georgep800 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ο πωλητής λέει ότι κάθε πρωί στις 9μιση γίνεται ανάληψη όλο το υπόλοιπο απ' τον λογαριασμό PayPal και κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό. Για να κάνει refund πρέπει να έχει το απαιτούμενο υπόλοιπο στο balance του PayPal οπότε περιμένεις μέχρι να δεχθεί πληρωμές και να μπορέσει να κάνει refund Οκ, κατάλαβα. Ελπίζω μόνο να μην περάσει αρκετός καιρός για να τα επιστρέψει. Εγώ απο την πλευρά μου τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία απο το paypal; Διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες κάτι για μη αποδοχή κτλ...
skevo_kos Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καταρχας συγχαρητηρια για αυτο το ακρως κατοπιστικο post! Μια ερωτηση και απο μενα: Εχει αγορασει κανεις γυαλια ηλιου απο το e-bay? Εχω δει αυτο: http://cgi.ebay.co.uk/The-Matrix-Agent-Sunglasses-by-Blinde-100-genuine_W0QQitemZ260110366476QQihZ016QQcategoryZ1060QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ειναι απο user με μεγαλο feedback, θετικα σχολια τον τελευταιο χρονο και λεει οτι ειναι 'genuine' και 'brand new' Θα εμπιστευοσασταν μια τετοια αγορα? Φοβαμαι μην ειναι μουφα οι φακοι και παθουμε και τιποτα στα ματια στα καλα καθουμενα...
giankyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 @georgep800 λογικά για να κάνει ανάληψη απ' το PayPal κάθε μέρα, θα έχει ένα αξιοσέβαστο εισερχόμενο ποσό καθημερινά. Οπότε αν η αυτόματη ανάληψη γίνεται στις 9:30, λογικά πριν από εκείνη την ώρα θα κάνει refund. Εσύ απλά περιμένεις και υπόψιν ότι η ώρα πρέπει να είναι η τοπική του. @skevo_kos δεν ξέρω καμία μάρκα γυαλιών Matrix, προσωπικά δε θα την εμπιστευόμουν. Βασικά το συγκεκριμένο γυαλί δεν πιστεύω ότι είναι για καθημερινή χρήση, αλλά για καμιά μεταμφίεση πχ..
nicsie Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Έχω αγοράσει κάποια προιόντα από το ebay τα οποια θα αποσταλουν με Dhl, η αξία είναι γύρω στα 140ευρώ, θα έχω πρόβλημα στο τελωνείο? τα πράγματα θα ρθούνε από κίνα. Στο πακέτο θα ζητήσω να αναγραφεί ότι θα είναι δώρο ή τουλάχιστων να μην δηλωθεί αξία
bchris Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ειναι σιγουρο οτι θα συμφωνησει ο πωλητης να κανει ψευδη δηλωση σχετικα με την αξια των αγαθων. Ειδικα απο την στιγμη που "αγορασες" οπως ειπες, αρα εχει ληξει η δημοπρασια. Μην αγχωνεσαι ομως, ακομα και να πληρωσεις τελωνειο, δεν ειναι πανω απο 40-50 Ε το μαλλι...
KWSN_Men Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=93786
chrkou Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Γεια σας και απο εμένα. Μία ερώτηση ρε παιδιά κέρδισα μία δημοπρασία απο Hong Kong ένα dvd blu-ray recorder. Ο ίδιος πωλητής έχει και ένα playstation 3, αν μου τα στείλει και τα δύο γράφοντας χαμηλή τιμή και δώρο, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο? Και κάτι ακόμη, δεν δέχετε πληρωμή με pay pal μόνο με western union. Το dvd το πλήρωσα, για το playstation δεν ξέρω τι να κάνω, μου έδωσε πολύ καλή τιμή. Τι λέτε να το ρισκάρω ή δεν αξίζει?
georgep800 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Στο πακέτο θα ζητήσω να αναγραφεί ότι θα είναι δώρο ή τουλάχιστων να μην δηλωθεί αξία Αυτό υποθέτω είναι παράνομο, έτσι; Υπάρχει περίπτωση να ανοιχτεί το πακέτο στο τελωνείο και να έχουμε προβλήματα;
marios007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 chrkou λογικά δες θα έχεις πρόβλημα. Όταν λες καλή τιμή για το PS3 πόσο εννοείς; georgep800 παράνομο μπορεί να είναι αλλά άμα συμφωνεί ο πωλητής δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά όταν κάνεις κάτι τέτοιο πέρνεις ένα ρίσκο γιατί στην περίπτωση που χαθεί το δέμα σου επιστρέφουν μόνο την αξία που αναγραφεί στο δέμα.
