Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 A-Geo, γίνεται, απλά θα χρειαστείς 2ο λογαριασμό AlphaBank, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να έχεις 300 ευρώ hard cash για να τον ανοίξεις. Τόσο είναι το ελάχιστο ποσό για την έναρξη λογαριασμού με την Alpha για normal λογαριασμό. Οι 1-2-3, 6-6-6 κτλ, δεν ξέρω αν διαφοροποιούνται. Αν το κάνεις πάντως, θα έχεις 2 λογαριασμούς και 2 κάρτες, τόσο απλά...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 A-Geo, γίνεται, απλά θα χρειαστείς 2ο λογαριασμό AlphaBank, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να έχεις 300 ευρώ hard cash για να τον ανοίξεις. Τόσο είναι το ελάχιστο ποσό για την έναρξη λογαριασμού με την Alpha για normal λογαριασμό. Οι 1-2-3, 6-6-6 κτλ, δεν ξέρω αν διαφοροποιούνται. Αν το κάνεις πάντως, θα έχεις 2 λογαριασμούς και 2 κάρτες, τόσο απλά... Εδώ κάνεις λάθος. Δεν είναι ναναγκαίο να βάλεις κανε΄να ποσό, και μπορείς να έχεις και δύο λογαριασμούς συνδεδεμένους σε μία κάρτα.
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μιλάω για τον απλό, βασικό λογαριασμό σε AlphaBank... Έτσι άνοιξα τον δικό μου, και αυτό απαιτούνταν πριν 4 μέρες που ρώτησε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο -ebay... Τώρα σου λέω, δεν ξέρω πόσα διαφορετικά είδη υπάρχουν ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις, και τι ξεχωριστά προγράμματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μιλάω για τον απλό, βασικό λογαριασμό σε AlphaBank... Έτσι άνοιξα τον δικό μου, και αυτό απαιτούνταν πριν 4 μέρες που ρώτησε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο -ebay... Τώρα σου λέω, δεν ξέρω πόσα διαφορετικά είδη υπάρχουν ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις, και τι ξεχωριστά προγράμματα. Καλά, το παραμύθι το ξέρουμε...Αν τους κράξεις λίγο και τους πεις οτί δεν τον ανοίγεις και ότι θα πας σε άλλη τράπεαζα, να δεις ότι θα σου τον ανοιξουν χωρίς να βάλεις χρήματα...
razkal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 με το personal account της paypal μπορω να δεχτω χρηματα απο πωληση? επισης, ξερει κανεις ποσο χρεωνουν οι ελληνικες τραπεζες για να κανω withdraw λεφτα που εχω στο paypal account?
mindtrapper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 de xreonoun tipota giati poly apla de ginetai... An pouliseis kati kai sou baloun lefta sto paypal o monos tropos na ta xrisimopoihseis einai na ta ksodepseis sto ebay i se alla e-shop pou dexontai paypal...
isaias1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 geia sas paidia! exw agorasei mexri stigmis apo ebay.co.uk pragmata axias peripou 100 euro mesw paypal.pws mporw na auxisw to orio sto paypal giati mou leei oti den exw allo limit gia agores.exw valei tin pistwtiki mou kanonika,exei 800 euro orio.ti mporw na kanw giati exw kerdisei kapoia pragmata kai den mporw na ta plirwsw mesw paypal.... pls help me giati paw na trelathw...
dtsaop Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Enas tropos nomizw einai kanontas verify ta stoixeia sou. Nomizw ginetai kai mesw thlefwnou arkei na mhn einai kinhto!!
dtsaop Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Epali8eysh twn stoixeiwn tou logariasmou sou! Otan exeis kanei hdh login sto account sou sto paypal kapou panw deksia h aristera,den 8ymamai, leei verify your account h kati paromoio. Kane klik ekei kai akolou8a tis odhgies. Egw epeidh den eixa sta8ero thlefwno mou steilane gramma gia na kanw thn epali8eysh.
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 ?? Εγώ το verification το έκανα δίνοντας τον 4-ψήφιο κωδικό που μου χορήγησε η πιστωτική... Αν κάνεις αυτά που σου λέει ο dtasop -με τον ΑΕΛάρα - (πατήσεις verify) θα δεις στις οδηγίες τι απαιτείται.
themis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 paypal account-pano aristera-VERIFY YOUR ACCOUNT
isaias1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 an ennooite ekei pou leei status:unverified mou leei na valw mia pistwtiki pou na einai i mastercard i american express.egw exw visa omws,tin vazw kai den kanei verify...
dtsaop Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 otan patas ekei den sou vazei se mia selida pou metaksy allwn leei ta eksis Steps to Verify Your Account Set Up Direct Debit Validate your account information esy prepei na kaneis Validate your account information
isaias1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 mono get verified leei... pataw ekei kai opws eipa kai prin mou leei na valw mastercard i amrican express... exw psaxei olo to paypal alla tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.