themis Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 paidia pws mporw na parw pisw ta lefta mou an den elava pote kati??? mono an pliroses me paypall..ke pali afto analoga me to xristi me ton opio ekanes sinallagi...pigene sto ebay ke tha vreis tin diadikasia pou prepei na akolouthiseis mesa apo ta help files...
toporanger Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 hexenlord ti ekanes telika? esteiles 0,99?
hexenlord Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 ohi fisika ke den to ekana.Den ine oti tha leo mia lira aplos mou kani poli "sistima piramidas",xerete afto me tous polites..... Auction number pou zitise lapios den simiosa,alla ena search an knete idika se katigories iliktronikon idon (mp3,cd/dvd,games) ehi apires teties dimoprasies..
bomberb17 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Αν στείλουν δέμα από αμερική με usps, πως θα το παραλάβω εγώ στην ελλάδα; Με courier ιδιωτικό, από ΕΛΤΑ, από Ελ.Βενιζέλος;;;;;
deathlok Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 kata pasa pithanotita elta.an einai poli megalo kai paei telonio borei kai el.benizelos
greekparot Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Prox8es parelava dema apo USPS kai ir8e me ELTA COURIER (PORTA_PORTA).
bomberb17 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Πόσες μέρες έκανε να έρθει με usps; Έρχεται συστημένο; Αν είναι ανασφάλιστο υπάρχει πιθανότητα να "χαθεί" στα ΕΛΤΑ;
themis Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 i pithanotita na xathei ine ama pesei kana aeroplano...ama to faei kanena pontiki se megethos boukaliou 1,5lt i an kimithei o theos....dld 1 sto 1000000
Fan Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Πρόκειτε να αγοράσω έναν φορητό από Αμερική. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει ήδη αγοράσει φορητό και ξέρει πόσο περίπου θα μου στοιχήσει το τελωνείο και τα έξοδα μεταφοράς. Σε περίπτωση που τον αγοράσω απο χώρα της ΕΕ πληρώνω τελωνείο? Υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσω και να μην τον στείλει ο πωλητής ή να μου τον στείλει και να είναι χαλασμένος?
Lucifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δεν έχω ιδέα περί τελωνειακού φόρου, υποθέτω πως εντός ΕΕ δεν θα υπάρχει, καθώς εντός ΕΕ δεν υπάρχει... τελωνείο. Ναι υπάρχει περίπτωση, γι' αυτό καλά θα κάνεις να κοιτάξεις λεπτομερέστατα το feedback του πωλητή πριν την αγορά.
themis Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Σε περίπτωση που τον αγοράσω απο χώρα της ΕΕ πληρώνω τελωνείο? den plironeis teloneio...prosekse omos...na ine apo E.E. oxi apo evropi...
gassim Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 ρε παιδιά εχω προβλημα, εχω παραγγείλει κατι πράγματα μικρής σχετικά αξίας απο αμερική και χτες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι εχουν κρατηθεί στο τελωνείο. Μου ζητάνε 66 σίγουρα και αλλο ενα ποσό το οποίο δεν μου είπανε, τι μπορώ να κάνω τώρα; αν δεν πληρώσω τι θα γίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.