Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A-Geo, γίνεται, απλά θα χρειαστείς 2ο λογαριασμό AlphaBank, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να έχεις 300 ευρώ hard cash για να τον ανοίξεις. Τόσο είναι το ελάχιστο ποσό για την έναρξη λογαριασμού με την Alpha για normal λογαριασμό. Οι 1-2-3, 6-6-6 κτλ, δεν ξέρω αν διαφοροποιούνται. Αν το κάνεις πάντως, θα έχεις 2 λογαριασμούς και 2 κάρτες, τόσο απλά...

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
A-Geo, γίνεται, απλά θα χρειαστείς 2ο λογαριασμό AlphaBank, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να έχεις 300 ευρώ hard cash για να τον ανοίξεις. Τόσο είναι το ελάχιστο ποσό για την έναρξη λογαριασμού με την Alpha για normal λογαριασμό. Οι 1-2-3, 6-6-6 κτλ, δεν ξέρω αν διαφοροποιούνται. Αν το κάνεις πάντως, θα έχεις 2 λογαριασμούς και 2 κάρτες, τόσο απλά...

Εδώ κάνεις λάθος. Δεν είναι ναναγκαίο να βάλεις κανε΄να ποσό, και μπορείς να έχεις και δύο λογαριασμούς συνδεδεμένους σε μία κάρτα.

Δημοσ.

Μιλάω για τον απλό, βασικό λογαριασμό σε AlphaBank... Έτσι άνοιξα τον δικό μου, και αυτό απαιτούνταν πριν 4 μέρες που ρώτησε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο -ebay... Τώρα σου λέω, δεν ξέρω πόσα διαφορετικά είδη υπάρχουν ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις, και τι ξεχωριστά προγράμματα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μιλάω για τον απλό, βασικό λογαριασμό σε AlphaBank... Έτσι άνοιξα τον δικό μου, και αυτό απαιτούνταν πριν 4 μέρες που ρώτησε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο -ebay... Τώρα σου λέω, δεν ξέρω πόσα διαφορετικά είδη υπάρχουν ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις, και τι ξεχωριστά προγράμματα.

Καλά, το παραμύθι το ξέρουμε...Αν τους κράξεις λίγο και τους πεις οτί δεν τον ανοίγεις και ότι θα πας σε άλλη τράπεαζα, να δεις ότι θα σου τον ανοιξουν χωρίς να βάλεις χρήματα...;)

Δημοσ.

με το personal account της paypal μπορω να δεχτω χρηματα απο πωληση? επισης, ξερει κανεις ποσο χρεωνουν οι ελληνικες τραπεζες για να κανω withdraw λεφτα που εχω στο paypal account?

Δημοσ.

geia sas paidia!

exw agorasei mexri stigmis apo ebay.co.uk pragmata axias peripou 100 euro mesw

paypal.pws mporw na auxisw to orio sto paypal giati mou leei oti den exw allo

limit gia agores.exw valei tin pistwtiki mou kanonika,exei 800 euro orio.ti mporw na kanw

giati exw kerdisei kapoia pragmata kai den mporw na ta plirwsw mesw paypal....

pls help me giati paw na trelathw...

Δημοσ.

Epali8eysh twn stoixeiwn tou logariasmou sou! Otan exeis kanei hdh login sto account sou sto paypal kapou panw deksia h aristera,den 8ymamai, leei verify your account h kati paromoio. Kane klik ekei kai akolou8a tis odhgies. Egw epeidh den eixa sta8ero thlefwno mou steilane gramma gia na kanw thn epali8eysh.

Δημοσ.

?? Εγώ το verification το έκανα δίνοντας τον 4-ψήφιο κωδικό που μου χορήγησε η πιστωτική... Αν κάνεις αυτά που σου λέει ο dtasop -με τον ΑΕΛάρα ;)- (πατήσεις verify) θα δεις στις οδηγίες τι απαιτείται.

Δημοσ.

otan patas ekei den sou vazei se mia selida pou metaksy allwn leei ta eksis

Steps to Verify Your Account

Set Up Direct Debit

Validate your account information

esy prepei na kaneis Validate your account information

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...