Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απ'ότι ξέρω το paypal υποστηρίζει μόνο την κατάθεση χρημάτων από paypal σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό.. Γιατί εξάλλου να κάνεις add funds; Ότι χρειαστείς να αγοράσεις θα χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική (ή την χρεωστική του λογαριασμού) μέσω του paypal!

Kαι μια ερώτηση:

Αγόρασα μνήμες για Η/Υ από USA και μου τις έστειλε στις 24/5. Η αξία τους είναι περίπου 200� (χωρίς τα μεταφορικά-ασφάλεια). Τα έστειλε με USPS. Και είναι δηλωμένα ως εμπόρευμα οπότε μάλλον θα περάσουν τελωνείο. Σήμερα 2 βδομάδες μετά δεν μου έχει έρθει τίποτα' date=' ούτε καν ειδοποίηση από το ταχυδρομείο για τελωνείο... Υπάρχει περίπτωση να έχει "κολλήσει" το δέμα στο τελωνείο; Υπάρχει τρόπος να το μάθω; Ας πει τη διαδικασία κάποιος που αγόρασε από Αμερική και πέρασε τελωνείο....[/quote']

na min to grousoyzepsw, alla mallon de tha peraseis telwnio(usps+no insurance), logika stis epomenes 2 evdomades tha laveis idopoihsh apo ta elta.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το δέμα είναι ασφαλισμένο! Οπότε μάλλον περνάει τελωνείο σωστά; Τώρα πότε περίπου θα λάβω την ειδοποίηση; Ήδη έχουν περάσει 2 βδομάδες! Για μήνα θα πάει δηλαδή;;

Δημοσ.
Το δέμα είναι ασφαλισμένο! Οπότε μάλλον περνάει τελωνείο σωστά; Τώρα πότε περίπου θα λάβω την ειδοποίηση; Ήδη έχουν περάσει 2 βδομάδες! Για μήνα θα πάει δηλαδή;;

den mou exei tixei pote asfalismeno, so den xerw, apo oti expun grapsei nwritera se afto to topic pernas telwnio, nwris einai akoma gia na agxwnese gia to dema, prwta tha sou erthei notice apo telwnio.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά περιμένω να μου έλθει κάτι μικρής αξίας ως Gift (30USD) εδώ και 1,5 μήνα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... στο ταχυδρομείο δεν μπορούν να το ψάξουν μιας και δεν έχω Tracking Code (το έστειλε μέσω USPS Air Mail)

Δημοσ.

Λεφτά σε φάκελο, αποστολή στον τυπά, μόλις τα λάβει στο στέλνει.

Κίνδυνοι, μπορεί να χαθούν (αν ΔΕΝ είναι registered), και αν είναι εκτός ΕΕ το γράμμα θα ανοιχτεί για έλεγχο στο τελωνείο, και ο τελωνειακός να βουτήξει τα φράγκα.

Δημοσ.

Και μην ξεχνάς και τον πωλητή ο οποίος μπορεί τελικά να πάρει τα χρήματα και απλά να μην σου στείλει τπτ και να σου πει οτι δεν έλαβε το γράμμα , τι μπορείς να του κάνεις,θα τον μάλώσεις?Πήγαινε καλύτερα βγάλε μια χρεωστική κάρτα - 1 μέρα υπόθεση είναι

Δημοσ.

Νταξει, αν το στείλει registered ο άλλος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν το έλαβε. Μπορεί να πει βέβαια "Εγώ δεν το έλαβα, άρα δεν το έστειλες registered" οπότε μια pic βοηθάει. Αλλά πολύ βαβούρα.

Δημοσ.

Μη στείλεις χρήματα μέσα σε φάκελο. Είναι μεγάλο ρίσκο. Και registered(=συστημένο) να το στείλεις δεν είναι απόδειξη οτι περιέχει χρήματα και πόσα. Ταχυδρομική επιταγή γίνεται για εξωτερικό; Ξέρει κανείς; Aλλιώς έμβασμα στον λογαριασμό του κι ας έχει παραπάνω έξοδα. Οτι και να κάνεις είναι απαραίτητο να έχεις απόδειξη στα χέρια σου οτι πλήρωσες αλλιώς είναι πολύ εύκολο και να χάσεις τα χρήματα και το αντικείμενο και να πάρεις αρνητικό feedback. Το ebay δε σε καλύπτει χωρίς απόδειξη. Υπάρχουν αρκετοι απατεωνίσκοι στο ebay και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν.

Δημοσ.
Endiaferomai na agorso kati apo to ebay. Alla den exo pistotiki karta. Autos pou to poulaei mou eipe oti mporo na to agoraso me registered mail. Ti einai auto?? Mporeite na voithisete?

egw lew gia na min riskareis me registered mail ktl, h psaxto se allo pwliti h pes mas ti einai afto poy psaxneis gia na voithisoume.

Δημοσ.

Geia sas paidia.. kai pali tin boitha ton empiron zitao..

thelo na agoraso ta amortiser auta

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7979698989#ebayphotohosting

Eine apo Hong Kond opos eipe.. kapou 300euro tha klisei fadazomai o dimoprasia.. ton rotisa gia metaforika kai mou eipe..

##

The cheapest way to ship the coilover from hong Kong to Greece is $125.00USD by Surface. It takes 40-45 business days for delivery.

##

Ego mporo na ta doso.. poli ftina mou bgenoune.. para poli ftina.. stin ellada kanoun toulaxiston 1800euro!!

To thema eine oti meta apo 40-45 business days.. diladi peripou 60-70meres apo oti katalabaino tha ftasoun..

an den ta exei steilei tha mporo na tou kano tipota ?? tha exei diagraftei i dimoprasia apo to ebay e? epikindino e? ti na kano??

Δημοσ.
Geia sas paidia.. kai pali tin boitha ton empiron zitao..

thelo na agoraso ta amortiser auta

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7979698989#ebayphotohosting

Eine apo Hong Kond opos eipe.. kapou 300euro tha klisei fadazomai o dimoprasia.. ton rotisa gia metaforika kai mou eipe..

##

The cheapest way to ship the coilover from hong Kong to Greece is $125.00USD by Surface. It takes 40-45 business days for delivery.

##

Ego mporo na ta doso.. poli ftina mou bgenoune.. para poli ftina.. stin ellada kanoun toulaxiston 1800euro!!

To thema eine oti meta apo 40-45 business days.. diladi peripou 60-70meres apo oti katalabaino tha ftasoun..

an den ta exei steilei tha mporo na tou kano tipota ?? tha exei diagraftei i dimoprasia apo to ebay e? epikindino e? ti na kano??

40-45 hmeres kanoun to giro tou kosmou kana 5ari fores!

yparxei sigoura pio grigoros tropos, kalitera rwta sta elta gia enallaktikes liseis apostolhs kai kostos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...