CyberWalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Α ρε Ζάχο, α ρε Ζάχο...! Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επανερχόμαστε στα ίδια... Χε! ΟΚ, καλή ιδέα, το είχα ξεχάσει τελείως! Αυτό θα κάνω, αν και βρήκα ένα work around στο πρόβλημά μου. Many thanks!
kikis2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μπορεί κάποιος να μας πει πως υπολογίζονται τα τελωνιακά έξοδα? π.χ. σε μια αγορά 100ευρω απο Αμερική +30 ευρω μεταφορικά! Απο τι τιμή και πάνω περνάμε τελωνίο?
a1gr2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 nomizw apo 25-30 eyrw kai panw... (se 5 meres kleinoun 2 mines apo tote pou agorasa mia mitriki apo kanada kai akoma tin perimenw)
bomberb17 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Λοιπόν για όποιον περιμένει δέμα από αμερική και δεν του έχει έρθει: Κάτι γίνεται με το τελωνείο τελευταία και τα δέματα "κολλάνε" εκεί για ΠΟΛΥ καιρό (μαζεύτηκαν πολλα; βαριούνται; δεν ξέρω). Οπότε πας στα τοπικά ΕΛΤΑ, λες ότι περιμένεις δέμα από αμερική και δεν σου έχει έρθει ακόμα. Σου δίνουν το τηλ. του τελωνείου, τους τα πρήζεις για 1-2 βδομάδες να στο εκτελωνίσουν και θα σου έρθει...
kikis2002 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 χεχε τόσο απλά ε? Κανένας να μου πει πως υπολογίζεται το τελωνίο?!?! Και κάποιος ασφαλής τρόπος να μας το στείλουνε σαν δώρο και να φτάσει σίγουρα χωρίς πρόβλημα??
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 nomizw apo 25-30 eyrw kai panw... Δεν νομίζω.. Μάλλον έχει σημασία και το είδος του προϊόντος. Έχω κάνει πολλές μαζικές αγορές CD, DVD, LP κτλ που ξεπερνούσαν κατα πολύ τα 30 ευρώ και δεν πλήρωσα τελωνείο. ΕΚΤΟΣ και αν τα ασφαλίσεις, και πρέπει να δηλώσεις τιμή, δλδ δν έρθει ως gift, αλλά και πάλι υπερατλαντικά δεν μου έχει τύχει ποτέ πωλητής που να δίνει insurance option.
a1gr2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δεν νομίζω.. Μάλλον έχει σημασία και το είδος του προϊόντος. Έχω κάνει πολλές μαζικές αγορές CD' date=' DVD, LP κτλ που ξεπερνούσαν κατα πολύ τα 30 ευρώ και δεν πλήρωσα τελωνείο. ΕΚΤΟΣ και αν τα ασφαλίσεις, και πρέπει να δηλώσεις τιμή, δλδ δν έρθει ως gift, αλλά και πάλι υπερατλαντικά δεν μου έχει τύχει ποτέ πωλητής που να δίνει insurance option.[/quote'] basika eida se ena palikari apo hong-kong oli tou tin pragmateia stin eyrwpi kai kapou elege (me mikra grammata ;p) oti gia panw apo 18lires yparxei periptwsi na xrew8oun telwneio... apo kei kai ta 30 eyrw... alla pes mas ti akrivws exeis agorasei kai DEN plirwses telwneio, me endiaferei oso na nai
pink floyd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 re paidia an to kaneis gift to dema me usps kai 1000 euro na exei tha perasei telwneio?kai ginetai auto pou kostizei 1000 euro na mou to dhlwsei 100euro..gia ameriki milame panta.
kikis2002 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 αν το δηλώσουν as gift τότε δεν παιρνάς τελωνίο! Αλλά αν χαθεί τι γίνετε? εγώ παίρνω τα λευτά μου πίσω? Αν όχι τότε με ποιό τρόπο αποστολής ήμαστε σίγουροι οτι δεν θα χαθεί?
pink floyd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 exei agorasei kanenas dema aksias gyrw sta 1000euro kai na mhn perasei telwneio?pws?
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 alla pes mas ti akrivws exeis agorasei kai DEN plirwses telwneio, me endiaferei oso na nai CDs, Βινύλια, Κασσέτες, T-Shirts, κάτι boxerάκια Bob Σφουγγαράκη για ξεκάρφωμα, διάφορες αφίσες χμμμ... Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
CyberWalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Πήγαινε δευτέρα πρωι τράπεζα Κύπρου και βγάλε την connect card με απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου (electron visa - χρεωστική ) .Στην βγάζουν επιτόπου (15 λεπτά ) http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=3577 Ζάχο, τελικά τζίφος η δουλειά! Δε γίνεται δεκτή η Electron Visa της Τράπεζας Κύπρου που μόλις έβγαλα! Το paypal λέει πως δε δέχεται κάρτες από μη εγκεκριμένες χώρες.... (!) Προφανώς η Κύπρος αποτελεί μη-εγκεκριμένη χώρα για το paypal...?! :? Κάνω κάτι στραβό ρε 'σεις και δε το δέχεται...;! Υπάρχει μήπως κανείς με την ίδια κάρτα που να χρησιμοποιεί paypal χωρίς πρόβλημα;
CyberWalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν πως το πιθανότερο είναι να κάνει μια ημέρα να ενεργοποιηθεί και πως κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε ότι αφορά το paypal. (Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι οι υπάλληλοι στα διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών είναι αναρμόδιοι να απαντήσουν σε κάθε είδους ερώτηση που θέτετε...γι'αυτό να είστε επιφυλακτικοί! Πχ, σήμερα πριν φύγω από την Κύπρου, ρώτησα την κοπέλα που μου την εξέδωσε αν θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω για ιντερνετικες συναλλαγές από σήμερα κιόλας και μου είπε πως 'ναι'. Αυτό βέβαια εν συνεχεία αποδείχθηκε λανθασμένο, τόσο λόγω των επανειλλημένων προσωπικών δοκιμών μου όσο και λόγω της ρητής απάντησης που έλαβα από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών που όταν πριν λίγο τηλεφώνησα με διαβεβαίωσαν για το αντίθετο! Anyway, θα περιμένω μέχρι αύριο μπας και ενεργοποιηθεί και βλέπουμε...)
zaxoys Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Αν θυμάμαι καλά η δική μου ενεργοποιήθηκε σε λίγες ώρες !.Δλδ πρωι την πήρα και απόγευμα την χρησιμοποίησα .Αυτά έγιναν πριν ένα χρόνο παρόλα αυτά .Μάλλον λόγω καλοκαιρίου κάνουν τα .....γνωστά στα κεντρικά ,πάντως αύριο το πρωι το αργότερο θα σου δουλεύει σίγουρα - Δεν βλέπω λόγο να μην σου δουλεύει στο paypal, την έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλά site και περνάει παντού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.