν το προιον σε μικρη τιμη που θελω (κατω των 40$) αλλα οχι να το στειλουν gift και ουτε με USPS. Με DHL θα πληρωσω τελωνειο??thanx
Spy_tb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Εμένα παντώς στην FEDEX μου είπαν οτι περνάει τελωνείο με αξία δέματος πάνω απο 50$. Το ρώτησα πριν ένα μήνα που χρειάστηκε και εγώ να εκτελωνίσω κάτι.
A-Ge0 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Εστειλα σε καποιον: Dear Sir/Madam, Can you please tell me the shipping cost with USPS-Global Express to Greece ? Can you please DO NOT INCLUDE any INVOICES or RECEIPTS inside the package and DECLARE the value of the package LESS THAN $40? Because if you declare it more than $40 I will have to pay double money in order to get the package from the Greek customs. Thank you. Απάντηση: That is too tough to do as I have to insure the package for full value - they will question the declaration of $40 and will not allow it. Sorry. Τι εννοει οτι το εχει ασφαλισει? δεν γινεται με τπτ να το κανει 40$?
SpectralQ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Εννοεί οτι δε μπορεί να κάνει αυτό που ζητάς γιατι μετά δεν θα μπορει να ασφαλίσει το δέμα για όλη του την αξία και σε περίπτωση που χαθεί θα παρετε πίσω μόνο τα $40. Κοίτα, ετσι κι αλλιώς αυτο που ζητάτε δεν είναι νόμιμο οπότε είναι στο χέρι του πωλητη αν θα δεχτεί ή όχι. Απο την άλλη αν του πεις οτι αναλαμβάνεις την ευθύνη και γίνει οποιαδήποτε στραβή (ακόμα και να σου στείλει επίτηδες άδειο πακέτο) δεν παίρνεις αποζημίωση. Το αν θα πληρώσεις τελωνείο και πόσο δεν εξαρτάται μόνο απ'την τιμή αλλα και απ'το είδος πχ. αν είναι ηλεκτρονικά τοτε σίγουρα πληρώνεις, για βιβλία, ρούχα κ.α. δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο. Θα ταν χρήσιμο όταν κάποιος περάσει απο τελωνείο να ρωτήσει για τους κανονισμούς και να μας πεί.
giorgoskr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Μια γενικότερη παρατήρηση που έχω να κάνω και απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στο ebay: Είναι πολύ απλό να κάνετε register στο ebay και να δοκιμάσετε να χτυπήσετε και να αγοράσετε κατι πολύ φθηνό για αρχή και σιγά σιγά θα εξοικιωθείτε!
gelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 exw PROBLHMA me to EBay!!!!!!!!!!!!!!!!ekana kataxwrhsh na poulisw ena roloi,plirwsa ta fees gia thn kataxwrhsh kai parola ayta,kanontas search gia na dw thn kataxwrhsh mou den to blepw pouthena!!!!!!!!!!!!!!Yparxei periptwsh na exei ginei kapoio lathos?Ti mporw na kanw??? Epishs gnwrizei kapoios pws mporw na kanw thn one day listing?se mena ebgale minimum 3 days listing,alla blepw oti alloi mporoun kai kanoun one day listing.
calculator Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Πάντως για ενημέρωση και το http://www.ibid.gr είναι πλέον δωρεάν.
chios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Καλημέρα μια ερώτηση, έχω καταχωρίσει μια electron visa της τράπεζας πειραιός μπορώ να την ακυρώσω. Αυτη η κάρτα ειναι cash card πρεπει να έχεις λεφτά στο λογαριασμό για να αγοράσεις. Είναι ασφαλεις αυτή η κάρτα?? μπορεί κάποιος να την χρεώσει χωρίς να έχει λεφτα ο λογαριασμός?? ι
zaxoys Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Αυτές οι κάρτες (debit ) είναι ιδανικές για αγορές μέσω net γιατί ακριβώς μπορείς να χρεωθείς μέχρι το ποσό που έχει ο λογαριασμός σου ,αν δεν έχεις τα χρήματα η συναλλαγή απορρίπτεται .Για την ασφάλεια μέσω net ισχύει οτι για όλες τις κάρτες...Το σημαντικότερο πιστεύω οτι είναι να εμπιστεύεσαι τα sites που θα την χρησιμοποιήσεις...
dunevaley Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 afto einai vevaio. H visa electron einai gnwsth ws debit card
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.