Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις εγγραφή από άλλο eBay.

Αν το κάνω αυτό θα μπορώ να αγοράσω κανονικά απο το ebay.com; Σε αυτό προσπαθώ να κάνω την εγγραφή. Σε ποιο προτείνεις να δοκιμάσω;

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ τότε. Θα δοκιμάσω να κάνω εγγραφή στο ebay.co.uk

Γνωρίζεις μήπως όταν θα δώσω τα στοιχεία της κάρτας ή του paypal, αν το ebay θα κάνει κάποια συναλλαγή μόνο του για επιβεβαίωση του λογαριασμού; Ότι κάνει δηλαδή και το paypal όταν κάνεις add μια κάρτα;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, απ' ότι θυμάμαι δεν έδωσα καν στοιχεία της κάρτας, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια (πάει πολύς καιρός...).

Δημοσ.

Τελικά έκανα ξανά την διαδικασία σε άλλο eBay και δεν μου ζήτησε τίποτα!

Άυριο πρόκειται να αγοράσω κάποιο αντικείμενο και δεν καταλαβαίνω κάτι.

Να προτιμάς πάντως να κάνεις checkout μέσα από το Ebay και να μην στέλνεις κατευθείαν τα λεφτά με το Paypal στο e-mail του. Απλοποιούνται οι διαδικασίες αν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Για να γίνει με αυτό τον τρόπο που αναφέρεις, θα πρέπει να γίνει add ο λογαριασμός του paypal στο eBay; Αν ναι, πως γίνεται αυτό;

Αν δε σου έχει στείλει invoice, να ζητάς το total πρώτα. Και να προτιμάς να περιμένεις το invoice του πάντα για να μην έχεις διαφωνίες με τους πωλητές.

Το invoice στέλνετε ηλεκτρονικά; Δεν συνοδεύει το προϊόν; Επίσης το total τι είναι;:oops:

Δημοσ.

Χαιρετώ τα παιδιά...! Έχω μπεί στην μπρίζα να αγοράσω ένα HTC P3300 (Pocket PC)... Εδώ Ελλάδα νομίζω πως η τιμή χτυπάει κόκκινο... Το προβλημά μου...? Προφανώς το βρήκα φθηνό στο ebay.com (Αμερικάνικο). Πρόσφατα αγόρασα απο ebay.com απο μαγαζί ένα Logitech keyboard & mouse αξίας 75 με UPS... Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τελωνείο μιας και είχε απόδειξη και έγραφε και GIFT νομίζω... Βρήκα το εξής -->http://cgi.ebay.com/NEW-HTC-P3300-GPS-Pocket-PC-Phone-TomTom-6-0-ARTEMIS_W0QQitemZ110113740662QQihZ001QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Αρκετά πιο φθηνό σε σχέση με εδώ. Το θέμα είναι πως θα λέτε πως θα έχω prob με τελωνείο? Ο τύπος το στέλνει με USPS και λέει Internationally. Με USPS δεν υπάρχουν probs? Το θέμα είναι πως υπάρχει περίπτωση να φάω τα μούτρα μου...? Τι λέτε? Αγγλία δεν βρίσκω πολλά τέτοια... Έχουν άλλη ονομασία?

Ρίξτε λίγο τα φώτα σας ρε παίδες...

Δημοσ.

παιδιά θέλως να ρωτήσω κατι... Έχω κάρτα από λογαριασμό στη Eurobank η οποία γράφει πάνω τα μαγικά λόγια " VISA ELECTRON". Ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την κάρτα για paypal όπως τη συνηθισμένη κάρτα τησ Alphabank ή μόνο λόγια ήταν και τίποτα πιο πέρα;;;; κι αν είναι έτσι με συμφέρει να κλείσω το λογαριασμό και να ανοίξω έναν στην Alpha;;;;

Δημοσ.
Χαιρετώ τα παιδιά...! Έχω μπεί στην μπρίζα να αγοράσω ένα HTC P3300 (Pocket PC)...

[....]

Ρίξτε λίγο τα φώτα σας ρε παίδες...

Είναι αντικείμενο υψηλού κινδύνου για τελωνείο κατά τη γνώμη μου. Σκέψου ότι θα γλιτώσεις γύρω στα ?100 χαραμίζοντας την εγγύηση και παράλληλα με τον κίνδυνο να κάνει στάση τελωνείο και να πληρώσεις ίσως και περισσότερα. Εγώ προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα για αυτή τη διαφορά τιμής.

παιδιά θέλως να ρωτήσω κατι... Έχω κάρτα από λογαριασμό στη Eurobank η οποία γράφει πάνω τα μαγικά λόγια " VISA ELECTRON". Ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την κάρτα για paypal όπως τη συνηθισμένη κάρτα τησ Alphabank ή μόνο λόγια ήταν και τίποτα πιο πέρα;;;; κι αν είναι έτσι με συμφέρει να κλείσω το λογαριασμό και να ανοίξω έναν στην Alpha;;;;

Φυσικά και μπορείς.

Δημοσ.

Χμμ.. ok όντως είναι ένα ρίσκο... Απο Ευρωπαική χώρα δν υπάρχει prob έτσι? Τελικά πόσο είναι το όριο στα λεφτά για τελωνίο?

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε κάποιον που το έχει κάνει χρήση παλιότερα σε ανάλογη περίπτωση.

Θα κάνω μια συναλλαγή για λογισμικό γύρω στα $7,500 με την American Express. Έχω δύο επιλογές, η μία είναι PayPal και η άλλη 2checkout. Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά το πιο λογικό είναι να μην κάνω μη αποδοχή της συναλλαγής στην τράπεζα. Τι εμπειρία έχετε?

Παλιότερα είχα αγοράσει κάτι router από US με VISA την πρώτη φορά μου τα στέλνει, την δεύτερη φορά σε μια συναλλαγή κοντά στα $2,200 δεν μου τα στέλνει κι έκανα μη αποδοχή της συναλλαγής στην VISA και μου τα επιστρέψανε όλα.

Δημοσ.
Προφανώς εννοείς μη αποδοχή. Εφόσον το έκανες, λογικά μπορείς να το ξανακάνεις.

Όντως αυτό εννοώ κι έκανα edit το αρχικό μήνυμα..

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κάτι μιας και σχετίζεται με το Ebay και να μην ανοιγω καινουργιο thread.Περιμενα εδώ και πολύ καιρό(30+ ημ) κάτι πραγματάκια απο Αγγλία που ποτέ δεν έχω παραλάβει.Εχω μιλήσει με τον πωλητή ο οποιος μου λεει να κοιτάξω με τα ταχυδρομεία εδώ μιας και αυτός έχει απόδειξη οτι τα έστειλε αλλά επειδή δεν ήταν ασφαλισμένα δεν παίζει αποζημίωση...

Τι να κάνω ? Είμαι κάπως απαισιόδοξος με το μπάχαλο των Ελληνικών ταχυδρομείων...Που να ρωτήσω ? Να ανοίξω dispute σε ebay ή paypal μιας και ήταν πληρωμένο μεσω του δεύτερο ή απλά "χάνεται" οποιαδήποτε αποστολή ?

Κανείς με εμπειρία σε Αγγλικά ταχυδρομεία ? τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι "χαθεί" ?

Ευχαριστώ όλους,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...