Flying_Dutchman Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Γεια σας και απο εμένα.Μία ερώτηση ρε παιδιά κέρδισα μία δημοπρασία απο Hong Kong ένα dvd blu-ray recorder. Ο ίδιος πωλητής έχει και ένα playstation 3, αν μου τα στείλει και τα δύο γράφοντας χαμηλή τιμή και δώρο, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο? Και κάτι ακόμη, δεν δέχετε πληρωμή με pay pal μόνο με western union. Το dvd το πλήρωσα, για το playstation δεν ξέρω τι να κάνω, μου έδωσε πολύ καλή τιμή. Τι λέτε να το ρισκάρω ή δεν αξίζει? Φιλε chrkou, δε θελω να σε βαλω σε σκεψεις, αλλα ο πωλητης σου ειναι αξιοπιστος? Μερικες φορες, οταν βλεπεις western union για τροπο πληρωμης και ΠΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥ καλη τιμη για καποιο προϊον, προκειται για ΑΠΑΤΗ. Αμα θες, δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες (πωλητης, δημοπρασια) να σου πουμε μια παραπανω αποψη...
nicsie Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Κατα την αποστολή προιόντων αναγράφεται η αξία τους? Η μονο όταν έχει γίνει ασφάλεια?
stelios2809 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Καλισπερα αρχικα, Σημερα πηρα την αποφαση και γραφτηκα στο e - bay kai sto paypal. Και στα δυο εδωσα τα πληρη στοιχεια μου καθως και τα στοιχεια της χρεωστικης καρτας μου.(electron visa) οι αποριες μου γυρω απο αυτα ειναι αρκετες. 1) το paypal ειναι ενας τροπος πληρωμης με τον πωλητη οπου κατευ8ειαν σου αφαιρει τα χρηματα απο τον λογαριασμο της τραπεζας? 2) ακομα δεν εχω κανει καποια αγορα ι χτυπημα δημοπρασιας αλλα θα θελα να μαθω σε χρηστες που δεχονται paypal , ο τροπος ειναι να ανεβαζω την προσφορα η να κανω το buy out? apo kei kai pera analambanei to paypal? σε αυτουσ που δεν δεχονται? 3) υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο καποιος να αδειασει τον λογαριασμο της καρτας μου? 4)οταν (με το καλο) κλεισω καποιο αντικειμενο, τα συνολικα εξοδα προς εμενα οσο αναφορα αξια συναλλαγης και ταχθυδρομικα φαινονται και ειναι αυτα και μονο? ελπιζω οποιος γνωριζει να απαντησει
skevo_kos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 @skevo_kos δεν ξέρω καμία μάρκα γυαλιών Matrix, προσωπικά δε θα την εμπιστευόμουν. Βασικά το συγκεκριμένο γυαλί δεν πιστεύω ότι είναι για καθημερινή χρήση, αλλά για καμιά μεταμφίεση πχ.. Νομιζω πως η μαρκα ειναι Blinde. Matrix ειναι το συγκεκριμενο μοντελο, υποτιθεται πως ειναι τα γυαλια της ταινιας. Στο google που εψαξα υπαρχει τετοια εταιρια, αλλα οι τιμες δεν ειναι τοσο χαληλες οσο στο e-bay. Παντως πολυ φθηνο για να ειναι αληθινο...
giankyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 οι αποριες μου γυρω απο αυτα ειναι αρκετες.1) το paypal ειναι ενας τροπος πληρωμης με τον πωλητη οπου κατευ8ειαν σου αφαιρει τα χρηματα απο τον λογαριασμο της τραπεζας? 2) ακομα δεν εχω κανει καποια αγορα ι χτυπημα δημοπρασιας αλλα θα θελα να μαθω σε χρηστες που δεχονται paypal , ο τροπος ειναι να ανεβαζω την προσφορα η να κανω το buy out? apo kei kai pera analambanei to paypal? σε αυτουσ που δεν δεχονται? 3) υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο καποιος να αδειασει τον λογαριασμο της καρτας μου? 4)οταν (με το καλο) κλεισω καποιο αντικειμενο, τα συνολικα εξοδα προς εμενα οσο αναφορα αξια συναλλαγης και ταχθυδρομικα φαινονται και ειναι αυτα και μονο? 1&3. Το PayPal χρεώνει την κάρτα που έχεις δηλώσει, όπως θα γινόταν αν πλήρωνες κάτι μ' αυτή σε ένα κατάστημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις δηλώσει χρεωστική Visa, κάποιος άλλος μπορεί να έχει δηλώσει American Express Credit Card ας πούμε. Αν δεν δώσεις εσύ συγκατάθεση δεν θα χρεώσει ποτέ τίποτα. 2. Αυτοί που δεν δέχονται PayPal, απλά δεν δέχονται. Εφόσον θέλεις να κάνεις συναλλαγές μόνο με PayPal, ψάχνεις να βρεις το αντικείμενό σου σε άλλο πωλητή. Όταν κάνεις bid σε μία δημοπρασία υπάρχει περίπτωση να κλείσει σε χαμηλότερη τιμή απ' αυτή που έχει στο Buy Now, απλά η διαδικασία θα είναι ρευστή μέχρι τη στιγμή που θα λήξει. 4. Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται σε κάθε δημοπρασία, αν δεν υπάρχει η χώρα σου στην λίστα καλύτερα να ρωτήσεις τον πωλητή πριν προχωρήσεις σε κάποια κίνηση.
stelios2809 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ευχαριστω giankyr. 1 οσο αναφορα συναλλαγη με καποιον που δεν δεχεται PayPal πως θα γινει μια τετοια συναλλαγη? 2 για να μου ενεργοποιηθει το PayPal 8α μου ερθει καποια ειδους ειδοποιηση με ταχυδρομειο? 3 εστω μετα απο μια επιτυχημενη συναλλαγη.. το αντικειμενο ερχεται στα ελτα? μου στελνουν ειδοποιηση και παω εκει να τα παραλαβω? η ειναι με καποιο αλλο κουριερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.