themis Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 kita..an deis oti exei kanei logo gia afto to pragma(oti diladi den dexete pliromi em paypal apo xristes me mideniko feedback)mesa stin dimoprasia tou tote vres ena tropo ke eite peiston na pliroseis me paypal eite pestou oti den mporeis na pliroseis allios...ego mono mia fora exo xrisimopoiisei money order ke aftixos mou eferan to antikimeno pou ithela...telospanton,prosopika i paypal i tipota..
kikis2002 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 H USPS apo ameriki poses meres kanei na ftasei to demataki edo?? Eine aksiopisti? Iparxei perisptosi na xathei to dema?? Thanks gia tin boithia
bomberb17 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Εμενα ενας seller μου λεει οτι δεχεται paypal μονο αν εχω confirmed address (?) Τι εννοεί; Μηπως verified paypal account?
razkal Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 H USPS apo ameriki poses meres kanei na ftasei to demataki edo?? Eine aksiopisti? Iparxei perisptosi na xathei to dema?? Thanks gia tin boithia apo 10 meres mexri 1 mhna, usps= amerikanika elta, apadise monos sou, to na xathei 1 dema borei na ginei se opiadipote eteria, courier h elta. ws twra padws den exw antimetwpisei kanena provlima me usps.
Lucifer Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Ούτε έγω, και σκάνε σχετικά γρήγορα. Ο χοντρός αργόμισθος ταχυβρώμος μου είναι που τα αργεί. Τουλάχιστον νοιώθω ασφαλής μαζί του.
SpectralQ Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Βγήκε ενα πολύ χρήσιμο Extension για όσους χρησιμοποιούν Firefox που με Right click στο όνομα όποιου Ebay ID μας ενδιαφέρει, βγάζει κατευθείαν όλα τα negative και neutral feedback που 'χει πάρει. -> Ebay Negs Ή αλλιώς λειτουργεί και σαν σελίδα: -> www.toolhaus.org
gorgonite Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μερικοί μου ζητάνε επιπλέον της τελικής τιμής της δημοπρασίας +Χ% αν πληρώσω με paypal και +Χ% για τις κρατήσεις του ebay. Είναι "νόμιμο" αυτό; (αφού αυτά βαρύνουν τον πωλητή)
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Aν το αναφέρουν στην δημοπρασία ναι. Αν δεν το έχουν ως όρο, και στο ζητήσουν μετά, όχι.
palawiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μερικοί μου ζητάνε επιπλέον της τελικής τιμής της δημοπρασίας +Χ% αν πληρώσω με paypal και +Χ% για τις κρατήσεις του ebay. Είναι "νόμιμο" αυτό; (αφού αυτά βαρύνουν τον πωλητή) Κανονικά δεν είναι σωστό να πληρώσεις τα μαμισιάτικα του πωλητη αλλά και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και τίποτα γιατί σου το θέτουν σαν όρο αγοράς.Έτυχε είδα μια φορά έναν ήθελε το τηλέφωνο του σπιτιού σου σαν όρο για να στα στείλει μάλλον spammer θα ήτανε.Να προσέχεις φίλε τα ψιλά γράμματα κρύβουν παγίδες τα καθήκια.Σε τέτοιες φάσεις θα έλεγα να στείλεις μύνημα στους διαχειριστές του ebay για να σου πουν αν πρέπει ή όχι
Throd Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Γεια σας παιδιά σαν καινούριος στο ebay θέλω να σας ρωτήσω το εξής : Έκανα εγγραφή στο ebay.co.uk έδωσα τα στοιχεία μου και μετά μου ζήτησε τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας (δεν έχω λογαριασμό στο Paypal) και θέλω να πουλήσω , αυτός που θα αγοράσει από μένα θα καταθέσει τα χρήματα μέσω του email μου στην πιστωτική μου κάρτα; Δεν χρειάζετε να ανοίξω λογαριασμό στην Paypal; Η δήλωση της πιστωτικής μου κάρτας στο ebay.co.uk είναι σαν να έκανα και εγγραφή στο Paypal; Αν τελικά δεν γίνει η συναλαγή εγώ χρεώνομαι;(δεν έβαλα στην αγγελία μου τα εξτρά που έλεγε φωτο κλπ) Ευχαριστώ
palawiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Για να πουλήσεις φίλε θέλει ακόμα μία εγραφή σαν πωλητής και θα σου στείλουν κωδικό με γράμμα σπίτι σου,δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε.Αυτός που θα αγοράσει από σένα θα καταθέσει τα λεφτά στον λογαριασμό της τράπεζάς σου,δεν είναι απαραίτητο paypal αλλά καλά είναι να το κάνεις για πιο εύκολες συναλαγές.Με την δήλωσή σου στο ebay δεν έκανες και εγγραφή στο paypal.Αν δεν γίνει η συναλαγή αν εννοείς δεν σε πληρώνει ο αγοραστής μπορείς από το services του ebay να σου αφαιρέσουν την χρέωση.
AoD Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 na sas rotiso ektos apo visa electron, me maestro ginetai douleia??? an oxi, yparxei pi8anotita na tin pros8esoun stis epiloges sto mellon i na alla3o trapeza?
bomberb17 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 na sas rotiso ektos apo visa electron' date=' me maestro ginetai douleia???an oxi, yparxei pi8anotita na tin pros8esoun stis epiloges sto mellon i na alla3o trapeza?[/quote'] ΟΧΙ. Η maestro δεν έχει 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας στο πίσω μέρος της (όπως οι electron και οι κανονικές πιστωτικές) που σου χρειάζεται σχεδόν πάντα για αγορές μέσω ιντερνετ. Εξάλλου αν πας να αγοράσεις κάτι από κανονικό κατάστημα θα σου ζητήσουν και το ΡΙΝ! Τελικά ξέρει κανείς τι παίζει με τις confirmed address του paypal;
_filippos_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημιούργησα λογαριασμό στο Paypal και πέρασα μέσα τον αριθμό ΙΒΑΝ της τράπεζας μου (του καταθετικού λογαριασμού μου στην Εθνική τράπεζα). Δεν μπορώ όμως να κάνω Add Funds στο account μου. Γιατί; Δεν το υποστηρίζει;
bomberb17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημιούργησα λογαριασμό στο Paypal και πέρασα μέσα τον αριθμό ΙΒΑΝ της τράπεζας μου (του καταθετικού λογαριασμού μου στην Εθνική τράπεζα). Δεν μπορώ όμως να κάνω Add Funds στο account μου. Γιατί; Δεν το υποστηρίζει; Απ'ότι ξέρω το paypal υποστηρίζει μόνο την κατάθεση χρημάτων από paypal σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό.. Γιατί εξάλλου να κάνεις add funds; Ότι χρειαστείς να αγοράσεις θα χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική (ή την χρεωστική του λογαριασμού) μέσω του paypal! Kαι μια ερώτηση: Αγόρασα μνήμες για Η/Υ από USA και μου τις έστειλε στις 24/5. Η αξία τους είναι περίπου 200? (χωρίς τα μεταφορικά-ασφάλεια). Τα έστειλε με USPS. Και είναι δηλωμένα ως εμπόρευμα οπότε μάλλον θα περάσουν τελωνείο. Σήμερα 2 βδομάδες μετά δεν μου έχει έρθει τίποτα, ούτε καν ειδοποίηση από το ταχυδρομείο για τελωνείο... Υπάρχει περίπτωση να έχει "κολλήσει" το δέμα στο τελωνείο; Υπάρχει τρόπος να το μάθω; Ας πει τη διαδικασία κάποιος που αγόρασε από Αμερική και πέρασε τελωνείο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.