Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vasika me tin Electron paizei oti apo merikes trapezes ti dexetai kai apo kapoies oxi (milisa me filo mou pou exei Electron tis Citibank kai mou eipe oti plirwnei kanonika me Paypal). Emena i karta einai tis Novabank kai einai apodekti apo elaxista sites. Agnwstai ai voulai twn trapezwn... ;-)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω μια Direct Card Visa Electron της τραπεζας κυπρου και στο Pay Pal μου λεει οτι δεν ειναι αποδεκτη.Τι μπορω να κανω για να βαλω χρηματα στο PayPal?Επισης με το να προσθεσω λογαριασμο τραπεζας παλι δεν μου δινει την δυνατοτητα...

Δημοσ.

Θα μου στειλει κάτι ενας Αμερικάνος αξίας περι τα 350 δολλάρια.Μου είπε όμως οτι θα το δηλώσει 250 δολλάρια.USPS+insurance οπότε δε το κοβώ να γλιτώνω τελωνειο.

Μπορει κάποιος να μου πει αμα τα εξτρα που θα στάξω στους κλέφτες του τελωνείου θα υπολογιστούν βάσει τα 250 δολλάρια ή θα εκτιμήσουν ξανά την αξία του προιόντος εκει?

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος σιγουρα,για να πουλησω κατι στο ebay,χρειαζομαι πιστωτικη?η μοθ αρκει ο αριθμος τραπεζικου λογαριασμου ωστε να κατατεθουν δηλαδη τα χρηματα που θα μου στειλουν?Επαναλαμβανω μονο για να πουλησω κατι.

Δημοσ.

agorasa mia DDR 512MB prin 1 mina sto ebay...

sto description eixe: "used and working"

prin 3 meres pou tin dokimasa diapistosa oti einai KARGA elatomatiki.. den douleyei ka8olou... mexri kai testers dokimasa panw tis kai mou bgazane 50.000 la8i....

tou esteila email alla den exei apantisei...

ti na kanw? yparxei periptwsi na parw ta lefta mou pisw?

Δημοσ.

exartatai ti elege stin perigrafi tis.An elege gia dekti epistrofi kalws.Sinithos omws gia used lene apo oti exw dei the item is sold as is no returns accepted.Des loipon pali ti anaferei stin perigrafi.

Δημοσ.

des to link.. den anaferei apolytws tpt :)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6773367054&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&rd=1

mou esteile ena email kai blepoume

oso gia na pouliseis kati, den eimai sigouros oti ginetai mesw logariasmou monaxa...

8a prepei na tous dwseis enan tropo na tous plirwseis tis promi8eies (fees)

apo ta listing sou kai tis pwliseis...

me electron visa apo alpha mia xara poulisa prin 1 bdomada ena

calculator...

Δημοσ.

Παιδιά με τα χίλια ζόρια έκανα register στο γερμανικό ebay καθώς δεν ξέρω καθόλου γερμανικά και κολλάω στο τελικό στάδιο. Μου έχει βγάλει

Um die Anmeldung abzuschließen, geben Sie bitte den Bestätigungscode ein, den Sie in Ihrer Anmeldungs-E-Mail erhalten haben, und klicken Sie dann auf Anmeldung abschließen.

Bestätigungscode aus der E-Mail

Εγώ ρε γμτ σε ένα mail που μου έστειλαν δεν βλέπω κανένα κωδικό. Οποιαδ'ηποτε βοήθεια καλοδεχούμενη

By the way θέλω να αγοράσω για το αυτοκίνητο radio cd. Απο ποια χώρα να προτιμήσω?

Δημοσ.

ata1983 μήπως στο mail έχει κάποιο link που πας πρώτα και μετά σου στέλνουν τον κωδικό ενεργοποίησης;Πάντως τελευταία δήλωσα ένα φιλαράκι μου στο γερμανικό και ζητούσαν το mail που σου δίνει ο παροχέας internet.Aλλιώς ζητούσαν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σου.Και εμείς προτιμήσαμε να δώσουμε το κανονικό μας mail για να μην δώσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής.

Δημοσ.

Τον πέρασε σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω χαρτάκι με πληροφορίες για το πόσα θα πληρώσω στο τελωνείο ή οτι ειναι καθ οδόν για το σπίτι μου το δέμα χωρις εξτρα χρεώσεις?(τι καλά,τι καλά!! :D)

αυτή βασικά ήταν η απορία μου..σορυ που δε διευκρίνησα :P

Δημοσ.
agorasa mia DDR 512MB prin 1 mina sto ebay...

sto description eixe: "used and working"

prin 3 meres pou tin dokimasa diapistosa oti einai KARGA elatomatiki.. den douleyei ka8olou... mexri kai testers dokimasa panw tis kai mou bgazane 50.000 la8i....

tou esteila email alla den exei apantisei...

ti na kanw? yparxei periptwsi na parw ta lefta mou pisw?

file ean plirwses me paypal se kaliptoun apo apates mexrh 200 euro kai kinigane meta auton lipom kita to !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...